Mannis bloggTjej, 28 år. Bor i Älvängen, Västra Götalands län. Är offline och var senast aktiv: Igår 02:13

Manni

Senaste inläggen

vilket är värst ?
6 maj kl. 22:27
Då var det igång igen då ..
1 januari kl. 22:11
Lång tid
3 augusti 2019 kl. 00:18
Äntligen
8 juli 2019 kl. 02:20
Fibromyalgi skov
1 april 2019 kl. 03:12
Ordet kontaktförbud existerar inte
16 januari 2019 kl. 03:04
4 dagar ?
9 december 2018 kl. 03:58
När ska hon sluta?
5 december 2018 kl. 03:24
Hon blev dömd ...
8 november 2018 kl. 21:32
Hon blev dömd ...
8 november 2018 kl. 21:32
Visa alla

Event

Manni har inte lagt till några event än.

vilket är värst ?

Jag kan inte bestämma vilket som är värst
..att ligga sjuk i corona eller att ha en psykopat till morsa!Då var det igång igen då ..

Ja nu var det ju så att jag verkligen trodde att min så kallade mamma hade fattat poängen när jag skrev att jag inte ville ha någon som helst kontakt med henne...jag bytte telefonnummer och det var tyst från henne i ett ganska bra tag den här gången men så nu innan jul så fick jag ett kort från henne ..ändå sa jag till henne att om hon kontaktar mig igen skulle jag begära ett kontaktförbud hos polisen ännu en gång eftersom jag redan haft det 2 gånger innan och det verkar som om det är det jag måste göra för idag när jag vakna hade jag 5 mail från henne..blockade henne såklart men det kommer inte dröja länge innan hon hittar ett nytt sett och kontakta mig..tro mig hon kommer alltid på ett nytt settLång tid

Att det ska ta så lång tid innan polisen hjälper en med en "handräckning" min så kallade mamma har ju ALLA mina saker som jag äger och har ,fick bara med mig lite kläder därifrån när polisen var och hämta ut mig för att idioten låst inne mig och inte ens det hade jag fått med mig om inte polisen jag prata med i telefonen inte hade sagt till mig att snabbt slänga ihop en väska med saker för i all kalla ba lik så hade jag inte en tanke på det ska jag var ärlig och säga, det ända jag tänkte på var vart jag skulle ta vägen när väl polisen hade tagit sig in.

Ja som sagt nu har handräckningen ilf kommit igång efter typ 2 år eller nått känns det som och dom ska ta in morsan på förhör nu i mitten av aug så vi får la se hur det går.Äntligen

Det har äntligen vart tyst ett tag från min idiot till morsa, hoppas detta håller i sig och jag kan gå vidare med mitt liv utan all jävla drama !

Eller ja drama kommer det ju alltid vara i mitt liv när man har efternamn efter ett psykopat.

Mormor fick åka in och sy handen då hon hade ramlat och dom hittade något knas med hjärtat så dagen efter var det bara att rulla in henne i ett operationsrum och operera in en pacemaker, hon är nu hemma och vi hoppas att hon kommer må bättre nu.Fibromyalgi skov

Sitter i soffan med en filt runt mig och har otroligt ont i kroppen !!! För er som inte vet så har jag Fibromyalgi vilket är en sjukdom som gör att man har ont i större delar av kroppen 24/7 varje dag hela tiden sen så kan det vara värre ena dagen men ganska lindrigt andra dagen .

Just denna natt har jag ett skov som heter duga ,det finns liksom inget annat att göra än att hålla värmen ta värktabletter och låta tårarna rinna ...det är faktiskt en sak jag har fått lära mig själv att våga släppa ut tårarna ...innan jag blev diagnostiserad med fibromyalgi och om jag började gråta av något så kände jag mig helt patetiskt för jag tänkte alltid att jaha här sitter jag och gråter över något patetiskt menas andra där ute i världen har det mycket mycket värre än jag som verkligen har anledning att gråta.

