Varför äta kött?
spiskummin
Kille, 35 år
Citat från BorderHoe
Citat från footfoot
Citat från BorderHoe
så vi ska sluta mata alla boskap vi har då menar du ?
Ligger det något vinstintresse i att föda upp boskap om man inte ska använda den till något?
så vi ska slakta dom meningslöst nu då menar du då ?
Okej, jag ska ta det på dagisnivå:
Köttätarsamhälle:
1. Gris föds upp.
2. Gris matas.
3. Gris slaktas.
Icke-köttätarsamhället:
1. Ingen gris föds upp.
2. Ingen gris att mata.
3. Ingen gris att slakta.
Förstår du nu?
niv3k
Kille, 32 år
Grisen dör ut.
TheJester
Kille, 35 år
Citat från footfoot
Citat från BorderHoe
Citat från footfoot
Citat från BorderHoe
så vi ska sluta mata alla boskap vi har då menar du ?
Ligger det något vinstintresse i att föda upp boskap om man inte ska använda den till något?
så vi ska slakta dom meningslöst nu då menar du då ?
Okej, jag ska ta det på dagisnivå:
Köttätarsamhälle:
1. Gris föds upp.
2. Gris matas.
3. Gris slaktas.
Icke-köttätarsamhället:
1. Ingen gris föds upp.
2. Ingen gris att mata.
3. Ingen gris att slakta.
Förstår du nu?
jag fortsätter på dagisnivå då.
grisen finns nu.
döda grisen så att den inte finns längre för att slippa mata den? eller vart vill du komma. för vi har ju trotts allt en viss mängd boskapsdjur nu som inte bara försvinner magiskt, och dom lär, även om du inte vill det, fortplanta sig...
Corsicana
31 år
Citat från iTranscend
Citat från Telefonkiosksak
Så du kryddar INGEN mat?
Kryddor har ju dock smak naturligt, köp lite färska örter eller nåt och prova själv.
Jo, jag kryddar min mat.
Men nu säger du emot dig själv. Varför kryddar du maten om det nu är så onaturligt att krydda kött?
spiskummin
Kille, 35 år
Citat från BorderHoe
jag fortsätter på dagisnivå då.
grisen finns nu.
döda grisen så att den inte finns längre för att slippa mata den? eller vart vill du komma. för vi har ju trotts allt en viss mängd boskapsdjur nu som inte bara försvinner magiskt..
Okej, dagisnivå igen:
1. Stora förändringar sker inte puts tjohej utan under en längre tid.
2. Alltså minskas produktionen tills inga djur föds upp.
3. De sista uppfödda djuren självdör eller blir slaktade.
4. Inga fler uppfödda djur.
Förstår du vad jag menar eller ska jag försöka förenkla det ännu mer?
niv3k
Kille, 32 år
Citat från iTranscend
Citat från niv3k
Rök är naturligt det oxå.
Smaken i röken skapas framförallt av en reaktion i träet som sker när det eldas, så nja, inte direkt. Det är något vi skapar genom att förändra naturen genom kemisk behandling.
Vi skapar saker av naturliga ämnen?
Det är då fortfarande naturligt.
Corsicana
31 år
Footfoot; vilket gör att vissa raser lär dö ut.
TheJester
Kille, 35 år
Citat från footfoot
Citat från BorderHoe
jag fortsätter på dagisnivå då.
grisen finns nu.
döda grisen så att den inte finns längre för att slippa mata den? eller vart vill du komma. för vi har ju trotts allt en viss mängd boskapsdjur nu som inte bara försvinner magiskt..
Okej, dagisnivå igen:
1. Stora förändringar sker inte puts tjohej utan under en längre tid.
2. Alltså minskas produktionen tills inga djur föds upp.
3. De sista uppfödda djuren självdör eller blir slaktade.
4. Inga fler uppfödda djur.
Förstår du vad jag menar eller ska jag försöka förenkla det ännu mer?
så vi ska äta kött tills det tar slut då helt enkelt ?
så vi ska utplåna hela djurraser ?
beatyourkids
Kille, 37 år
Citat från iTranscend
Citat från niv3k
Rök är naturligt det oxå.
Smaken i röken skapas framförallt av en reaktion i träet som sker när det eldas, så nja, inte direkt. Det är något vi skapar genom att förändra naturen genom kemisk behandling.
Det är ju fortfarande det jag säger.
Så länge maten tillagas så får den smak "naturligt". Du behöver inte "KRYDDA" maten för att den ska få smak, ibland räcker det med att tillaga den.
Mynta
Tjej, 33 år
Citat från Telefonkiosksak
Men nu säger du emot dig själv. Varför kryddar du maten om det nu är så onaturligt att krydda kött?
Vart påstår jag att det är onaturligt att krydda kött? Jag gillar inte ens att använda begreppet "naturligt" på det sättet. Vad vi diskuterade tidigare var om kött har någon smak i sig självt, dvs i sin naturliga form. Vi kom fram till att det faktiskt har det när man tillagar det, men då påstår jag att det inte är köttet i sin naturliga form som smakar, utan de ämnen som bildas när vi upphettar det. Alltså har inte kött någon smak naturligt.
beatyourkids
Kille, 37 år
Vilket jävla hippie-önske-tänkande alltså. Realism, vadfan är det egentligen.
Mynta
Tjej, 33 år
Citat från Terrorstorm
Det är ju fortfarande det jag säger.
Så länge maten tillagas så får den smak "naturligt". Du behöver inte "KRYDDA" maten för att den ska få smak, ibland räcker det med att tillaga den.
Jag håller med, det är därför jag inte säger emot dig på något sätt :)
Mynta
Tjej, 33 år
Citat från Terrorstorm
Vilket jävla hippie-önske-tänkande alltså. Realism, vadfan är det egentligen.
Vad syftar du på? :P
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet