Din egna special!
Ja, tipsa hur man kan laga en maträtt eller om du har ett helt eget recept som du gärna skulle vilja dela med dig, men vi kör nog helst egna recept och ladda gärna upp en bild på de du har ''hittat'' på eller lagat eller vad det fan är.
GOOOOO!
Smör + socker
?? :DDDD
Nutella burk och en sked.
NOMNOMNOM.
Citat från iamwonderwoman
Nutella burk och en sked.
NOMNOMNOM.
Men komigen vafan va SERÖSA!! AHHHHHGGGG 0o'
Bara ta allt man hittar, släng ner i en kastrull. Fyll i vatten, koka i åtta minuter. Släng över på en plåt och låt stå inne i ugnen på högvärme i säg runt tjugo minuter.
öl med chips.
drick ölen, sen så tar du en näve chips och trycker in så mycket du kan i käften så att lite ramlar ut på tröjan.
sen så sköljer du ner det med lite mera öl.
fortsätt med detta tills tre chipspåsar och 4 sexpack är slut.
Ett äpple
Ät det
Fryst pizza + ugn(alternativt micro) = omnom
Salt funkar ju till allt.
Well, min köttfärssås tycker åtminstone jag är supergod.
Well, du tar ju såpass mycket köttfärs du vill ha.
Sen ställer du fram både ketchup, creame fraiché och allkrydda.
* Steker köttfärsen som vanligt, kryddar - klumpar i creame fraichén.
* Rör runt tills allt är "blandat".
* Du häller i ganska mycket ketchup, men inte alltför mycket.
* Du smakar helt enkelt av tills du tycker att det smakar bra, tillsätt mer krydda och/eller ketchup om du tycker det behöver.
* Låt puttra en stund.
Servera med makaroner eller spaghetti :)
Sen gillar jag den så mycket för att det går att ha i majs, champinjoner, lök och lite allt möjligt utan att det förstörs.
Det smakar lika gott med som utan.
Så om någon ingrediens fattas, så behöver man inte sura för det !
Smarrigt. :]
Citat från Nykaria
Well, du tar ju såpass mycket köttfärs du vill ha.
Sen ställer du fram både ketchup, creame fraiché och allkrydda.
* Steker köttfärsen som vanligt, kryddar - klumpar i creame fraichén.
* Rör runt tills allt är "blandat".
* Du häller i ganska mycket ketchup, men inte alltför mycket.
* Du smakar helt enkelt av tills du tycker att det smakar bra, tillsätt mer krydda och/eller ketchup om du tycker det behöver.
* Låt puttra en stund.
Servera med makaroner eller spaghetti :)
Sen gillar jag den så mycket för att det går att ha i majs, champinjoner, lök och lite allt möjligt utan att det förstörs.
Det smakar lika gott med som utan.
Så om någon ingrediens fattas, så behöver man inte sura för det !
Smarrigt. :]
mmm, ska nog testa på de, jag skickar ett gb om jag inte failar :D
Citat från Nykaria
Well, du tar ju såpass mycket köttfärs du vill ha.
Sen ställer du fram både ketchup, creame fraiché och allkrydda.
* Steker köttfärsen som vanligt, kryddar - klumpar i creame fraichén.
* Rör runt tills allt är "blandat".
* Du häller i ganska mycket ketchup, men inte alltför mycket.
* Du smakar helt enkelt av tills du tycker att det smakar bra, tillsätt mer krydda och/eller ketchup om du tycker det behöver.
* Låt puttra en stund.
Servera med makaroner eller spaghetti :)
Sen gillar jag den så mycket för att det går att ha i majs, champinjoner, lök och lite allt möjligt utan att det förstörs.
Det smakar lika gott med som utan.
Så om någon ingrediens fattas, så behöver man inte sura för det !
Smarrigt. :]
låter väldigt andefattig och smaklöst men ok
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet