EllaRoses bloggTjej, 24 år. Bor i Brålanda, Västra Götalands län. Är offline och var senast aktiv: 23 november kl. 23:14

EllaRose

Senaste inläggen

2 år i rad
25 augusti kl. 23:21
JOBBA JOBBA JOBBA
19 juli kl. 23:33
Vad gör man
12 mars kl. 12:17
Min sambo
10 mars kl. 21:50
Men jag är ju "kär"
9 mars kl. 02:40
2 år är ganska kort tid
6 mars kl. 23:18
Biljävel
5 mars kl. 23:09
Grupparbete
4 mars kl. 00:55
Bankar huvudet i bordet
1 mars kl. 08:34
Eyyyy
26 februari kl. 02:15
Visa alla

Fakta

Civilstatus: Upptagen
Läggning: Osäker
Intresse: Musik
Bor: Kartong
Politik: Politik?
Dricker: Öl
Musikstil: Allt
Klädstil: Svart
Medlem sedan: 2014-12-07

Event

EllaRose har inte lagt till några event än.

Mardröm

Jag drömde att jag bodde hemma igen, morsans kompis var på besök med sina ungar och vi hade massa fler djur än jag minns.
Asså 5-6 hästar, 7 getter en skock med får, kaniner, gäss mm.
Jag är ute och påväg mot ladugården med barnen och småsykon i släptåg det stormar utav helvete och något farligt rör sig omkring utomhus så det slutar med att jag drar barnen med mig in i ladugården och stänger stall dörren fortare än kvickt håller sedan på och dubbelkolla den om och om igen.

Vi tar in djuren då det är något farligt ute, det är mörkt det blåser och hela byggnaden visslar och viner. Våran gamla ladugård var hyffsat stor.

När alla djur är inne och jag hanterat barn och djur sett till att ingen blir nertrampad osv så börjar ladugården att skaka. Min mor skriker att vi måste ut, hon och hennes väninna först ut genom dörren medans jag greppar tag efter de minsta av barnen och skickar de äldsta framför mig. De små fumlar på sina egna ben så jag släpar dem mer eller mindre eftersom just nu är pedagogik mindre viktigt och komma ut kommer först.

Tänker på de stackars djuren vill ge mig in igen då kommer min mor och ber mig med samma röst som när hon bad mig ta hand om djuren under alla år "kan du ta ut djuren" jag tänker inte jag bara springer in börjar med att jaga ut hästarna då de är störst och faller något ner kommer de ha svårare att ta sig ut. Små djur kan man bära så det blir liksom störst först.

Självfallet springer hästarna fel eftersom någon lämnat en dörr öppen och jag får jaga ut dem en annan väg. Det farliga utomhus skulle bli ett senare problem, just där och då var att få ut dem viktigare.

Vaknar efter att ha fått ut hästarna i drömmen.

Det intressanta är att i drömmen tar jag hand om barnen, djuren och min mor gör ingenting. Jag sprang inte in i en ladugård som var påväg att braka ihop för att hon bad mig jag gjorde det för min oro för djuren. Detsamma med barnen, hon var aldrig orolig men jag var orolig att de skulle bli ledsna eller skada sig för att jag var tvungen att släpa dem mer eller mindre längs marken för att få ut dem ur ladugården.

Hade definitivt inte agerat likadant i verkligheten i drömmar gör man massa saker man inte gör i verkligheten men sjukt läskig dröm


Logga in för att kommentera