GlitterPrinsessans bloggTjej, 27 år. Bor i Hässleholm, Skåne län. Är offline och var senast aktiv: 20 februari kl. 20:23

GlitterPrinsessan

Senaste inläggen

Bubblar över..
3 september 2022 kl. 18:44
känslor, människor , vänskap
12 juni 2022 kl. 23:20
Fredag den 13
13 maj 2022 kl. 18:52
Det där med att sova ....
12 maj 2022 kl. 22:13
Bellloooo
11 maj 2022 kl. 20:53
JÖNKÖPING
12 januari 2022 kl. 14:20
20/12-2021
20 december 2021 kl. 18:12
Kärlek
10 november 2021 kl. 10:01
7/11
7 november 2021 kl. 19:01
22 Oktober
22 oktober 2021 kl. 17:02
Visa alla

Fakta

Civilstatus: Upptagen
Läggning: Straight
Intresse: Sex
Bor: Själv
Politik: Inte valt
Dricker: Allt flytande
Musikstil: Allt
Klädstil: Scene
Medlem sedan: 2015-10-15

Event

GlitterPrinsessan har inte lagt till några event än.

Bubblar över..

När man har så mycket tankar så det bara känns som att det bubblar i huvet, Vad man än gör så snurrar det runt hela dagarna..
Överväga hitta de posetiva och de negativa överväga och bara vara vilsen i sitt egna huvud..
Jag orka inte..Fan alltsåkänslor, människor , vänskap

Tjo, Asså har varit smått kaos men de som just nu ligger mest i mina tankar, förutom dem vardagliga sakerna är det här med vänskap.
Jag har under hela mitt liv varit vän med killar då jag alltid kommit bäst överens med dem alltid kunnat vara mej själv med mera.
Visst har ju några tjej kompisar men dem är som jag umgås med mycket killar är ärliga inte så tjejiga osv..
De problemet jag stött på i äldre dagar är att tyvärr en del av mina kill kompisar har fattat känslor för en och allt blir bara stelt eller så blir det en diskonton
"Du kan inte va vän med killar om du inte har känslor för dem" "Ja men när vi umgås är du så här och så här" osv visst när jag är bekväm i våran vänskap då är jag mej själv jag är väldigt mycket sån att jag hjälper till att laga mat eller lär dem gärna jag är mej själv skratta och är med grabbarn och alla deras spel dem spelar dricker öl med dem osv osv men de verka tyvärr som att dem tro de är nå annat.
Eller om man möter på nån av deras vänner som jag inte känner och då blir dem intresserade "då polaren ändå inte är med henne" eller blir de den "hon är så intresserad " bla bla bla.
Jag kan fatta att man är människa och man har känslor och man kan inte hjälpa vem man får faller för men även fast jag tex ha fått nått sånt här från en polare så snacka jag med dem om de och vill håll kontakten du är endå min vän men de sluta med att dem bara ignorera en,
Jag ha funderat mycket kring de för hade inte dessa problem som yngre utan de ha börjat komma allt mer nu..
Och fundera ibland på om de är jag eller hur jag är mitt betande att jag är som jag är kärleksfull osv osv, blir smått knäpp

Men men nu ska jag lägga mig natti nattFredag den 13

Hur har eran dag varit?
Har ni haft otur eller vad har hänt idag?

För min del har det varit en faktiskt bra dag med bra humör och allt har har rullat på ovanligt bra.
Vart och hämtade lite sticklingar idag med vilket är sjukt nice då mitt ex slängde mina andra växter... Men man få börja om med lite nytt och se om man kan hitta nå som passar i ens nuvarande hem, men sådant tar alltid tid och ibland är tålamodet lite för kort för sådant. Till skillnad från så som jag bott innan så nu kan jag verkligen ha det som jag vill ha det och ha mitt hem så det ändå reflektera lite vem jag är.
Nu är jag på jakt efter lite hyllor att ha på väggarna och speglar tavlor och sedan är det hyfsat klart ändå men d e ju de har bara bott här en månad så det tar sin tid med.

Sedan ha man handlat till kvällsmaten vilket blev piazza bullar enligt dotterns önskemål och vi har varit ute och lekt och städat hennes rum man hade kunnat tro att en hel förskola varit där inne men är bara glad att hon är glad och leker och är man 3år så får man ju lov att stöka till hur mycket man vill, hon är dock duktig på att hjälpa mej städa upp så det är skönt.

Imorgon blir det mys frukost och sedan så kanske en runda secondhand och på kvällen ska en polare och hans band spela så det kommer bli kul ändå att det härader något.

Så ja ha en trevlig fredag den 13!!Det där med att sova ....

Asså är det någon mer än mej som är sjukt taggad på att et äntligen börja bli fint väder ute med värmen och sol så man lixom blir glad kan vara ute grilla träffa på folk vänner osv men den där lilla saken med sömn.. Jag är en sådan person som blir typ "trött" när det är mörkt och att huvet lixom nu ska vi sova men nu när det är ljust så blir allt typ helt snett vaknar tidigt kan inte somna på kvällen trots att jag vet att jag måste lägga mej då dottern stiger upp svin tidigt nu när det är ljust, Hon stiger upp allt mellan 04:30 och ibland har man turen att hon somna om annars så är det 06:45 vilket ändå är helt okej med tanke på att hon lägger sej senars 18:30.
Så nu ska jag försöka med projekt mörk rullgardin + mörkläggningsgardiner som hon redan har så att man slipper stiga upp 04:30 när man själv inte kan somna. Sen underlätta de ju inte att man redan har sömn besvär och tankar som går runt i huvet så innan man vet om de är det ljust ute igen.

