CharmigPotatis blogg



29 år. Bor i Linköping, Östergötlands län. Är offline och var senast aktiv: 16 april kl. 09:21

CharmigPotatis

Senaste inläggen

Ett sista inlägg?
26 februari 2021 kl. 13:56
Ett stycke julafton
26 december 2020 kl. 13:45
God jul
24 december 2020 kl. 09:09
Such a team
16 december 2020 kl. 18:49
Dåtid. Framtid?
15 december 2020 kl. 10:31
Cw 6
4 december 2020 kl. 22:53
Skona mig
16 november 2020 kl. 11:20
1 år som vegan
10 november 2020 kl. 18:09
Mood tracker
5 november 2020 kl. 12:16
#votehimout
4 november 2020 kl. 10:09
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Elliot Civilstatus: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Intresse: Spel
Bor: Med någon
Politik: Feminist
Dricker: Te
Musikstil: Metal
Klädstil: Svart
Medlem sedan: 2012-08-20

Event

CharmigPotatis har inte lagt till några event än.

Pannkaksfredag

Gett mej på att göra veganska pannkakor 2 gånger tidigare: flopp.
Försökte en tredje gång nu ikväll: bam!

Tredje gången gillt och jag nailde det.
Hur svårt ska det vara att göra pannkaka kan en tycka...skitsvårt uppenbarligen?!?
Det beror väl förvisso på att det är ägg och gluten som fungerar som bindemedel men då ägg utesluts (obviously) och gluten blir det ganska omständligt helt plötsligt. Har sånna där härligt mesiga tarmar som inte tål gluten, yeey me :))

Men idag gick det äntligen.
Så en redig pannkaksdejt med tända ljus och Netflix i min ensamhet:




Tog mej tid att skriva ett nytt inlägg på min nyfödda blogg också: https://levautan.blogspot.com/


Logga in för att kommentera
TheOccultist Kille, 30 år

Men wooooooooooow vad mys!! <3

CharmigPotatis 29 år

Sååå mys! Så glad över att jag fick till ett gäng goda pannkakor, äntligen *-*

Vepar 28 år

1/2 dl kokosmjölk
4dl vatten
3msk potatismjöl
1/2 fiberhusk
jätteeeeee lite salt, då menar jag typ så så du kan hålla kvar det på lillfingret
225 gram glutenfrittmjöl spelar ingen riktig roll vilket, bovete eller annat
Blir typ...7-8 pannkakor? Give or take, beror på hur tjocka du ska ha dem haha.

du mixar ihop sakerna...obviously haha, stek i ordentligt med fett, kokosfett funkar också bra
du behöver inte ha på jättehögt värme, bättre att det tar lite längre tid men att de blir perfekta, låt smeten stelna innan du försöker vända den, brukar få loss kanterna i början att se ifall det går att vända, skillnaden från vanliga är att det tar nån minut eller två från de vanliga pannkakorna att stelna, kanske det som du gjorde fel i början ^^. Lycka till nästa gång!

CharmigPotatis 29 år

Det var ett mer avancerat recept än det jag körde på igår. Hade bara glutenfritt mjöl, havredryck, olja och salt, haha.

Men kanske skall testa det där, låter inte allt för pjåkigt! Känns ändå som du har koll på sådant i och med dina kunskaper om mat~
Tackar tackar ^^