Srirachasås
Det är hyfsat starkt om den äts rå, men som ingrediens så förlorar den ganska mycket hetta vilket är intressant.
Jag tycker inte heller Sriracha är speciellt stark, använder den på samma sätt som "vanligt" folk använder ketchup, men jag skulle nog ändå inte försöka påstå att den inte har någon hetta alls.
Det är ju en stark sås, även om termen stark innebär olika saker för olika individer.
Fruktansvärt god och den passar till det mesta men för klen i styrkan.
Letade på city gross igår, hittade den inte. :'(
Skulle fan behövt lite sriracha nu.
rätt schysst asså
Hittade den på Kistagrossen efter letande på vanliga butiker, dock så var det inte tuppsåsen, utan örnvarianten, nöjd ändock!
Har eget recept på den:
2,4 kg Röd Peppar Spansk
1 palmsockerbit
1 dl ättikssprit
Några tsk salt
Kör i mixer, helst med värme. Sen när den är riktigt fin, då har du en god Siracha.
Sriracha på lasagnetten idag.. poooooh <3<3
Sriracha till allt?
Sriracha till allt.
Detta receptet är väldigt bra!
De flesta chiliodlare gör typ så här..
^ guuuuu vilken jobbig dialekt....... :<<<<
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet