Kladdkaka
Åh kladdkaka <3
Ska vara kall och halvsmetig
Varm. Knaprig på utsidan och lagom kletig på insidan. Hemmagjord.
Ska äta det nu, om nom nom.
Alla recept är så olika.
Min lyckas alltid bli en enda varm halvfast smet.
Medans andras blir typ, gudomliga.
Som sådan man köper på kafe. Lite kall, fast och knaprig!
Nu blev jag sugen på kladdkaka..
Det ska vara riktigt kladdigt, nästan som smet!
Min syster brukar göra med mintchoklad, det är awesome ;o
den ska vara kall, tycker jag.
Hembakad + knapriga kanter + mjuk inuti = <3
Citat från bobloblaw
Ska vara kall och halvsmetig
--------------------------------------------------------------------------
både kall & varm är gott :)
men godast när den är nybakad :)<3
nybakad, seg och småknaprig yta och alldeles kletig och seg innuti. MUMSFILLIBABBA
"Pelles übergoda kladdkaka"
OOOOOMNOM.NOMNOM.
vet inte vilken receptbok den finns med i.... men gött
Hemmagjord är godast!
Jag och en kompis skulle göra kladdkaka i Torsdags men vi blev för lata och feta så vi drog i oss smeten istället D:
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet