Charkias gästbokKille, 32 år. Bor i Borlänge, Dalarnas län. Är offline

Charkias

Fakta

Riktigt namn: Nils Svensson Civilstatus: Ensam
Läggning: Straight
Intresse: Poesi
Bor: Med någon
Politik: Inte valt
Dricker: Diverse
Musikstil: Death metal
Klädstil: Svart
Medlem sedan: 2010-10-30

Event

Charkias har inte lagt till några event än.

Gästbok

280 inlägg. Logga in för att skriva.

stordmakt Tjej, 26 år

Det gör ingenting, tycker bara att det är roligt att du fortfarande svarar! :)
Jag förstår, jag har själv befunnit mig i en sådan situation de senaste månaderna.

Ajdå, det låter inte bra?
Jo, jag vet, varför kan man inte vara trevlig utan att folk tror att man vill ha ut något av det?
Jag orkar inte längre fundera över om folk missförstår mina avsikter, för det kommer hända ibland varesig jag vill det eller inte :)

Jag tror att många gör på det viset för att de har bråttom med att hitta någon, och att de inbillar sig att det ska bli något bättre och betydelsefullare av det, vilket det i många fall inte blir. Så jag kan förstå tanken, samtidigt som jag tycker att den är dum.

Okej, det låter krångligt, är det någonting som är konstant och som du alltid kommer att ha? Eller är det någonting som man kan arbeta sig fri från med tiden? Hypomani alltså. Är nyfiken, för jag har aldrig hört någonting om det förut!
Har du långa perioder då du är t.ex jätteglad eller jättenere, eller går det typ från timme till timme?
Det är mycket bra att du gör det tycker jag! Jag kan själv vara sådan att jag inte säger till när jag är nere, utan jag låter det gå ut över andra istället. Skitdåligt, jag vet, men jag försöker bättra mig, och jag tror att det har gått aningen framåt i alla fall.

Okej, jag förstå, det är inte direkt roligt om man inte kan koncentrera sig, antingen missar man hälften, eller så läser man varje sida fem gånger, lika jobbigt båda två, haha.
Jag läste ut en bok för ett par dagar sedan, den handlade om en tjej som injekterade heroin, och nålrädd som jag är så kunde jag inte sluta tänka på den där jävla nålen varje gång en sådan del kom, vilket var ganska ofta, och mina tankar hängde kvar där ett bra tag varje gång, så det blev en hel del omläsningar för att hänga med. Det var dock värt det.

Helt klart, kunde inte sagt (skrivit) det bättre själv :)
Ja okej, men det förstår jag såklart! Får hoppas att det löser sig för honom!

Då förstår vi i alla fall varandra vid sådana incidenter, nu kan vi formulera oss hur illa som helst utan att få skit av varandra! :)

Och återigen; det är ingen fara, jag tycker att det är jätteroligt att du fortfarande svarar fastän det har gått så lång tid, många skulle bara ha strunta i det då :)

AlextheAwesome 25 år

Precis.

AlextheAwesome 25 år

konstiga tecken med andra ord.. Du om någon borde veta hur bra jag är på sådantdärt. o:

AlextheAwesome 25 år

Nej. Krångliga tecken. :(

AlextheAwesome 25 år

<3*100000^10

AlextheAwesome 25 år

<3<3<3<3<3

AlextheAwesome 25 år

<3

AlextheAwesome 25 år

Du är knäppis. <3

AlextheAwesome 25 år

Haha, knäppis. <3

stordmakt Tjej, 26 år

Ingen fara!
Vad hittade du på i Lund då? :)
Men usch, du också, jag tror inte jag vet en människa som inte är/nyligen har varit sjuk! Jag blev sjuk i två omgångar, men det verkar ha lagt sig nu äntligen.

Ja okej, men det är ju en bra lösning på det problemet, en ganska simpel sådan med egentligen! Verkar dock som det finns oerhört många som är dåliga på att be om ursäkt när de gör/säger något stötande eller olämpligt.

Det låter mycket vettigt tycker jag :)
En sådan relation med någon man inte har känslor för slutar oftast med ångest, känner därför att det inte är värt det.

Jag förstår hur du menar, men jag känner ändå att jag blir starkare av det och mår bättre. Stressen är pågrund av att jag känner mig osäker, och om jag tränger undan den så känner jag mig ju tryggare och säkrare i situationen med tiden :)
Nämen, hur skulle du skrämma bort folk menar du? :0 Ofta är ju de som blir bortskrämda helt fel personer att umgås med i längden ändå. Man kan ju inte hålla in sina känslor för evigt, eller jag skulle nog inte klara av det i alla fall.
Så jävla sant, känns som om det är en självklarhet, ändå tog det mig typ 19 år att komma på det, haha.

Första Game of thrones-boken :) Måste verkligen fortsätta på den, älskar hur detaljerad den är i jämförelse med hur de har gjort tv-serien.

