Nattmat
Ni som säger att det inte är nyttigt, har både fel och rätt.
Ni har rätt i det avseende att nattmat är onyttigt om man inte rör på sig mycket och/eller nyligen haft ett träningspass.
Motsatsen till varför ni har fel, bygger man muskler och gymmar man mycket spelar det ingen roll då man ändå måste ligga på överskott av kalorier, spelar ingen direkt roll när man på dygnet man käkar.
Det handlar om att smälta och förbränna maten, simpelt.
Förövrigt spelat det roll vad man käkar också, käkar man en fet pizza eller godis/snacks innan man lägger sig och inte tränar mycket, ja då är det onyttigt.
Om du däremot käkar t.ex kesella/kvarg blandat med saft, en frukt och proteinbar eller shake, nej, det är knappast onyttigt.
Jag åt precis nudlar. HEHU!
Citat från fuckthesheep
Extremt dåligt näringsvärde och snabba kolisar, inte särskilt gott heller :(
Samma sak med nudlar :c
jag brukade alltid äta om nätterna förut, åt direkt inte på dagen men mitt i natten, mellan 01-03 kunde jag springa och tömma kylskåpet. det var gott.
men nattmat och nattäta gör jag inte längre. jag äter på dagarna nu :)
Citat från kim
Citat från fuckthesheep
Extremt dåligt näringsvärde och snabba kolisar, inte särskilt gott heller :(
Samma sak med nudlar :c
riskakor med ostsmak skareva! inte naturell, det smakar papper D;
Citat från Joebandoe
nattmat* FÖR HELVETE!
--------------------------------------------------------------------------
Rage: Inte för att de smaksatta riskakorna är mycket godare, stoppar hellre i mig en proteinbar, proteinshake, frukt, kvarg, keso eller något annat som har betydligt bättre näringsvärde och smakar gott :)
Citat från kim
Rage: Inte för att de smaksatta riskakorna är mycket godare, stoppar hellre i mig en proteinbar, proteinshake, frukt, kvarg, keso eller något annat som har betydligt bättre näringsvärde och smakar gott :)
ehm, är inte kvarg såndär restprodukt som man får när man gör ost?:s
Makaroner! <3
Folk ! det är inte alls nyttigt o äta på nätterna Gah (-_-)´
ViCT0R: "Kvarg (även stavat kvark) är färskost av surmjölk, koagulerad med mjölksyrebakterier, till skillnad från keso, som är färskost av vanlig mjölk, koagulerad med löpe. Kvarg framställs av mjölk som mjölksyras, vilket får till följd att de fasta beståndsdelarna kan skiljas ut från de flytande. "
:)
devil256: Läs mitt inlägg eller läs på innan du yttrar dig, pl0x.
Oh..
Citat från kim
ViCT0R: "Kvarg (även stavat kvark) är färskost av surmjölk, koagulerad med mjölksyrebakterier, till skillnad från keso, som är färskost av vanlig mjölk, koagulerad med löpe. Kvarg framställs av mjölk som mjölksyras, vilket får till följd att de fasta beståndsdelarna kan skiljas ut från de flytande. "
:)
devil256: Läs mitt inlägg eller läs på innan du yttrar dig, pl0x.
Jag orkar faktiskt varken läsa ditt inlägg eller andras ,
om vad jag sa har inget o göra med ämnet så kan jag
ta bort det bara ,det är inte första gången jag missuppfattar
saker liksom (-_-)´
Citat från ViCT0R
Oh..
Innehåller väldigt höga halter av protein (kaseinprotein som fördelas långsamt tillskillnad från vassleprotein), kalcium och fosfat, samtidigt som det har en väldigt låg fetthalt.
Mixa ner lite bär/frukt eller strö det på kesellan och/eller blanda med saft och du har något förjävligt gott och nyttigt :)
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet