Hur äter du din semla?
Äter locket först och sedan tar jag en maffig tugga av den kvarstående semlan och får eventuell gräde i hela ansiktet ;D
Äter överdelen locket först, och sen resten.
Kör in den i käften.
Nej, men brukar äta "locket" först och resten sen, som många andra...
Jag kör på hetvägg (alltså att man lägger semlan i en skål med mjölk och käkar den så). Har alltid gjort det, ända sen jag var liten.
Annars så käkar jag locket först och sen hela alltet. C:
Äter locket och sen resten. Men äter bara om selman är hemmagjord spyr av mandelmassan annars!
tar locket och ger resten till någon annan om jag inte slänger den.
Som en man, en äkta man.
Med våld.
jag gillar inte grädde så jag äter inte semlor xD
-Lyfta locket
-Äta locket
-Äta sig runt mitten på resterande delar av semlan
-Äta mitten av semlan i slow motion
Den bästa taktiken ever.
Citat från Narcissist
Citat från Vampyrmos
Äter locket och sen resten. Men äter bara om selman är hemmagjord spyr av mandelmassan annars!
Min farmor brukar alltid blanda upp mandelmassan med något. Hatar när man får en stor hård klick av mandelmassa. Farmor gör bra semlor :3
men när man köper semlor smakar mandelmassan as konstigt!
Men gör mamma semlr hemma blandar hon med lite mjölk och lite av brödet man för kvar när man gör ett hål i mitten. Då är massan hur god som helst!!
Citat från FORMATiiONzERO
-Lyfta locket
-Äta locket
-Äta sig runt mitten på resterande delar av semlan
-Äta mitten av semlan i slow motion
Den bästa taktiken ever.
jag gör också så!
Citat från SamuelSTFU
doppar locket i grädden o sen äter jag bullen <3
--------------------------------------------------------------------------
Jag är sämst och föredrar min semla med vaniljkräm. Om inte mandelmassan är blandat med typ bröd och mjölk som Vampyrmos beskrivde :)
Men jag äter först upp locket, sen tar jag en sked och äter upp lite av grädden, sen äter jag den som en macka typ, haha.
Ska göra semlor åt min pojkvän någon dag i veckan, det existerar ju inte här :C
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet