Darkangel2Kille, 36 år. Bor i Gävleborgs län. Är offline och var senast aktiv: 9 juli kl. 01:29

Ingen bild på Darkangel2

Fakta

Civilstatus: Singel
Läggning: Straight
Intresse: Sport
Bor: Själv
Politik: Inte valt
Dricker: Nej!
Musikstil: Inte valt
Klädstil: Inte valt
Medlem sedan: 2013-09-23

Event

Darkangel2 har inte lagt till några event än.

Vänner (0)

Darkangel2 har inga vänner än. Bli första?

Jag är en ung kille på 36 år som bor i en lägenhet nästan i ett år. Jobbar som lokalvårdare, läser teorier i körskolan. Älskar somliga sporter, kampsport bland annat. Min musik smak är Rock n roll/goth/skatare/80tals pop/poprock/Rock/lantislåtar från norden till västen/ blues/lite jazz/ hårdrock/punkrock/ och lite Hiphop utan gangsters, pengar, vapen, sexism och bullshit.

Mina läggningar är Heteroromantiker och antisexuell. I vanliga fall är jag helt oskuld och har aldrig varit förtjust i sex eller något sexuellt.

Min önska är att hitta en rimlig försvarssport som kan vara bra till framtiden ett intresse, spelar ingen roll vilken kultur den tillhör. Själv hade jag tänkt mig något millitärt försvar, men inte att jag vill mörda någon eller går och döda folk. Utan allt annat som inte innebär något dödande eller kriminellt. Önskar också att hitta en lärare inom healing, oavsett om det är energi, magi, andligt eller teknik. Den relativa biten som att göra medicin av naturens växtriket, är det vad jag ibland gör. Men är fortfarande en nybörgare.

Jag vill också bli ett med både ljuset och mörkret, utan frukta och bara godhet, rättvisa, jämlikhet, jämställdhet, och ordning utan Kaos eller otur.

Darkangel2s bilder

Darkangel2 har inte laddat upp några bilder än.

Darkangel2s gästbok

Logga in för att skriva.


Darkangel2 Kille, 36 år

ViktorLovelace. Tala om för mig vilken av grupperna menar du.