Mat du aldrig skulle stoppat i munnen.
champinioner
ädelost
rå fisk
musslor
sniglar
surströmming
surströmming och ostron o.O
Citat från martjnaa
champinioner
ädelost
rå fisk
musslor
sniglar
Allt det är ju gott förrutom musslor :O
allt animaliskt
Förgiftad mat hade jag aldrig stoppat i munnen, av självklara anledningar. Fast om jag inte har en aning om att det är förgiftat, så är det svårt att låta bli.
Bruna bönor, sparris och kronärtskocka.
Bruna bönor för att jag tycker att det är vidrigt.
Sparris och kronärtskocka för att jag en kväll efter att ha ätit det fick jag vinterkräksjukan. Så så fort jag försöker äta det säger min kropp nej.
^
Likadant med sparris för mig!
sagge
vet Inget som jag skulle vägrat äta, inget jag kan komma på iaf! Brukar prova nya grejer så fort jag får chansen :)
Kött, sparris, ägg, röd lök.
Jag såg på något program en gång där de visade olika kinesiska maträtter.
Det fanns sågot som kallades "100 åriga ägg"
Det var ägg som man grävde ner i marken och lät dem ruttna i typ 2 år så det blev helt grönt!
SEN SÅ ÅT DEM DET!
Kött
Citat från Polypus
Jag såg på något program en gång där de visade olika kinesiska maträtter.
Det fanns sågot som kallades "100 åriga ägg"
Det var ägg som man grävde ner i marken och lät dem ruttna i typ 2 år så det blev helt grönt!
SEN SÅ ÅT DEM DET!
Ingen normal skulle väl vilja äta mat som har legat nergrävt i marken under två år?
OnT: Sniglar.
Kött
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet