EllaRoses bloggTjej, 21 år. Bor i Brålanda, Västra Götalands län. Är offline och var senast aktiv: 56 minuter sedan

EllaRose

Senaste inläggen

Irriterad
Igår 23:25
Jag är fett jobbig
27 september kl. 23:20
Saknar Trollhättan
25 september kl. 21:23
Ensamheten kommer
24 september kl. 00:42
Anmäld hahaha
21 september kl. 13:10
Fucking anmäld
20 september kl. 23:52
En månad i lägenheten
4 september kl. 20:38
Fuck you livet
31 augusti kl. 15:29
Nu är det nog
30 augusti kl. 10:21
När man vill göra allting rätt
29 augusti kl. 02:19
Visa alla

Fakta

Civilstatus: Upptagen
Läggning: Osäker
Intresse: Musik
Bor: Kartong
Politik: Politik?
Dricker: Öl
Musikstil: Allt
Klädstil: Svart
Medlem sedan: 2014-12-07

Event

EllaRose har inte lagt till några event än.

Irriterad

Att vara irriterad och överanalysera allt är fucking irriterande. Ska gå och sova snart för allt stör mig inkluderat mig själv, jag tänker för mycket. Överanalyserar och tänker konstant påvad jag gör och hur jag gör osv blegh fuck it hur vore det om jag var lite impulsiv ibland.

Ännu mer irriterande folk tycker min ekonomiska situation låter jobbig så de säger "varför hittar inte du någon som kan försörja dig" URSÄKTA VAD? Ska jag bli ihop med någon enbart för att de ska ta hand om mig nah skulle inte tro det.

Min enda önskan är att vara självständig och få vara ifred och bo i staden jag saknar. Sure känner mig ensam ibland men det kommer och går, enda sällskapet jag vill ha är vänner och familj.

"skaffa en kille som kan ta hand om dig" alltså vad i hela helvetet HUR?! Vem säger så?!

Bara så irriterad på folk och alltJag är fett jobbig

När man klistrat upp ett område med 43 klistermärken och verkligen ansträngt sig att täcka ett område . Klistermärkena fick sitta i max 5-10 minuter eftersom jag och min kompis tog en promenad.

Idag satt deras klistermärken av ett större slag i max 2 min eftersom jag är jobbig och såg när de satte upp dem.

Klistrar inte över drar bara ner, klistrar inte upp klistermärken tyvärr bekämpa eld med eld är inte min grej.

Iallafall jag är fett jobbig och kommer definitivt fortsätta vara jobbig.Saknar Trollhättan

Var ute idag i Trollhättan först krogen och sedan bowling fufan vad kul det var, och massa som hälsade som hade saknat mig (trodde jag var introvert men är tydligen något mellanting av introvert extrovert) och jag saknar staden sååå mycket.

Målet är att ta mig tillbaka, att flytta tillbaka men det är enklare sagt än gjort, inte utbildad till någonting och fortfarande inte pluggat klart och det ligger på is eftersom allt är på distans.

Föräldrarna går isär, jag har fått en hund att ta hand om, egen lägenhet ingen inkomst och ett jävla helvete runtomkring. En kväll på stan var skönt, lite mer energi för att ta sig tillbaka iallafall. Svårt men inte omöjligt, ser bara jävligt omöjligt ut just nu men det ändrar sig.Ensamheten kommer

Okej har alltid haft någon i närheten som jag är liiiite intresserad av brukar kalla det för "crush" inte hopplöst kär i personen bara lite sådär personen är intressant och ser bra ut, inte som 2016 en person vände hela mitt koncept av att vara kär med en handvändning (insåg jag hade egentligen aldrig gillat någon på riktigt) och det slutade som krossat glas och asfalt.

Nu finns det ingen intressant i närheten, har vanligtvis någon crush sådär men inte ens det och ensamheten kom krypande. Det är konstigt att inte ha någon överhuvudtaget man skulle kunna överväga men samtidigt vill jag ju undvika det.

Två sidor som dras åt olika håll det är frustrerande och aldrig är jag nöjd.

Iallafall oavsett så känner jag mig ensam, bor helt ensam nu och brukade ha folk runt mig 24/7 så det kryper i skinnet på mig. Det värsta är väl att vilja typ ha någon som man tänker på är att i nästa sekund kommer jag förbanna mig själv för att ha tänkt på personen. Det är nog bäst med ensamheten ändåAnmäld hahaha

Ringde idag, anmälaren har uppgett att de visste vem som ägde bilen och vem jag var men de glömde uppdatera sig eftersom vi sålde den bilen 2019 och anmälan rör september 2020.....

Varför de inte har updaterad info om mig och min familj är nog för att jag har flyttat och mina föräldrar har satt lås på brevlådan. Någon snodde deras post och viktiga papper mm försvann under en period....

