Alexis_Is_My_NameTjej, 24 år. Bor i Göteborg, Västra Götalands län. Är offline

Alexis_Is_My_Name

Fakta

Civilstatus: Öken
Läggning: Homosexuell
Intresse: Spel
Bor: Med pappa
Politik: Politik?
Dricker: Nej!
Musikstil: Allt
Klädstil: Inte valt
Medlem sedan: 2015-01-26

Event

Alexis_Is_My_Name har inte lagt till några event än.

Jag heter Alexis. Men kallas oftast för Panda av mina kompisar eller Jakob av mina föräldrar.

Jag spelar spel. Det är egentligen allt som är intressant med mig. Jag spelar spel, kommer försent till skolan, skiter i läxor och allmänt flyr vardagen.

Jag har även börjat rita igen. Men. Det är lika hemskt som vanligt. (Du vet sådär när man kollar på en teckning gjort av ett barn och ska försöka lista ut vad de bruna strecken på de gröna strecken är. Btw. Det är i de fallen oftast en hund som står på en gräsmatta)

Om någon undrar vad jag spelar så kommer jag nog behöva säga att jag knappt ens orkar spela längre. Jag spelar lite League, lite D3, Hearthstone. Men messt bara för att min kontroller är trasig så jag inte kan spela Dark Souls. Iförsig så har jag börjat tröttna på det. Har sprungit igenom de spelen så många gånger att jag inte blir tillfredställd med det. Mitt personliga rekord som jag gjorde för länge sen. Och innan jag slutade speedrunna Dark Souls PTDE är 2:00:09. Men det är tråkig fakta som inte direkt spelar någon roll då jag inte spelar det längre.

Jag kan säga att jag har gått om ett år i skolan och kommer antagligen behöva gå om igen pga. hur depression har påverkat mig och hur mina föräldrar har försökt låtsas som om det bara är att jag är deppig.

Jag gillar folk. Men folk brukar inte gilla mig. Eller snarare. Jag gillar folk som behandlar mig bra. Men jag är dålig på att vara en bra vän själv. Om någon orkar, får personen gärna prata med mig. Mem lovar inte att vara på bra humör för det skiftar så fort och så ofta och jag kan inte direkt påverka det så mycket.

Juste. Jag brukar prata jättekonstig och helt utanför hur jag egentligen pratar eller beter mig när jag pratar med nytt folk online gentemot hur jag pratar med folk jag bryr mig om. (Och nej jag bryr mig antagligen inte om dig förän du pratat med mig och jag gillar dig)

More about me is just a question away.
-Panda

Quotes jag gillar:

"They say that people can change, but is that really true? If they decide to fly, will they frow wings? I don't think so. You don't change yourself. You change how you do things. You have to make your own way. You have to create a way to fly, even while you stay the same."
-Sora & Shiro, No Game no Life

"Det är alltid mest synd om dig. Precis som det är för alla andra. För oavsett vad. Så känner du inte deras smärta, du känner bara din egen. Och oavsett vad du säger kommer det alltid vara messt synd om dig för ingen anna kan förstå just dig. Så snälla ta hand om dig. För det är du som behöver må bättre. Men kom ihåg det gäller även andra. Och de har samma rättigheter att försöka må bättre som du.”
-Panda med inspiration från söt sak som jag saknar men glömt namnet på.

Alexis_Is_My_Names bilder

Alexis_Is_My_Name har inte laddat upp några bilder än.

Alexis_Is_My_Names gästbok

Logga in för att skriva.


Alexorcist Kille, 23 år

Yo är du ens aktiv här alls längre?

panicgirl Tjej, 25 år

Läget :) ?

panicgirl Tjej, 25 år

heii :3

H82beme Kille, 29 år

aha :p well jag har inte spelat det bara hört om de :)

H82beme Kille, 29 år

Crypt of the NecroDancer värkade som ett intresant konsept :o

Visa alla inlägg