Enkät: Söka jobb med färgglatt hår, tatueringar & piercingar.

Sergetoxic Tjej, 28 år

0 forumsinlägg

Skrivet:
17 februari 2014 kl. 09:52
Sergetoxic Tjej, 28 år

Hallå hallå! Vi är två elever på fryshusets Gymnasium som är under ett pågående gymnasieprojekt och i och med detta har vi valt att använda oss av enkäter till att få svar på några av de delar som vi ska gå djupare med.

Ämnet är helt enkelt färgglatt hår, extrema hårstilar, tatueringar och piercingar. Just den här enkäten är för människor som sökt jobb, annars tappar svaren syfte.

Vad enkäten då kommer innehålla är frågor kring detta, alltså har du någonsin stött på problem om du haft tydliga piercingar/tatueringar, eller har du känt dig kränkt och beslutat att ändra hårfärg lagom till jobb intervjun för att det är så alla säger att det är bäst för dig själv att göra?

länk finns här!
https://www.surveymonkey.com/s/VPW772W

Under enkätens gång blir det mer inledande frågor, men känner du att du kan svara på detta och har varit med om det, så skulle det vara till stor hjälp för oss!

Sen om det också finns människor som har varit med om extrema fall eller upplevelser, skriv gärna ett pm till mig eller kommentera här, vi skulle mer än gärna vilja ställa djupare frågor och få höra din åsikt och berättelse!


Du måste vara inloggad för att skriva i forumet