Frågan är om händelsen är helt påhittad eller om historien är baserat på en riktig händelse? Ingen aning jag vet iallafall att nu har länsstyrelsen noterat anmälaren och antagligen kommer mer skit komma eftersom dessa människor inte ger sig de gillar att jävlas.Fucking anmäld

Har blivit anmäld av någon anonym så vet inte vem men det är en hund begraven någonstans, jag har blivit anmäld för att jag lämnat flera hundar i en varm bil. Anmälan säger att jag befann mig i en stad ca 2 mil bort när jag satt och fira morsans födelsedag.

Alltså ska jag ha befunnit mig 2 mil bort (hur jag lyckats med det vet jag inte), haft x antal hundar i en varm bil (jag har 1 och lämnar inte honom ensam), varit påverkad eller något samt haft dem i en bil vi sålt för lääääängesen. Har inte heller körkort så vet inte hur de uppgifterna går ihop.

Hela historien är fucked up någonstans har systemet fuckat, någon har växlat ihop oss, eller så är det någon som har medvetet gett fel uppgifter. Hur som helst så kommer det lösa sig.En månad i lägenheten

Har bott 1 månad i lägenheten äger fortfarande inga bestick förutom tre gafflar 1 bordskniv, snott en skalkniv från jobbet, har två stekpannor en är inte min.
Äger inga bunkar slevar tallrikar eller kastruller. Äger inga egna bestick har bara mina egna glas. Tack vare en vattenkokare och en väldigt stor te kopp lever jag på nudlar och varma koppen förutom det jag äter på jobbet.
Jobbet slutar imorgon och då har jag officiellt ingen mat förutom varma koppen och nudlar.
Och eftersom det inte finns några pengar och jag har ingen inkomst (nej jag vet inte om jag kommer kunna ha lägenheten allt går åt helvete)
så går det inte att fixa något. Får ändå tag på matvaror men inget att tillaga grejerna i.
Life wohoo.

Kommer nog få flytta inom en snar framtid iallafall så, kommer aldrig låta mina föräldrar övertyga mig om någonting någonsin igen för det är helt jävla förbannat idiotiskt.Fuck you livet

Livet vände och från att ha haft en plan och lite problem har jag nu stora problem, livet sa fuck you dra åt helvete. Måste bara samla ihop mig och hitta en fucking lösning på något jävla vänster, lägenheten hänger på det och min fucking framtid. Hade gärna tagit en slägga och bara baknat sönder något typ ett kök eller en skrotbil.Nu är det nog

(När ni läser detta så handlar det om en specifik församling med präst och anhang betyder inte att alla församlingar är likadana, vissa är värre och många är bättre, min är homofobisk mm. Jag ska lämna den delen av mitt liv bakom mig men jag tänker inte ge mig av utan att få ut vissa saker i ljuset.)

Jag blev hjärntvättad på konfirmationen och det har satt sina spår men nu fick jag veta att de aktivt hindrat konfirmander att få argumentera eller ha en annan åsikt även när de försökt uttrycka den. Jag tänker inte vara tyst jag klarar inte av att se detta hända så nu ska jag höra av mig till de lite högre upp i kedjan och ifrågasätta om de tycker det är okej. (redan talat med en annan församling som blev chockad av det jag hade att berätta och talade om att det inte var okej)

Detta handlar inte om religionen i sig utan det jag lägger fokus på att de ger sig på unga konfirmander och tvingar dem att lyssna och att de inte får säga ifrån om de försöker det eller försöker uttrycka sina tankar så har de genast blivit tystade. De använde skrämselteknik på min grupp, och argumenten föt deras sak var egentligen inte korrekta rent faktamässigt. Dessutom fick vi ett hot om att de skulle stoppa oss och alltså fysiskt hindra oss från göra vissa saker.

Nu är det nog, nu ska jag ta tag i det flera år för sent egentligen men jag har mer kunskap nu än då.När man vill göra allting rätt

Andas tänk gör det precis så
Då kommer någon och säger lugnt med vänlig röst
Du har gjort fel....... Men det kan vi fixa
Det finns inget att fixa skadan är redan skedd
I samma stund som jag hörde
"Du har gjort fel" faller jag ner i ett mörker
Där skriker många röster högre än väggarna runt mig
Jag får inte göra fel
Det måste vara rätt
Det är inte ditt fel det är mitt
Du kan inte hjälpa att jag inte klarar av att höra att jag gjort fel
Det är min brist min svaghet mitt problem
Man kan ju inte vara rädd för att säga åt folk att de gjort fel det blir ju fel
Men varför reagerar jag så starkt
Fel
Ett ord som inte får finnas
Jag ska göra allt rätt
Perfektion är det enda
Inget annat är tillräckligt