Om det är någon som läser detta som med har fibromyalgi så får ni gärna skriva för jag känner ingen annan som har fibromyalgi och det skulle va skönt att prata med någon som förstod lite mer än vad en person utan fibromyalgi gör.

Nu ska jag sätta mig och lyssna på en podd i hörlurarna och köra några andningsövningar och helt enkelt ta mig igenom det här skovet.

Puss och kram!Ordet kontaktförbud existerar inte

Jag har bara en ända fråga... Varför i helvete existerar något som heter kontaktförbud?

Man kan tydligen bryta mot ett kontaktförbud hur många gånger man vill men polisen gör inget så varför finns det ens något som heter kontaktförbud.

Min mamma har ilf brutit mot sitt kontaktförbud för 4 gången nu och jag känner liksom, varför ska jag ens bry mig om att ringa till polisen för dom bryr ju sig ändå inte.
Värdelösa är polisen när man väl behöver dom... Känns som om jag har tappat förtroendet och hoppet om den svenska så kallade polisen för gott, jag förstår nu när personer säger att det inte är någon idé att ens ringa polisen om något händer för just nu känner jag detsamma.

ACAB ????4 dagar ?

Hej , sen jag skrev sist så har inte min så kallade mamma hört av sig en ända gång ...jag vet att det bara är 4 dagar som hon inte hört av sej på men fy fan va skönt !!! Hoppas detta håller över jul och nyår men det är inget jag direkt tror kommer hända men man kan ju be för det ???.När ska hon sluta?

Ännu en gång sitter jag här med bultande huvudvärk och ett stort begäran att bara slå sönder något.

För ca 2 timmar sen bröt min idiot morsa mot kontakt förbudet IGEN , detta är andra gången och bryter hon mot det igen så blir det 6 månaders fängelse för hennes del och det hoppas jag på att hon inte vill riskera och beslutar sig för att helt enkelt sluta trakassera mig !!

För 2 timmar sen skrev hon grejer i stil med ?jag önskar att du inte var min dotter? ?du har hela huvudet fullt med hjärnspöken? ?jag vet inte vem som är mer patetisk , du eller din far? och detta räknar jag till dom milda sakerna hon skrev , har ingen lust att skriva ut allt annat hon skrev för det var inte direkt trevliga små ord från hennes sida kan jag lova.

Jag önskar av hela mitt hjärta att hon bara kan låta mig vara men det är tydligen för mycket begärt .

Får la skriva en ?önskelista till tomten?

Kära tomten!
Kan du vara så snäll att få min idiot psykiska mamma att låta mig vara ...jag har vart mycket snäll i år då jag såg till att hennes straff i tingsrätten inte blev fängelse iallafall , det måste ju betyda något och jag hoppas du kan uppfylla denna önskan. Tack på förhand tomten.

Skicka till nordpolen ! (Send)Hon blev dömd ...

Ja , hon blev dömd för det hon gjorde mig .. hon fick skyddstillsyn och tvångs inlagd för sitt medecinmissbruk och så måste hon lämna pisseprov ja jag vet inte hur ofta och hur länge. Att hon gjorde bort sig i rätten var bara pinsamt värre men nu är det över och hon är dömd och kontaktförbudet förlängdes 3 månader så jag hoppas att hon låter mig vara nu så jag äntligen kan få en normal jul och nyår ? håll tummarna för det ilf .

Tack för allt stöd jag fick och får fortfarande från personer på denna sidan jag uppskattar det verkligen ?? Tack för allt .Hon blev dömd ...

Ja , hon blev dömd för det hon gjorde mig .. hon fick skyddstillsyn och tvångs inlagd för sitt medecinmissbruk och så måste hon lämna pisseprov ja jag vet inte hur ofta och hur länge. Att hon gjorde bort sig i rätten var bara pinsamt värre men nu är det över och hon är dömd och kontaktförbudet förlängdes 3 månader så jag hoppas att hon låter mig vara nu så jag äntligen kan få en normal jul och nyår ? håll tummarna för det ilf .

Tack för allt stöd jag fick och får fortfarande från personer på denna sidan jag uppskattar det verkligen ?? Tack för allt .