AlexZackarys bloggKille, 20 år. Bor i Rönninge, Stockholms län. Är offline och var senast aktiv: 14 maj kl. 11:27

AlexZackary

Senaste inläggen

''I am FOCKED''
27 mars kl. 16:29
Galnaste turnén någonsin.
14 mars kl. 00:40
Turnébussen från helvetet
7 mars kl. 15:25
Resfeber
5 mars kl. 10:22
There is hope!!
4 februari kl. 10:54
Skräppost (lista)
31 januari kl. 14:49
Ödets ironi.
29 januari kl. 10:50
Idag gick typ allt åt helvete.
18 januari kl. 20:47
Tankar just nu.
16 januari kl. 22:35
Nyår och 32kr på kontot..
8 januari kl. 14:23
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Alex Civilstatus: Singel
Läggning: Straight
Intresse: Musik
Bor: Med pappa
Politik: Politik?
Dricker: Öl
Musikstil: Hårdrock
Klädstil: Svart
Medlem sedan: 2016-05-05

Event

AlexZackary har inte lagt till några event än.

Galnaste turnén någonsin.

Den här turnén är som en baksmällanfilm där allt går åt helvete men man lyckas ändå hitta något sätt att lösa alla problem på.
Det började ju som ni vet med att vår turnébuss var sämst. Vi hyrde sen ett släp som vi skulle använda resten av turnén för att kunna åka säkert. När vi kom till Tyskland så åkte föraren fast för att ha kört full samt att släpet inte var tillåtet för den bilen vi åkte i. Vi i strykenine och Wildstreet fick då åka tåg med alla grejer från Tyskland till Belgien. Hade inte jag kunnat lite skoltyska hade vi inte kommit långt. Väl i Belgien så var planen att Wildstreet och la Cobra samt våra grejor skulle åka buss och vi andra flyga till England. Sen fanns det en extra plats i bilen så då tog andi den för att kunna ha koll på grejorna. Tur det.. Jag och resten av bandet utom andi försökte ta oss till närmsta flygplats, la ut fett mycket pengar på hotell och biljetter men hade endå en plan... När vi haft rå ångest på flygplatsen och äntligen fixat biljetter och hotell fick vi veta att andi och de andra banden satt fast i tullen. De andra banden hade fel slags visa och blev efter 15 timmars förhör nekade att åka vidare till UK. Vi började försöka komma på en plan för att återförenas med andi och våra saker och typ fly hem då turnéledaren är helt sjuk. Nu har vi kommit till England och bor i ett air bnb och har andi och utrustningen. Planen är att ta sig till London från Birmingham och sen till Belgien för att kunna genomföra de två sista gigen och komma hem billigt.
Grejen är den att turnéledaren som skulle skjutsa oss har blockat oss på Facebook och svarar inte i telefon.

We are fucking stranded. There is 'Nowhere to Run' men vi fixar det här.


Logga in för att kommentera
Tonfisk Tjej, 16 år

Vet verkligen inte om jag ska skratta elr gråta men ändå lite roande att läsa allt tragiskt bakom turnén men känner typ att jag aldrig ngnsin kmr våga lita på en turnéledare haha...

AlexZackary Kille, 20 år

Känner typ samma sak.