Det är du nog inte ensam om! Måste kännas jävligt frustrerande att inte ha något direkt val, det finns ju lixom inte hur många jobb som helst (typ inga...).

Ne okej, men det går ju inte alltid att göra det heller, de flesta jobb och utbildningar är ju samma jävla rutin på år efter år! Ajdå, bäst att undvika det så mycket det går då!

Oj, haha, kanske inte den bästa idén i världshistorien nej! Bara näst dummaste? Han kanske är master of dumma idéer :)
Jo det är ju klart att man är puttinuttig, vrålkär och intensiv i början, men det är nog en bra idé att försöka tänka något steg längre, för sin egen skull! Det är omöjligt att lära känna någon så snabbt, och man vet ju aldrig vad som visar sig efter ett tag!
Vi får hoppas att han börjar lyssna lite, eller att han har sån förbannad tur så att allt går som han har tänkt sig med tjejen!

Haha, ja men då är vi kvitt nu då! Jovars, men så blir det ibland :) Hoppas att du är frisk nu i alla fall :)

Samma gäller för dig!
Ah, vad skönt att höra det! För jag kan verkligen vara expert på att formulera mig dåligt när jag pratar, haha. Det blir rätt i hjärnan, men det går inte att få fram det på ett vettigt sätt. Blir frustrerad när folk inte kan försöka gå till mötes istället för att dryga!

Kram på dig med! :)

AlextheAwesome 25 år

aaw, <3
Hoppas det. o: <3

Angående ett inlägg
AlextheAwesome 25 år

Hihi. ^^

Angående ett inlägg
stordmakt Tjej, 26 år

Det tycker jag låter bra, du verkar inte som en sådan person som inbillar dig att du är något du inte är. (Dendär meningen gjorde mig av någon anledning ordblind, men jag hoppas den går att förstå utifrån, haha)

Det är helt sant, jag brukar tänka på sådant ibland jag med, men jag är inte direkt något pro på det. Och jag vill inte missbedöma folk, så jag brukar inte tänka mycket längre på det.
Attans, blev väldigt nyfiken ju :)
Hm, jag kan tänka mig att det både kan vara positivt och negativt, beroende på situationen då!
WOHO! :)
Ja, verkligen, jag blir nästan chockad över hur stor påverkan det kan ha. Vilket även det kan vara både positivt och negativt beroende på situation!

Vi får se hur jag gör, men det får förmodligen bli så!

Jag har blivit aningen bättre på att inte visa att jag blir stressad nu i alla fall, och det känns ju ganska bra. Förhoppningsvis så försvinner väl stressen inombords med tiden den med.
Det tror jag säkert :) Och det brukar kännas lite bättre när man har haft kontakt i skrift innan med!
Precis, och framförallt lära sig att acceptera sig själv. Mycket viktigt!

Jag har försökt läsa en bok under hela sommaren, jag älskar själva boken, men det är så ansträngande!
Hahah, det blev så jävla fel där, kände bara hur jag sa emot mig själv! Man får tydligen inte skriva mer är 3000 ord (eller om det var 2000), och det hade jag gjort, så jag försökte göra det bästa av det, och det kanske inte blev så bäst.

Jao, men allting kan inte vara perfekt :D
Det känns som det är himla många som får vänta så länge, usch för att hänga på arbetsförmedlingen i flera år :(

Ja okej, jag kan iofs förstå att man känner sig instängd efter ett tag, det får ju inte vara FÖR mycket rutin på saker och ting.
Men i det stora hela så känner jag mig mer trygg när jag får planera lite. Sen måste man ju bryta rutinerna då och då, annars skulle man bli galen och tråkig.
Jag antar att du börjar må sämre än vad som är nödvändigt om du känner dig instängd? Eller?

Åh okej, det låter ju intressant, båda grejerna!
Vad skönt! Haha, men jag förstår din oro, jag blir så paranoid och överreagerar alltid när folk inte svarar, tror alltid att det värsta har hänt. Sen känner man sig som världens tjatkärring när de väl svarar igen :)

Jodå, men det känns ändå pissigt att det blir så himla sega svar fån min sida, jag vet ju själv att man hellre vill ha svar snabbt! (Du är åtminstone himla snäll och förvarnar när du inte kommer kunna svara)
Bara sanningen :)
Så himla bra! Känns skönt att inte behöva hålla igen när man skriver.

Vart har du varit och vad har du haft för dig under denna vecka då? :D Något roligt hoppas jag!

stordmakt Tjej, 26 år

Haha precis, känns bara som de tar en standardkamera, lägger till en ny knapp någonstans, döper den till något nytt coolt och säljer den för dubbla priset.

