KOMPLICERADs bloggTjej, 27 år. Bor i Piteå, Norrbottens län. Är offline och var senast aktiv: Idag 11:29

KOMPLICERAD

Senaste inläggen

Less
29 april kl. 20:52
Ersatsöga
28 januari kl. 21:51
Live life
8 juli 2021 kl. 22:47
Gammal my ass
6 februari 2021 kl. 14:32
Ensam är stark
8 juni 2020 kl. 17:30
Hihi
18 maj 2019 kl. 20:58
Kaos
19 mars 2019 kl. 10:43
Vänner
14 mars 2019 kl. 22:39
Internationella kvinnodagen
8 mars 2019 kl. 21:46
Promenad genom stan, tjalalala
27 februari 2019 kl. 21:23
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Dení Johnson Civilstatus: Upptagen
Läggning: Straight
Intresse: Sex
Bor: Med någon
Politik: Grön
Dricker: Alkohol
Musikstil: Allt
Klädstil: Svart
Medlem sedan: 2011-05-19

Less

Less på folk som klagar hela tiden. Prova nya grejer och hitta något som gör dig lycklig i själen(ej partner). No time to waste. Stressade personer gör mig stressad. Chill the fuck out.Ersatsöga

Målade min första ersatsdel till ett av våra escaperooms idag och resultatet är GULD.

Originalet:


Ersats:WowLive life

Unlock levelsGammal my ass

Yo, varför känner jag mig så gammal?

Hade på mig mina trasigaste byxor med oversized hoodie när jag gick till affären idag för jag är så LESS på måste klä upp mig och se ordentlig ut.
Och det kändes bra. Tips från coachen.

Do whatever whenever the fuck you want.

:DEnsam är stark

Idag var en tung morgon då jag kontinuerligt hade mardrömmar, vaknade upp i svett och ångest för att somna om i en ny mardröm. Klockan 11.30 bestämde jag mig för att gå upp, men utan ork i varken huvud eller kropp. Lägenheten stökig, disken full, tvätten full. Ingen motivation till att göra NÅGOT. Jag satte mig ner och övade lite calligraphy då det på något sätt ändå fick tiden att ticka utan att jag la märke till det. Efter en liten stund, efter några koppar kaffe, kom lite kraft tillbaka. Jag insåg plötsligt hur bra jag faktiskt har det. Låter kanske klyschigt, men sant. Jag vill kunna vara stark ensam. Jag vill kunna vara en inspiration för andra som har det svårt. Jag vill inte tycka synd om mig själv. Jag vill kunna ta hand om andra. Har jag inte genomlidit nog mycket i mitt liv för att kunna använda det och vara tacksam över vad jag nu har? Jag tycker det.Hihi

Tänk att alla profilbilder på ec faktiskt är liknande levande människor bakom en datorskärm/mobil någon annanstans i världen,
hihihiKaos

Mitt liv är berg- och dalbana och karusellen är under renovering samtidigt som jag åker den, som den är för de flesta antar jag. För tillfället är det väldigt osäkert hur detta kommer sluta men jag håller andan och försöker härda.

Min chef som anklagat mig för att ta droger fick mig att flippa igår. Jag vill förtydliga att han också säger att jag är deras bästa arbetare och alla tycker om mig men att jag inte får ta droger annars får jag inte behålla jobbet. Jag vill också stark förtydliga att jag inte tar droger annat än cigaretter och dricker alkohol när jag är ledig. Hur mycket jag än försöker förklara det för honom kommer han med "Du kan fortsätta påstå det och ljuga för dig själv men jag vet att du gör det" och anledning till varför han 'vet' att jag tar droger är för att han är en perfekt människokännare och kan läsa andra personers ögon????? Well, obviously not.

Hur som helst, detta har pågått ett tag men sedan lagts på is medan jag åkt runt landet för att hjälpa andra starbucks-affärer. Men igår var jag tillbaka till min ordinarie store och så säger han igen att jag måste sluta ta droger. Eller rättare sagt, han kallar mig till sitt kontor, stänger dörren och börjar med "So, what do you think I want to say?" innan han släpper bomben. Jag flippar, seriöst. Såna allvarliga anklagelser och han vill inte ens lyssna på vad jag har att säga. Jag har pratat med alla högre uppsatta skiftledare jag jobbar med och de tycker det är absurt och att jag borde gå till polisen. Men jag vill inte starta drama igen.

Har hur som helst bestämt att jag måste ringa starbucks head office och berätta om detta. Jag mår dåligt av att gå till jobbet och bli så nedtryckt och personligt attackerad av min chef så detta måste få sig ett slut. Hur kan hans ens påstå att jag gör ett perfekt jobb och sedan anta och nedvärdera vad jag gör av min fritid?

Drogtest vill han inte sponsra och jag måste ta itu med detta själv. En liten svensk barista som jobbar i en liten starbucksaffär i den rika kantonen Zug mot den högt uppsatta affärsmanagern för Starbucks. Wish me alot of good luck guys.

Hey, life is amazing, isn't it?

Sippar min morgonkaffe, skickar jobbansökningar lite överallt, andas in genom näsan och ut genom munnen. Min bästa vän kommer hem idag från två månader i Afrika, min pojkvän kommer hit och spenderar lite tid med mig i två dagar, jag har skaffat fina hjälpsamma vänner här, mina råtter och hamster håller på friskna till efter parasitattacken de haft, sommaren är påväg..... Stay positive. Love is all.Vänner

Från att vara ensamvarg till att plötsligt ha ett 20tal nära vänner trodde jag aldrig skulle hända mig. You know shit is real när man måste se till att ta sig tid för alla olika vänner någon gång, även om allt man vill göra är spela sitt nya GTA ensam i lilla lägenheten. Ah well. Life is nice, after all.