EllaRoses bloggTjej, 23 år. Bor i Brålanda, Västra Götalands län. Är offline och var senast aktiv: Idag 15:02

EllaRose

Senaste inläggen

Spännande
Idag 10:02
Folktro!
31 januari kl. 11:27
Kan inte sova
30 januari kl. 02:37
Dag 11
29 januari kl. 22:44
Lets go!
28 januari kl. 17:19
Städa och sjuk
26 januari kl. 18:45
Sjuk fortfarande
23 januari kl. 01:30
Får inte sova
22 januari kl. 07:59
Skolans källare
22 januari kl. 00:09
Mardröm
21 januari kl. 17:23
Visa alla

Fakta

Civilstatus: Upptagen
Läggning: Osäker
Intresse: Musik
Bor: Kartong
Politik: Politik?
Dricker: Öl
Musikstil: Allt
Klädstil: Svart
Medlem sedan: 2014-12-07

Event

EllaRose har inte lagt till några event än.

Det går bättre

Efter ha slutat på jobbet och inte blir påverkad av de människorna (de fick mig att må dåligt kan dock inte sätta fingret på varför) så mår jag lite bättre.
Undviker prata med farsan och försöker fixa så nästa gång vi ses kan jag säga "släpp det där med min ekonomi jag har löst det och du behöver inte oroa dig" för enda anledningen att jag mår dåligt är för att han oroar sig och jag oroar mig att han är besviken.

Jag vill inte att människor jag bryr mig om ska bli drabbade av mina problem och sedan så har jag redan varit i situationen förut så den är inte så påfrestande för mig som det var första gången nu vet jag ju att det löser sig.

Så planen är skit i myndigheterna och deras hjälp eftersom de fryst den, kommer överklaga beslut osv men vet att de förmodligen kommer anse att de inte gjort något fel men whatever sköter jag min bit så har jag iallafall gjort rätt i slutändan.

Det är ett par månader jag måste räkna ut varenda kostnad och minimera mina kostnader.
Kommer behöva ta hjälp av min bror men han är redan medveten om situationen och han vet att jag betalar tillbaka och den här gången försvinner en stor utgift så lånar mindre än förra gången.

Får jag ett jobb kan hela situationen ändras men utgår ifrån kris absolut nada tills april.
Pluggar samtidigt och fixar mina betyg så jag kan ta en yrkesutbildning som jag strävar efter.

Folk har ifrågasatt min budget förr "var är nöjesdelen" "vad gör du som är kul"
Om jag skiter i att tycka att livet är orättvist så funkar den och jag mår inte dåligt eftersom om jag går runt och slipper låna mycket av min bror så blir jag glad. Det är den roligaste delen samt att kunna överträffa mig själv vad gäller vara snål.

Jag har en jävla tur eftersom jag har ett slut på situationen till skillnad från många andra arbetslösa så har jag ett jobb som börjar i slutet på april. Jag har också möjligheten att låna och betala tillbaka, det finns ett nät för mig när myndigheterna sviker.
Jag är långt ifrån körd jag har bara ett par lite tuffare månader framför mig men jag klarar mig och kan förändra min situation inför nästa år.

Jag har en massa möjligheter jag måste bara ta mig igenom den här perioden som kommer bli påfrestande men den är inte hopplös.

Fuck myndigheter och fuck trasiga system jag klarar mig men det är många som inte har det jag har och tyvärr drabbas dem värst av dessa myndigheters fel och brister.


Logga in för att kommentera