Men jag ska inte klaga då jag är glad för vädret mitt mående blir bättre och man kan göra mer man kan lixom komma ut och göra mer med barn och träffa på andra, men kommer alltid ha min favorit årstid vilket är hösten inget slår det i min värld.

Detta är så random men känner bar att de va de som vart i min hjärna ikväll och försöka hitta något att kolla på tills man somna så ja godnatt eller nå xDBellloooo

Nu när allt kaos har börjat lägga sej med flytt och livet generellt så slog det mej att man kanske ska logga in här någon gång och kolla läget.
Asså att bo själv och att vara rastlös man gör allt man kan städa diska osv allt de därå vuxna man måste göra varje dag in o ut, så är min adhd hjärna ändå rastlös, så är de någon här som är social som kan bjuda på va vet jag skicka ditt sämsta skämt och se om det kan ge mej ett skratt din favorit maträtt eller va de sista du gjorde vad som!^^

Sitter någon här kanske på tips och idet på bra filmer serier dokumentärer så få ni gärna tipsa om det,
De lilla kravet det ska vara mörkt verklighet mord ja allt sånt där som kan passa en brud som tycker det är sjukt intressant samt avslappnande!
Så ge mej tips


kom igen folket roa en 25 åring som sitter rastlös och uttråkad

Puss på kinden ha de göttJÖNKÖPING

Hålla där!!! Alla ni som bor i Jönköping eller i närheten se hit!
Skåne bruden har nu bosat sig i Jönköping och vänner sökes att umgås med, jag känner ingen här och vill gärna hitta lite socialt folk så kommentera eller skicka meddelande.
Jag är nu ledig en del pga sjukskrivning så tid finnes hyfsat mycket.
Så känner du att du palla skicka!!!20/12-2021

Hej det vart ett tag sedan.., Mycket har hänt och saker har gått snett jag ha fått ta svåra beslut och tuffa beslut som jag försöker läka ifrån..
2021 börja lida mot sitt slut och det är så sjukt skönt för de ha varit ett riktigt bajjs år, men kan skriva om de en annan gång
Hoppas allt är bra med er ville mest vissa att jag är kvar och lever hahaKärlek

Kommer man någonsin att komma över sin stora och första kärlek?

Kommer man någonsin sluta påminnas om det man hade det som var ens trygghet i så många år, den personen som verkligen kände en och visste allt om en och alltid var där? Som vart med i så många år och man hade så mycket upp och ner både glada och jobbiga sorgsna situationer?
Kommer jag någonsin att slutas påminna om denna människan och saknaden av dem? Att jag bara vill vara med dem..hur ska man gå till väga om det skulle bli vi igen? Skulle allt lösa sig? Jag har så många frågor och funderingar känslor och tankar och allt jag vill just nu är att prata och vara med den människan för ingen annan känns rätt? i mitt hjärta känner jag att du är min människa..men fan va ska jag göra sista tiden vart kaos och det som kom efter va ännu jobbigare men jag vill bara att de ska vara vi.. Just nu påminns jag om allt kan inte göra något utan att det totalt spåra ur i huvet alla minnen allt från platser dofter kläder människor som jag få att se ut som du.. hjälp va ska jag göra?
Byggde upp alla drömmar och mål efter oss och planer vi hade ihopa livet kändes så bra då o nu så är det bara att försöka kämpa varhelst emot sig själv känns det som , har ingen motivation jag har inga framtidsmål längre det jag en gång drömmer om är nu ett minne blott allt blir och blev skit
Hur kunde det bli så här fan fan fan
Jag är vilsen min hjärna säger en sak mitt hjärta en annan folk runt omkring säger emot men jag vill inget annat än att det ska lösa sig
Jag orka inte känna så här..någon som har en idé någon som kan hjälpa mig se klarare i denna dimman?7/11

Godkväll alla som läser här!
Asså varför har det börjat bli så tråkigt mörkt ute mörkt när man går till jobbet o mörkt när man går hem så tråkigt
Jag jobbar en del o spendera tid i nya boendet gammla lägenheten från skit stället är ett minne blått o nya är helt underbar ljus ren lungt område o grannar som man knappt ser eller hör

Badhuset ligger några minuter bort o lillan älskar det idag spenderade vi 2 timmar där

Nästa vacka är man nästan helt fullbokad med jobb och möte i stan
Kvällarna är dock smått dryga då man inte ha så möt att göra när man är ledig
Jaja va bara detta hahaha
Ha det gött22 Oktober

Har ni någonsin gjort något stort i livet då allt känns rätt o bra o sen när man väl tagit de klivet o sedan få som en röst i huvet som bara detta kommer aldrig att funka o allt som engångs va så positivt o som man vart taggad på känns så fel?
Trotts att alla runtom är så glada o nöjda o stöttande men man själv bara detta kommer brista tillslut för i min värld känns de som en fantasi
Inget under mina 24år har fått lätt eller bra eller smidigt de ha alltid varit en n Shit Show som går upp o ner så vet ej om de bara är jag som försöker sabba för mej själv då jag är så van vid misslyckande o ingen lycka glädje osv?.

Eller va säger ni ha ni någonsin varit i denna situation o hur gick de för er?
Ha en bra fredag!^^