AmeliieAnderssoons bloggTjej, 21 år. Bor i Helsingborg, Skåne län. Är offline och var senast aktiv: Igår 18:31

AmeliieAnderssoon

Senaste inläggen

Blir så trött på folk
8 oktober kl. 07:03
Man mår skit
4 oktober kl. 05:39
Ändrade planer + flytta in på sjukhus
26 september kl. 20:20
Sjukhus, fyller år, fest
20 september kl. 13:42
Sjukhus och fyller år
19 september kl. 00:51
Uppdatering
17 september kl. 22:01
Om du ska förstöra, gör det ordentligt
14 september kl. 13:28
Denna dagen..
13 september kl. 18:53
The Nun och Helsingör
13 september kl. 00:00
Tvättar på min lediga dag
11 september kl. 15:46
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Amelie Civilstatus: Upptagen
Läggning: Straight
Intresse: Kreativitet
Bor: Kartong
Politik: Anti-allt
Dricker: Allt flytande
Musikstil: Allt
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2012-01-08

Känsligt ämne

Hejsan, tänkte ta upp ett litet känsligt ämne där jag vet att folk har olika åsikter om.
Det är såhär att jag har haft pojkvän i över 3 och ett halvt år (snart 4) men just nu känns det som att han är mer intresserad av andra tjejer och lägger ingen uppmärksamhet på mig längre. Det känns lite som att han glömmer bort mig och spenderar otroligt mycket tid med andra tjejer.

Jag förstår att killar har tjejkompisar, jag har också kompisar från motsatta kön men inte på denna nivå. Tänkte kolla om det är jag som överdriver eller om de inte är okej..

Ska inte skriva allt för mycket men har snapchatar dessa tjejer säkert 10-20 gånger om dagen, precis varje dag men aldrig när han är med mig så han gör det bara när jag inte är med. Sen laddar han hem spel för att spela med dem varje kväll och då snackar dem även. Han åker även ofta 2 timmar resa dit för att festa med dem, då han även sover hos olika tjejer och vissa gånger har jag inte ens fått följa med. Han totalt skiter i mig då han spelar hela tiden med dem, vill träffa dem hela tiden osv... Har sagt flera gånger att jag tycker det är jobbigt men han lyssnar inte och tar inte hänsyn alls, tycker de börjar bli sjukt jobbigt och börjar känns mig otillräcklig då dem verkar betyda mer. Förstår inte varför han lägger mer tid på andra tjejer än mig då jag diskar, städar, tvättar och gör allting här hemma...

Jag tycker man kan ha vänner men jag har verkligen ingenting att säga till en kompis 20 gånger om dagen på Snapchat, man hör av sig om de är något eller så men när man dessutom inte ens bör nära känns de konstigt då han aldrig skulle få för sig att skicka Snapchat till mig när han är iväg till exempel.


Logga in för att kommentera
Darkrai Kille, 25 år

:/

AmeliieAnderssoon Tjej, 21 år

<3

Fukuyo 50 år

Detta gör mig fan mörkrädd..
Alltså tänker ofta hur många tjejer behöver män ha kontakt med för att känna sig tillfredställda lol
Då jag tycker det börjar kännas fel när en person prioritera andra flertal gånger mer än en själv om man ändå är partner med personen. Men ja.. Alla är olika men det är där mina red flags kommer upp för man känner varför ska man vara i ett förhållande om man ätr urusel på att prioritera personen man älskar?

AmeliieAnderssoon Tjej, 21 år

Så känner jag med, blir extra arg när man snart varit tillsammans i 4 år och hellre vill prioritera sin lediga tid med andra tjejer när du bor med någon som dessutom tar hand om allt i hemmet. Borde uppskatta mig mer och lägga ner med tid på den personen du valt att bo med som dessutom städar all din skit. Känner mig otillräcklig och känns lite som att han stannar för att jag gör allt åt honom, för jag märker ju att de är mer intressant med dem andra än mig