Udda ingredienser på pizza

Föregående
Till botten     Sista sidan
Nästa
Baloo 34 år

5 959 forumsinlägg

Skrivet:
7 juni 2013 kl. 13:51
Baloo 34 år

Spenat och sparris mhmhmhm.

Sharling Kille, 33 år

73 forumsinlägg

Skrivet:
7 juni 2013 kl. 13:52
Sharling Kille, 33 år

Citat från Baloo


Spenat och sparris mhmhmhm.

Sparris på pizza är så jävla guld.

Baloo 34 år

5 959 forumsinlägg

Skrivet:
7 juni 2013 kl. 13:57
Baloo 34 år

Sparris på rövpizza mmmmmmmmmmmmmmmmm.

oneplayer Tjej, 33 år

20 034 forumsinlägg

Skrivet:
7 juni 2013 kl. 14:15
oneplayer Tjej, 33 år

Brukar lägga smör på min pizza så det smälter. Vet inte varför, men tycker det är gott..

Peppar Kille, 32 år

12 407 forumsinlägg

Skrivet:
13 juni 2013 kl. 15:17
Peppar Kille, 32 år

Jag brukar käka en "Jamaica" på det lokala stället.
Det är en calzone med spaghetti och köttfärssås.

Draaaaven Kille, 30 år

5 406 forumsinlägg

Skrivet:
13 juni 2013 kl. 15:18
Draaaaven Kille, 30 år

Citat från Patetiskt


BANAN
vrf vill man förstöra pizza så hårt


^

HolyFuck Kille, 33 år

339 forumsinlägg

Skrivet:
13 juni 2013 kl. 16:41
HolyFuck Kille, 33 år

Citat från CATSCATSCATS


Citat från Patetiskt

BANAN
vrf vill man förstöra pizza så hårt

^


WAD. Banan är det bästa som finns. Banan+curry är helt oslagbart.

de_Kadens 37 år

3 277 forumsinlägg

Skrivet:
15 juni 2013 kl. 02:22
de_Kadens 37 år

Citat från HolyFuck


Citat från CATSCATSCATS

Citat från Patetiskt

BANAN
vrf vill man förstöra pizza så hårt

^

WAD. Banan är det bästa som finns. Banan+curry är helt oslagbart.


+1

VonGregor Kille, 34 år

48 forumsinlägg

Skrivet:
15 juni 2013 kl. 02:35
VonGregor Kille, 34 år

Som TS sa, kebabkött o pommes med gurka, dressing o lök på är as gött!

molly Tjej, 33 år

11 279 forumsinlägg

Skrivet:
15 juni 2013 kl. 02:43
molly Tjej, 33 år

Jag fattar inte grejen med pommes på. WERE THERE NOT ENOUGH CARBS ALREADY OR

BEOWULF Kille, 37 år

9 889 forumsinlägg

Skrivet:
15 juni 2013 kl. 02:44
BEOWULF Kille, 37 år

En pizzeria i Örebro har marabouchoklad och vaniljsocker på en av sina pizzor (som annars är en vanlig vesuvio) :/

u_suck_tbh 33 år

28 184 forumsinlägg

Skrivet:
15 juni 2013 kl. 02:50
u_suck_tbh 33 år

herregud vilken då

BEOWULF Kille, 37 år

9 889 forumsinlägg

Skrivet:
15 juni 2013 kl. 02:52
BEOWULF Kille, 37 år

Citat från u_suck_tbh


herregud vilken då

Sörby Pizzeria :(

BEOWULF Kille, 37 år

9 889 forumsinlägg

Skrivet:
15 juni 2013 kl. 02:54
BEOWULF Kille, 37 år

Haha jag gick in på deras sida på onlinepizza.se och läste den här recensionen om "Marabou Special":

Det här var den bästa pizzan jag någonsin har avnjutit under mina år som pizzakonässör, mina vänner. Jag hoppas innerligt att ni fortsätter att ha den här pizzan (eller borde den benämnas "mästerverk"?) i ert i övrigt väldigt magra och chokladfattiga pizzautbud i många år till. Vi åkte ända från så avskilda platser som Haparanda, Jumkil och Malmö för att avnjuta denna beryktade och mytomspunna delikatess, Örebros kokkonsts pärla.

Några citat från de som jag extremt motvilligt uppoffrade några mumsbitar av min alldeles egna Marabou-Pizza™ (inom pizza-kretsar kallad "Mizza") till bara för att dessa ovärdiga lättkakao-ofrälsta som även torde med god vilja benämnas som fränderna mina skulle kunna uppstiga in i den chokladbetingade Herrens "Maradis": "Det här är mer än bara en pizza, det här är en upplevelse som går i chokladfärger." "Chokladens sötma gifter sig med tomatens sälta på ett underbart vis, något som saknar motstycke inom andra kulinariska områden." Att introducera en ättling till kakaobönans utsökta arom inom flatbrödsvärlden är ett genidrag utan like.

Sådana gastronominvigda som Sörby Pizzeria har lyckats anställa måste ha många andra spännande kombinationer i framtida åtankar. Kanske får vi inom kort få se en pizza där det istället är lite Guldnougat som får spela huvudrollen i kreationen? Slutligen så vill jag tacka Sörby pizzeria för en av de bästa matrelaterade upplevelserna i mitt alltför korta jordeliv.


Föregående
Till toppen     Sista sidan
Nästa

Du måste vara inloggad för att skriva i forumet