Det har du rätt i, jag får försöka börja tänka mer på det viset. Jag stressar ofta upp mig när jag träffar nya människor, det kan nog vara anledningen till varför det sällan leder någonstans.
Ohja, det känner jag igen, jag skulle inte vilja vara en sådan person som alltid är välmående, frisk och "perfekt", för det första skulle jag inte vara den jag är, och för det andra så skulle jag nog inte uppskatta lika mycket i livet :)

Nope det har jag inte, jag har inte haft så mycket tillfällen att sitta ifred vid datorn ännu, och jag finner det mycket distraherande att ha någon som kan se mitt arbete när jag utför det.

Javisst, jag har svårt för att läsa böcker just för att de brukar vara i så långa stycken, det känns nästan som att läsa en lång text utan punkter, fast inte lika brutalt då. Blir himla svårt att koncentrera sig.

Ja, det var egentligen en ganska rolig och bra utbildning, jag tyckte dock inte om folket sådär
jättemycket, lärde aldrig känna så många ordentligt.
Jadå, det är ett helt ok jobb, vissa dagar kan det bli lite långtråkigt bara, men jag är extremt glad att jag fick ett såpass snabbt efter gymnasiet :) Jag mår så himla mycket bättre när jag har lite mer rutin på dagarna!
Så himla snällt av dig att säga så, jag hoppas att jag är det, och det känns som min brukare tycker jag är ok i alla fall :)

Jasså, det låter himla intressant, vad brukar du göra då, lite mer specifikt alltså? :)
Nejmen fy, då förstår jag att du är orolig. Hoppas verkligen att du får tag i honom snart. Du kan inte på något vis få kontakt med personen han är och hälsar på?

Åhh, jag ber om ursäkt för mina otroligt sega svar hela tiden. Men vad roligt att höra det, och du ska veta att det gör jag också, verkligen. Det är inte ofta folk är så öppna och trevliga :)

stordmakt Tjej, 26 år


stordmakt
stordmakt - Tjej, 20 år Online (oläst) (obesvarat)
Idag 16:45
Ja, förhoppningsvis så känner man på sig vilka människor som har en tendens att rövhåla sig i framtiden.
Det tycker jag inte alls låter varken falskt eller konstigt, möjligtvis udda, på ett bra sätt då :) Kan inte säga annat än att det låter som ett bra förslag, du verkar ju vara hur schysst som helst! Hm, nu blev jag nyfiken, vad kan du säga om mig genom att läsa konversationerna?
Det måste ju vara en himla bra egenskap, lättare att undvika den typen av människor som man vet att man inte passar bra med.
Främlingar är man ju alltid till en början, och jag känner inte att det är något som skulle vara ett hinder för att inleda en vänskap!
I see, jovisst är det lätt att sådant blir fel, när det gäller sex alltså, känns som det förändrar relationen man har till varandra, och det behöver inte alltid vara någonting positivt. Så om man ska använda sig av den metoden så är det nog idé att tänka efter först.

Ja, det är himla frustrerande, jag använder den så sällan, och jag har dåligt minne, den kombinationen är inte den bästa.
Men jag har msn om det nu är ett alternativ, stordmakt@hotmail.se

Fiindus Tjej, 25 år

Ja varför inte ^^ jag tror jag heter amanda.evertson Eller så kanske man kan söka på Findus goda marmelad

Vet inte om jag har så jätte bra självinsikt men ibland så hah.

Ne det är inte obehagligt, det kan ju hjälpa ibland så ^^

Fiindus Tjej, 25 år

Jo det är lättare osv att prata/skriva via skype ^^

Jo det är klart att jag kan ringa upp honom. Men jag vet inte.. något som stoppar mig men vet inte riktigt vad. Antagligen är det för att jag gillar att känna mig behövd och då vill jag att han ska skriva till mig först för det känns som om jag alltid hör av mig först.

Din magkänsla var nog ganska rätt tror jag hah ^^

Fiindus Tjej, 25 år

hah det kan du göra ^^

Ja det vet man ju aldrig ^^

hmm det suger ju lite.. speciellt när man har åkt så långt också.

Oj då asså med hur jag mår osv just nu skulle en perfekt dag kunna vara att en f.d klasskompis skulle höra av sig mitt i natten och vilja ta en promenad och prata om vi brukade göra. Det saknar jag väldigt mycket.

Sedan finns det ju massa exempel på hur en perfekt dag skulle kunna se ut ^^

Fiindus Tjej, 25 år

Jadå det får du ^^

Mobbar inte :o Jag älskar den dialekten ^^
En av mina bästa vänner, eller var en bästa vän iaf nu vet jag inte. bor där. Typ det bästa jag vet att lyssna på när han pratar hah ^^

Tälta är mysigt, men kanske inte i två veckor och inte ensam '-'
Jaså, varför blev du behandlad dåligt då? '-'

Fiindus Tjej, 25 år

Tackar :)

dialekten <3 hah
Jo det är långt xD
det var inte dåligt det!