Mannis bloggTjej, 28 år. Bor i Älvängen, Västra Götalands län. Är offline och var senast aktiv: 16 november kl. 20:20

Manni

Senaste inläggen

Lång tid
3 augusti kl. 00:18
Äntligen
8 juli kl. 02:20
Fibromyalgi skov
1 april kl. 03:12
Ordet kontaktförbud existerar inte
16 januari kl. 03:04
4 dagar ?
9 december 2018 kl. 03:58
När ska hon sluta?
5 december 2018 kl. 03:24
Hon blev dömd ...
8 november 2018 kl. 21:32
Hon blev dömd ...
8 november 2018 kl. 21:32
Överstökat ...dommen inväntas inom 2 veckor
23 oktober 2018 kl. 21:57
2 dagar kvar
21 oktober 2018 kl. 15:11
Visa alla

Event

Manni har inte lagt till några event än.

Lång tid

Att det ska ta så lång tid innan polisen hjälper en med en "handräckning" min så kallade mamma har ju ALLA mina saker som jag äger och har ,fick bara med mig lite kläder därifrån när polisen var och hämta ut mig för att idioten låst inne mig och inte ens det hade jag fått med mig om inte polisen jag prata med i telefonen inte hade sagt till mig att snabbt slänga ihop en väska med saker för i all kalla ba lik så hade jag inte en tanke på det ska jag var ärlig och säga, det ända jag tänkte på var vart jag skulle ta vägen när väl polisen hade tagit sig in.

Ja som sagt nu har handräckningen ilf kommit igång efter typ 2 år eller nått känns det som och dom ska ta in morsan på förhör nu i mitten av aug så vi får la se hur det går.Äntligen

Det har äntligen vart tyst ett tag från min idiot till morsa, hoppas detta håller i sig och jag kan gå vidare med mitt liv utan all jävla drama !

Eller ja drama kommer det ju alltid vara i mitt liv när man har efternamn efter ett psykopat.

Mormor fick åka in och sy handen då hon hade ramlat och dom hittade något knas med hjärtat så dagen efter var det bara att rulla in henne i ett operationsrum och operera in en pacemaker, hon är nu hemma och vi hoppas att hon kommer må bättre nu.Fibromyalgi skov

Sitter i soffan med en filt runt mig och har otroligt ont i kroppen !!! För er som inte vet så har jag Fibromyalgi vilket är en sjukdom som gör att man har ont i större delar av kroppen 24/7 varje dag hela tiden sen så kan det vara värre ena dagen men ganska lindrigt andra dagen .

Just denna natt har jag ett skov som heter duga ,det finns liksom inget annat att göra än att hålla värmen ta värktabletter och låta tårarna rinna ...det är faktiskt en sak jag har fått lära mig själv att våga släppa ut tårarna ...innan jag blev diagnostiserad med fibromyalgi och om jag började gråta av något så kände jag mig helt patetiskt för jag tänkte alltid att jaha här sitter jag och gråter över något patetiskt menas andra där ute i världen har det mycket mycket värre än jag som verkligen har anledning att gråta.

Om det är någon som läser detta som med har fibromyalgi så får ni gärna skriva för jag känner ingen annan som har fibromyalgi och det skulle va skönt att prata med någon som förstod lite mer än vad en person utan fibromyalgi gör.

Nu ska jag sätta mig och lyssna på en podd i hörlurarna och köra några andningsövningar och helt enkelt ta mig igenom det här skovet.

Puss och kram!Ordet kontaktförbud existerar inte

Jag har bara en ända fråga... Varför i helvete existerar något som heter kontaktförbud?

Man kan tydligen bryta mot ett kontaktförbud hur många gånger man vill men polisen gör inget så varför finns det ens något som heter kontaktförbud.

Min mamma har ilf brutit mot sitt kontaktförbud för 4 gången nu och jag känner liksom, varför ska jag ens bry mig om att ringa till polisen för dom bryr ju sig ändå inte.
Värdelösa är polisen när man väl behöver dom... Känns som om jag har tappat förtroendet och hoppet om den svenska så kallade polisen för gott, jag förstår nu när personer säger att det inte är någon idé att ens ringa polisen om något händer för just nu känner jag detsamma.

ACAB ????4 dagar ?

Hej , sen jag skrev sist så har inte min så kallade mamma hört av sig en ända gång ...jag vet att det bara är 4 dagar som hon inte hört av sej på men fy fan va skönt !!! Hoppas detta håller över jul och nyår men det är inget jag direkt tror kommer hända men man kan ju be för det ???.När ska hon sluta?

Ännu en gång sitter jag här med bultande huvudvärk och ett stort begäran att bara slå sönder något.

För ca 2 timmar sen bröt min idiot morsa mot kontakt förbudet IGEN , detta är andra gången och bryter hon mot det igen så blir det 6 månaders fängelse för hennes del och det hoppas jag på att hon inte vill riskera och beslutar sig för att helt enkelt sluta trakassera mig !!

För 2 timmar sen skrev hon grejer i stil med ?jag önskar att du inte var min dotter? ?du har hela huvudet fullt med hjärnspöken? ?jag vet inte vem som är mer patetisk , du eller din far? och detta räknar jag till dom milda sakerna hon skrev , har ingen lust att skriva ut allt annat hon skrev för det var inte direkt trevliga små ord från hennes sida kan jag lova.

Jag önskar av hela mitt hjärta att hon bara kan låta mig vara men det är tydligen för mycket begärt .

Får la skriva en ?önskelista till tomten?

Kära tomten!
Kan du vara så snäll att få min idiot psykiska mamma att låta mig vara ...jag har vart mycket snäll i år då jag såg till att hennes straff i tingsrätten inte blev fängelse iallafall , det måste ju betyda något och jag hoppas du kan uppfylla denna önskan. Tack på förhand tomten.

Skicka till nordpolen ! (Send)Hon blev dömd ...

Ja , hon blev dömd för det hon gjorde mig .. hon fick skyddstillsyn och tvångs inlagd för sitt medecinmissbruk och så måste hon lämna pisseprov ja jag vet inte hur ofta och hur länge. Att hon gjorde bort sig i rätten var bara pinsamt värre men nu är det över och hon är dömd och kontaktförbudet förlängdes 3 månader så jag hoppas att hon låter mig vara nu så jag äntligen kan få en normal jul och nyår ? håll tummarna för det ilf .

Tack för allt stöd jag fick och får fortfarande från personer på denna sidan jag uppskattar det verkligen ?? Tack för allt .Hon blev dömd ...

Ja , hon blev dömd för det hon gjorde mig .. hon fick skyddstillsyn och tvångs inlagd för sitt medecinmissbruk och så måste hon lämna pisseprov ja jag vet inte hur ofta och hur länge. Att hon gjorde bort sig i rätten var bara pinsamt värre men nu är det över och hon är dömd och kontaktförbudet förlängdes 3 månader så jag hoppas att hon låter mig vara nu så jag äntligen kan få en normal jul och nyår ? håll tummarna för det ilf .

Tack för allt stöd jag fick och får fortfarande från personer på denna sidan jag uppskattar det verkligen ?? Tack för allt .Överstökat ...dommen inväntas inom 2 veckor

Äntligen Äntligen Äntligen är rättegången över!!
Så fruktansvärt jävla skönt .

Rättegången gick bra , fick sitta framför min mamma och säga mitt rätt upp i ansiktet på henne och som förväntat så ljög hon om allt och inget och hon erkännde INGET av va hon gjort för hon sa hela tiden att ?någon? hade drogat henne så hon minns inte vad hon har gjort men som av ett mirakel mitt i rättegången så börjar hon säga saker som ?nej men det där gjorde jag verkligen inte? eller ?nej det hände inte? och stunden innan sa hon att hon inte mindes något för ?någon? hade drogat henne så hon gjorde bort sig minst sagt.

Mina syskon var med där och satt i ?publiken? och när åklagaren spelade upp röstmeddelandet där hon hotar att döda mig så höll båda två att tappa ut ögonen på golvet ,så jag antar att det var en av mammas lögner som råkade komma ut så jag hoppas verkligen att dom börjar förstå att hon är en missbrukande mytoman.2 dagar kvar

Rättegång om två dagar och det är nu man börjar grubbla på saker som dom kommer fråga , det är bara en fråga jag fasar för faktiskt och det är frågan om jag vet vem som sålt droger till min mamma ...jag vet ju om några som har gjort det och jag vet att jag inte borde skydda dom men en av dom här är en barndomskompis , visst vi är inte kompisar nu men det känns ändå sådär att sätta dig han för ett misstag han gjort när han var yngre och var i stort behov av pengar ..visst han gjorde fel och om jag verkligen är tvungen att nämna namn så kommer jag ju göra det men det kommer ta emot enormt.

Undra om mina syskon kommer med min mamma ,jag har ställt in mig på det redan.

Undra om min advokat fick igenom att mamma inte får närvara när dom ska höra mig i rätten ? Det är inte för att jag är rädd eller något men jag känner mig själv och om hon sitter rakt framför mig och ljuger i rätten så kommer jag inte kunna hålla käften asså.

2 dagar kvar asså , sen är det över ! Så jävla skönt att få det överstökat .