Oboypulver före eller efter mjölken?
Mjölk, pulver, grädde
först mjölk, sen en massa oboy, sen blandar man så det blir väääärsta orkanen, och då kommer det en massa bubblor och sen så liksom toppar man allt det med ett till lager oboy : $
först mjölk sen oboy. låt oboyen sjunka, rör om när allt är klart sen smaka och kanske hälla i lite mer oboy eller lite mer mjölk.
Mjölk > pulver > blanda > mjölk > blanda igen!
Bubblorna... så jävla goda, äter alltid dom först med skeden $$:
Efter
pulver efter mjölken
Mjölk > Oboy
Förre mjölken
Efteeer
Pulver först, alltid, man är ju inte en dumjävel.
efter
Det beror på om jag värmer den eller inte.
Om jag värmer den så värmer jag först mjölken.
Om jag har den kall så tar jag först pulvret, för då blir det sådär geggigt och gött i botten hahah((:
Jag skulle vilja hävda att en combo ger trevligast resultat, brukar dock förglömma mig och hälla mjölken först. Vilket är dumt.
Efter. Blir så jävulskt bubbligt om man tar före.. True story.. Sedan så är de som tar det före latmaskar som inte orkar röra om.
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet