Tråkig köttfärssås
Electrical
Tjej, 35 år
köttfärs, krossade tomater, ketchup, gul lök, vitlök, svartpeppar, paprikakrydda, örtsalt och sist lite olivolja.
Om man gillar oliver kan man ha i det också :]
PORKnBEANS
Tjej, 29 år
Citat från cofiey
Haha lol, men seriöst testa salt och vitpeppar.
Går ju själv på kocklinje och fick MVG i varmkök precis idag hehe (skrytskryt)
Vi har salt och vitpeppar, som jag skrev för några inlägg sedan.
sweppe
Tjej, 30 år
Citat från blub
Citat från cofiey
Citat från PORKnBEANS
Citat från ELININI
Ett skvätt kärlek och regnbågar och leenden osv
Vi är inte ute efter att göra powerpuff pinglor...
Haha lol, men seriöst testa salt och vitpeppar.
Går ju själv på kocklinje och fick MVG i varmkök precis idag hehe (skrytskryt)
Man går väl inte "kocklinje" förrän man är 16-17?
Mjo om man är 94 borde man väl gå i första ring? Asså jag menar att man sorligt nog fyller år i december så räknas väll det? Eller?
Ragnarok
Kille, 30 år
Citat från PORKnBEANS
Citat från hhennkee
vad kryddade ni med till att börja med?
kan ju ha i tacokrydda, kanel, hackad lök, lot of different shiet
Vi har hackad lök, salt, svartpeppar och vitpeppar och grillkrydda. Finns inte mycket hemma om jag säger så!
Edit: Slängde i lite vita bönor också..
Nejnejnej! Oregano, Chilipulver och Cayennepeppar också där har ni det!
natsukashi
Kille, 59 år
Citat från PORKnBEANS
Citat från natsukashiPMA
Lyssna inte på någon av de här knasbollarna. Ha i ett kryddmått med kakao och en halv tesked med muskot. Gärna lite svamp i också, helst kantareller! Tomatpuré är viktigt om ni inte haft i det redan. Ingen jävla pastasås eller ketchup såvida det inte är nödfall.
Tomatpuré har vi använt. Ska spruta i lite ketchup också. Det kan inte bli värre om jag säger så!
Svamp har vi inte hemma, och jag äter inte det. Vet inte om Tobbe gör't dock. Kakao? Kan det ens vara gott?! D:
Kakao är gott om det används sparsamt. Väldigt underskattad krydda faktiskt! :DD
blub: Min hemlighet i köket är däremot att inte använda något salt förutom det naturliga saltet som finns i soja och grönsakerna jag använder. Brukar få ganska bra kritik jag också. Plus att jag inte skapar saltberoende. ;>>
natsukashi
Kille, 59 år
Citat från hhennkee
Citat från cofiey
du går kockskola och ger tips om vitpeppar och salt? jävligt innovativt...
Lol tänkte också det! :D
sweppe
Tjej, 30 år
Citat från natsukashiPMA
Citat från hhennkee
Citat från cofiey
du går kockskola och ger tips om vitpeppar och salt? jävligt innovativt...
Lol tänkte också det! :D
*suck* Vill ni ha ett helt recept, säg då till mina vennor!
natsukashi
Kille, 59 år
Citat från blub
Och 2 olika buljongtärningar är för att framhäva fylligheten i såsen så gott det går. Det är inte alls overbearing - kom hit så får du testa själv!
Är vegan så det kan bli lite svårt för mig att testa det då det var ganska mycket animaliskt i det! Men jag kan se om jag hittar två separata buljonger (eller om jag gör egen) så jag kan testa själv! Är fortfarande inget fan av så mycket sälta däremot, och de har ju en tendens att trycka i massa salt i köpebuljong. :>
Honk
Kille, 32 år
jag har gott om recept(går 2an på haraldsbo,HR-utbildning) och där får vi recept med RIKTIGA ingredienser, inte bara vitpeppar och salt..^^
natsukashi
Kille, 59 år
Citat från cofiey
Citat från natsukashiPMA
Citat från hhennkee
Citat från cofiey
du går kockskola och ger tips om vitpeppar och salt? jävligt innovativt...
Lol tänkte också det! :D
*suck* Vill ni ha ett helt recept, säg då till mina vennor!
Hit me up. Jag är den lilla gastronomen!
Iucas
Kille, 30 år
champinjoner
natsukashi
Kille, 59 år
blub: tack tack! Kanske slår till på det imorgon då jag faktiskt har massa sojafärs hemma och inget roligt att göra med den! :D
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet