AinjyTjej, 28 år. Bor i Uppsala, Uppsala län. Är offline

Ainjy

Fakta

Riktigt namn: Angelica Civilstatus: Upptagen
Läggning: Homosexuell
Intresse: Nörda
Bor: Med föräldrarna
Politik: Politik?
Dricker: Diverse
Musikstil: Punkrock
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2009-10-29

Event

Ainjy har inte lagt till några event än.

Jo... Hej, I guess.

Jag fick just nu i uppdrag utav oscar (Fikonspik) att skriva på min press. Det enda problemet som jag ser i det är att jag är ovan vid att skriva presentationer och liknande, jag får aldrig riktigt till detdär "Hej, jag är awesome. Älska mig." vilket gör mig smååt irriterad, och istället för att gå en kurs och lära mig hur man skriver så ignorerar jag istället at tskriva presentationer helt... nästan.

Jag kallas ofta för Yuri, det förekommer dock suffix till det såsom: Yuri-sama, yuri-chan, Yuri-kun och Awesomeness called Yuri. Det sistnämnda är det dock hittills ingen som har kallat mig, men jag väntar spänt på den dagen då någon helt plötsligt går fram till mig och säger "So, I heard you are the awesomeness called Yuri?"

För örvrigt, på tal om kossan som äter choklad därborta, så tänkar jag tatuera mig när jag blir äldre. Dessutom så hatar pliktverket mig (de jävlarna), men det har inget med att jag ska tatuera mig att göra. Har ni hört om Red alert 2: Yuri's revenge? Kommer ni dessutom ihåg Yuris tatuering i pannan? Den tänker jag skaffa. Dock så inte i pannan, utan med på något skulderblad kanske... och sedan så skulle nördar känna igen den och tycka "Fuck yeah! She played Yuri's revenge!" och alla kommer att tycka att jag är fett cool. Eller inte. Men det är en bra idé tycker jag :3

Jag ska nu spela KillingFloor, som jag har guestpass till (tack oscar) så nu ska jag spara dethär och leka.

För övrigt så är jag tomboy med en feminin sida ibland. Eller så är jag kvinnlig och gömmer det med ett makeup skägg (<- I got pictures, lots of them) Om jag ska säga det så tror jag mer på första alternativet.

... Enligt mitt ex (Did I mention that she is awesome?) så är jag en perfekt balans mellan manligt och kvinnligt XD

Ainjys bilder

Ainjy har inte laddat upp några bilder än.

Ainjys gästbok

Logga in för att skriva.


Nipso Tjej, 27 år

No, yesterday

Nipso Tjej, 27 år

Dåligt...dååligt! Den här revolutionen kommer inte bli en succe...I can tell

Nipso Tjej, 27 år

Vi börjar med EC,sprid det, sprid!

Nipso Tjej, 27 år

Let's start a revolution!

Nipso Tjej, 27 år

Asså, pengar borde förbjudas....

Visa alla inlägg