Rätt sida att bre på!
Släta sidan, vafan!
Citat från pansarpung
Jag brukar skrapa milda med en sked och äta från den
Låter gott det
Vem vet, kanske är brödet som förstör smaken på't i
smör i hålen är asnice. det är så det ska vara
gör som på bilden :)
På den knöggliga sidan så att hålen fylls med smör, Gött!
Man ska bre på den fina sidan. :>
Blir arg på varenda brödreklam på tv, speciellt knäckebrödsreklamerna. VEM FAN HAR SMÖR PÅ DEN FINA SIDAN PÅ KNÄCKEBRÖDET, MED MASSA HÅL OCH FRÖN PÅ?!??!?!? :@
Ni kan ingenting.
Är ni rädda för fett eller?!?!?!???!?!
Citat från heroinkick
Blir arg på varenda brödreklam på tv, speciellt knäckebrödsreklamerna. VEM FAN HAR SMÖR PÅ DEN FINA SIDAN PÅ KNÄCKEBRÖDET, MED MASSA HÅL OCH FRÖN PÅ?!??!?!? :@
ÄCKLIGT ATT HA PÅ ANDRA SIDAN
man får ingen <fett3 då ju
släta sidan
Vilket håll som helst,båda är rätt:)
Finns inga"fel"mongon.
Undersidan såklart, annars sjunker det ner massa överflödigt smör i springorna. :(
ÅH TA ER.
Blev sugen på baguett med på.
:(
Fast där finns det inga gropar. Brukar smöra på den mjuka sidan.
Hur gör ni?!?!?!?!!?
Man ska bre på den sida man känner för och ingenting annat.
/Thread
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet