Udda ingredienser på pizza
Spenat och sparris mhmhmhm.
Sparris på rövpizza mmmmmmmmmmmmmmmmm.
Brukar lägga smör på min pizza så det smälter. Vet inte varför, men tycker det är gott..
Jag brukar käka en "Jamaica" på det lokala stället.
Det är en calzone med spaghetti och köttfärssås.
Citat från CATSCATSCATS
Citat från Patetiskt
BANAN
vrf vill man förstöra pizza så hårt
^
WAD. Banan är det bästa som finns. Banan+curry är helt oslagbart.
Citat från HolyFuck
Citat från CATSCATSCATS
Citat från Patetiskt
BANAN
vrf vill man förstöra pizza så hårt
^
WAD. Banan är det bästa som finns. Banan+curry är helt oslagbart.
+1
Som TS sa, kebabkött o pommes med gurka, dressing o lök på är as gött!
Jag fattar inte grejen med pommes på. WERE THERE NOT ENOUGH CARBS ALREADY OR
En pizzeria i Örebro har marabouchoklad och vaniljsocker på en av sina pizzor (som annars är en vanlig vesuvio) :/
herregud vilken då
Haha jag gick in på deras sida på onlinepizza.se och läste den här recensionen om "Marabou Special":
Det här var den bästa pizzan jag någonsin har avnjutit under mina år som pizzakonässör, mina vänner. Jag hoppas innerligt att ni fortsätter att ha den här pizzan (eller borde den benämnas "mästerverk"?) i ert i övrigt väldigt magra och chokladfattiga pizzautbud i många år till. Vi åkte ända från så avskilda platser som Haparanda, Jumkil och Malmö för att avnjuta denna beryktade och mytomspunna delikatess, Örebros kokkonsts pärla.
Några citat från de som jag extremt motvilligt uppoffrade några mumsbitar av min alldeles egna Marabou-Pizza (inom pizza-kretsar kallad "Mizza") till bara för att dessa ovärdiga lättkakao-ofrälsta som även torde med god vilja benämnas som fränderna mina skulle kunna uppstiga in i den chokladbetingade Herrens "Maradis": "Det här är mer än bara en pizza, det här är en upplevelse som går i chokladfärger." "Chokladens sötma gifter sig med tomatens sälta på ett underbart vis, något som saknar motstycke inom andra kulinariska områden." Att introducera en ättling till kakaobönans utsökta arom inom flatbrödsvärlden är ett genidrag utan like.
Sådana gastronominvigda som Sörby Pizzeria har lyckats anställa måste ha många andra spännande kombinationer i framtida åtankar. Kanske får vi inom kort få se en pizza där det istället är lite Guldnougat som får spela huvudrollen i kreationen? Slutligen så vill jag tacka Sörby pizzeria för en av de bästa matrelaterade upplevelserna i mitt alltför korta jordeliv.
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet