EllaRoses bloggTjej, 25 år. Bor i Brålanda, Västra Götalands län. Är offline och var senast aktiv: 7 januari kl. 11:12

EllaRose

Senaste inläggen

2 år i rad
25 augusti 2023 kl. 23:21
JOBBA JOBBA JOBBA
19 juli 2023 kl. 23:33
Vad gör man
12 mars 2023 kl. 12:17
Min sambo
10 mars 2023 kl. 21:50
Men jag är ju "kär"
9 mars 2023 kl. 02:40
2 år är ganska kort tid
6 mars 2023 kl. 23:18
Biljävel
5 mars 2023 kl. 23:09
Grupparbete
4 mars 2023 kl. 00:55
Bankar huvudet i bordet
1 mars 2023 kl. 08:34
Eyyyy
26 februari 2023 kl. 02:15
Visa alla

Fakta

Civilstatus: Upptagen
Läggning: Osäker
Intresse: Musik
Bor: Kartong
Politik: Politik?
Dricker: Öl
Musikstil: Allt
Klädstil: Svart
Medlem sedan: 2014-12-07

Event

EllaRose har inte lagt till några event än.

2 år i rad

Vunnit ett pris på jobbet två år i rad nu och första som vinner det två år i rad, helt galet.
Är tydligen en jävel på att steka kött också så kan officiellt alla stationer på jobbet nu, släng in mig wherever.
Nä men kort sagt jag älskar mitt jobb enda dåliga är väl att det sliter att pendla och jobba Som jag gör.
Men vill inte flytta till Göteborg så det blir inget med det jag behöver inte en större stad jag behöver verkligen skog.
Jag behöver avskildhet för grannar och människor stör migoch jag går ingen vila och det stör mest av allt tror jag.JOBBA JOBBA JOBBA

Livet går jävligt bra nu lagar mat och slänger med plåtar stekpannor och kastruller ibland gör jag platåer och öppnar ostron.
Ingen kunde tro att fritera fisk och pommes skulle leda till att jag blev kock, sedan trodde väl ingen jag skulle bli kock då jag är livrädd för värme och varma ytor XD.
Jobbat sedan april och har aldrig varit lyckligare tror jag.Vad gör man

Känner en person i en destruktiv relation bara psykiskt inte fysiskt, än man vet ju aldrig.

Förklarat om och om igen att det inte är bra och personen har lyssnat för att sedan komma tillbaka hoppfull och naiv....
Nu är de i ett "allt är bra och jag kan fixa detta" stadie så inte ens någon idé att försöka upplysa dem.

Blir så jävla irriterad då de är helt uppe i sin värld och vägrar lyssna på någon eftersom de är "kära" spelar ingen roll hur mycket jag gör så kommer personen inte ändra sig så jag lägger ner.

Det betyder att personen inte kan komma och klaga på saker för sådant är reserverat för folk som vill ha förändring vill du bara klaga men inte ändra något eller kommer med ett nytt problem på varje lösning jag har då kan du gå.

Viljan måste finnas jag tänker inte arbeta med någon som motarbetar mig och egentligen inte vill ha hjälp.

Jag varnade från första början men blev bokstavligen bortviftad och nu när saker börjar stämma med vad jag sa så kan man bara hoppas att de kommer ihåg vad jag sa från första början.Min sambo

Kommer officiellt kalla Ernst mitt plastskelett för sambo, han bor ju tekniskt sett hos mig. Sedan att han är ett plastskelett på en pinne behöver ingen få veta.
Min syrra hälsar på Ernst när hon kommer in i min lägenhet och alla typ hälsar till Ernst när de pratar i telefon med mig. Nu får han bli sambo :)Men jag är ju "kär"

Det spelar ingen roll vad jag säger, jag kan sitta och förklara gränser och erbjuda hjälp jag skulle kunna precis som människan uppoffra mig själv och min tid och ro bara för att hjälpa henne.

Men det spelar ingen roll.

Hon vet om det skadliga beteendet hennes partner visar, hon vet om att det finns varningar, hon vet om att hennes gränser inte respekteras men hon kommer inte gå därifrån

Hon ignorerar och övertygar sig själv om att hon kan fixa honom, hon bortförklara dåligt beteende förklarar varför han gör det, men det är en förklaring inte en ursäkt

Men jag kan inte hjälpa någon som innerst inne tycker de inte förtjänar hjälp, när någon tycker att de ska uppoffra sig själva för någon annan och ge mer än de kan till andra

Jag kommer inte offra mig själv för att hjälpa någon, men jag gör vad jag kan utan att glömma bort mig själv och mina behov. Hur många kan jag hjälpa om jag mår bra vs om jag själv hamnar i träsket där man gör vad som helst för att få hjälpa andra så man kan glömma bort sig själv.2 år är ganska kort tid

Så jävla glad över att göra progress i pluggandet och behöver mindre hjälp än tidigare. Gör framsteg på många plan och det går förvånansvärt fort för mig, jag gör framsteg och tar igen saker som någon annan hade 20 år att rasera och förstöra. Antar jag kan tacka min förälder för min envishet, analytiska förmåga och driv.

