FallenHeroKille, 22 år. Bor i Sundsvall, Västernorrlands län. Är offline

FallenHero

Fakta

Riktigt namn: Crimson Civilstatus: Upptagen
Läggning: Straight
Intresse: Musik
Bor: Med föräldrarna
Politik: Inte valt
Dricker: Te
Musikstil: Metal
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2010-09-06

Event

FallenHero har inte lagt till några event än.

hallo! :D Jag heter Crimson, och är gitarrist.

bakrund: Min farsa, spelade gitarr som en hobby när jag var liten. jag tyckte väldigt mycket om det. Farsan lyssnade hela tiden på band som ZZ top, Limp Bizkit, 3 Doors Down och Linkin park. När jag var vid 2 års ålder fastnade jag för banden ZZ top och Limp Bizkit. De var då mina favoritband. Jag har sedan dess alltid älskat rock och metal.

Vid 6-7 års ålder började jag spela lite lätt piano. Jag lärde mig grunderna och stod i kö till en pianoskola. När det då hade gått 4 år, och jag inte hade kommit in på en pianoskola, såg jag ett billigt gitarrpaket i en hobbex tidning. Jag hade tänkt köpa ett WII spel för pengarna jag sparat ihop, men bestämde mig för att köpa gitarrpaketet istället. Varför jag bestämde mig för de var för att jag hade spelat el-bas på en julshow på min dåvarande skola.

När jag sedan köpt gitarrpaketet, började jag träna direkt. Jag tränade, dag efter dag efter dag. Blev aldrig trött på de. Musiken jag då spelade var band som Guns N roses, 3 Doors Down, Linkin Park etc.

Jag var hos gitarristen och sångaren i ett band s.k Hazel Crow, och dom lyssnade på något dom kallade '' Alternative rock ''. Först förstod jag inte riktigt på de, men efter ett tag gillade jag de. De visade mig en låt de själv spelat in och jag fastnade direkt. Jag var då 10-11 år gammal.

Jag hade som dröm att bli hockeyproffs, men efter att jag blev bättre och bättre på gitarr, släppte det och jag bestämde mig för att bli '' rock-stjärna'' istället.

Jag fann banden Breaking Benjamin, Three Days Grace och Papa Roach, och de var en lång tid mina favoritband.

Vid 11-12 års åldern träffade jag en tjej, som då älskade ett band vid namn Tokio Hotel. Jag själv visste inte om dom då. Efter att ha lyssnat på en eller ett par låtar förstod jag, '' fan, det här var ju riktigt bra! ''. Jag såg sångaren, Bill Kaultiz, i deras musikvideon och älskade hur han såg ut. Det var då jag började klä mig, '' alternativt ''. Min dröm då, som 11-12 åring var att ha likadant hår som han. Och jag försökte. Men såklart gick det inge vidare.

Efter 5:an, då jag var beroende av musikgenren Screamo och Metalcore, började jag på en skola vid namn '' Internationella Engelska Skolan ''. Jag träffade där en kille som hade samma intresse, men han spelade bas. Vi började ''lira'' tillsammans och det gick riktigt bra.

Vid julen i 6:an, började han, basisten, lyssna på en genre som heter '' Visual Kei ''. jag själv gillade inte alls genren, till en början, innan jag hörde The GazettE's Filth In The Beauty. Jag fastnade då riktigt för stilen och genren.

i 7:an. har spelat gitarr i 3 år och tränar fortfarande. Om jag måste sätta min stil i ett fack så skulle jag bara säga '' alternativ '' eller '' J-rocker ''.

Går nu i 8an. Bytt stil helt till goth/sleaze.

Update: går nu i 9an och vettefan vad jag kan kalla min stil! Spelar fortfarande gitarr. samt sjunger! Melodic death metal <3

FallenHeros gästbok

Logga in för att skriva.


ShadowTheVampire Kille, 25 år

Jaså här hittade man igen dig xD

Pati Tjej, 21 år

:P

Pati Tjej, 21 år

Yeaaah... Nån gång måste väl bli den första :p

Pati Tjej, 21 år

HIM FTW<3

Cancer_ Kille, 25 år

hej

Visa alla inlägg