Högskola i Jönköping

BarnyBen Kille, 28 år

589 forumsinlägg

Skrivet:
29 januari 2014 kl. 17:55
BarnyBen Kille, 28 år

Jag undra ifall någon / några av er har gått / går på Tekniska Högskolan i Jönköping? Det är nämligen så att jag är väldigt intresserat av programmet "Inbyggda system" och undra så klart nu hur själva skolan är.

Då jag själv inte ha tillfället att bara trala förbi och ta en titt så se jag det som enda möjlighet att googla lite och fråga efter.. så ni som har gått på den / går där just nu.. vad är era åsikter om den? Hur är lärarna och programmen ni valde samt mitt största bekymmer är så klart boendet..

Tack så mycket för alla svar!

GDRAGON Kille, 26 år

11 227 forumsinlägg

Skrivet:
10 februari 2014 kl. 17:29
GDRAGON Kille, 26 år

Någon som läser socionom i Jönköping?

BarnyBen Kille, 28 år

589 forumsinlägg

Skrivet:
11 februari 2014 kl. 16:18
BarnyBen Kille, 28 år

*plipp* är det ingen som går på Högskolan i Jönköping här? D:

dafuqe Tjej, 28 år

128 forumsinlägg

Skrivet:
4 maj 2014 kl. 19:30
dafuqe Tjej, 28 år

Alltsååå, jag har inte pluggat på högskolan i Jönköping men däremot flyttade jag till Jönköping för att studera när jag gick i gymnasiet, så jag kanske kan vara lite till hjälp på boende-fronten i alla fall.

Hyresrätter för heltidsboende kan bli meckigt att ordna supercentralt i Jönköping om du inte har en fetload med cash. Veckoboende är enligt min uppfattning hyfsat enkelt om du är en skön person som man vill ha att göra med.

Är du däremot flexibel och glad i att åka buss är det helt seriöst inget stort problem med boende. Jag bodde i Huskvarna i tre år, tog ca 25 minuter med buss från min gata till typ.. utanför skolentrén. Helt ok med tanke på vilka tider en del pendlar dagligen som det är. När jag bodde i Huskvarna köpte jag visserligen en bostadsrätt för strax under 300k, som sedan såldes med vinst eftersom Jönköping är en snabbt växande studenstad och ettor finns det en stor marknad för.

Men för att summera; vill du bo för en hyfsad kostnad rekommenderar jag att söka runt i närliggande kommuner, var ihärdig och ibland får du kanske nöja dig med ett andrahandskontrakt i början, men det går om man vill och Jönköping är en stad som är well worth it. :)

LooKaLikes Tjej, 24 år

4 097 forumsinlägg

Skrivet:
5 november 2014 kl. 12:19
LooKaLikes Tjej, 24 år

Är från Jönköping själv och har massa kompisar som pluggar högskola. JTH har jag bara hört gott om, har dock ingen koll på socionom

Hack Tjej, 27 år

551 forumsinlägg

Skrivet:
5 november 2014 kl. 19:07
Hack Tjej, 27 år

Går Maskinteknik på JTH. Skulle väl säga att jag är nöjd med både skolan och staden. Vissa lärare tycker man väl är rätt pantade men det finns ju även riktiga topplärare med. Kan ju dock inte uttrycka mig om lärarna på inbyggda system.


Du måste vara inloggad för att skriva i forumet