Samma egenskaper som blev deras förfall då jag tog avstånd och bad dem på ett välformulerat sätt att dra åt helvete. En dag kanske jag inte känner för att ge igen men jag är inte där en.

Så tills dess hoppas jag att jag slipper min förälder tills jag kan hantera stå i samma rum som de utan attackera eller fly. Men tills dess kan jag skratta åt deras olycka.Biljävel

Syrrans bil har en trasig slang och slangjäveln sitter någonstans mellan torpedväggen och motorn en bit ner, jag letade efter den för att fota och skicka till min farsa då han har grejat med bilar i princip hela sitt liv.

Flera andra bilentusiaster har kollat och hittat felet men fattar inte vad det är för jävla slang och farsan har en teori men ville ha en bild. Jag hittar inte slangen tog en hel del foton och letar efter bilder på nätet samt söker på delen och letar efter liknande problem andra haft med samma bil.

Jag har kollat manualen ska läsa igenom igen men där drar de bara upp delar för basic skötsel oljebyte mm.
Försöker hitta någonting där jag kan se eller lista ut exakt vad det är som sitter där för reaktionen när folk hittat felet "varför i helvete har de satt en slang där" men som med många andra bilmotorer vissa modeller har väääldigt konstiga placeringar på vissa saker.

Jag kan ingenting om bilar men försöker lära mig lite iallafall, just nu är jag bara frustrerad på att det inte finns en ordentlig bild på motorn.
FrustrationGrupparbete

Grupparbeten suger när det gäller skoluppgifter, jobba i grupp och team funkar bra men skolarbeten får mig att vilja slita håret av mig.

Honestly varenda lärare som sa "det är för att förbereda er för arbetslivet" ljögBankar huvudet i bordet

Jag är så jävla trött på EXTREMA djurrättsaktivister och organisationer.
Vissa för att de är arroganta tror de har rätt när jag kan hitta 34 fel i deras "fakta" och de gör mer skada än nytta.
Den andra sorten har ett bra budskap förtjänar uppmärksamhet och lyfter viktiga frågor och är kunniga MEN de framför sitt budskap på ett sådant sätt att alla hatar dem och då vill ingen lyssna så då faller den viktiga frågan bort då man kopplar det till "den extrema aktivist gruppen"

Skrämseltaktik och skrämselpropaganda really?
Sedan vissa individer i dessa grupper tål jag inte för de är så övertygade om att de har rätt och de kan inte ha fel så det är ingen idé att disskutera med dem ens. Sedan vill de ge alla andra skuldkänslor, nah jag har bott med en narcissist funkar inte och när de säger "jag gör det för djurens bästa" mmm det har jag hört otaliga djurplågare säga också.....

Sedan finns det bra grupper, bra individer mm det är bara de EXTREMA och en hel del EXTREMA individer jag inte tycker om. Djurättsorganisationer som är bra finns också och deras arbete är viktigt och även miljögrupperna. Synd bara att de dras ner pga folk associerar dem med extremare grupper.

Och detta är varför jag bankar huvudet i bordetEyyyy

UMO har hjälpt mig så jävla mycket och fixat känner verkligen progress som gjorts och mående blir bättre och bättre till och med folk omkring märker av det.

Bara den tyngsta stenen kvar, och de har redan sett hur en spegel kan få mig att må väldigt dåligt väldigt fort.
Speglar är liiiiite omöjliga att undvika men det är ju inte speglarna som är problemet egentligen. Problemet är min starka reaktion på att se mig själv och hur jag ser ut om jag inte är förberedd.

Och om jag är förberedd är det för att jag redan stått och tänkt på en ful version av mig själv så när jag kollar i spegeln stämmer det överens.

Får se vad de säger, precis börjat gräva i det och till skillnad till allt annat som jag pratat om tidigare igenom skolan osv så har ämnet hur jag ser mig själv min spegelbild osv aldrig varit något jag tagit upp. Orörd mark så dags att gräva!