Bilder på vegansk mat.
Helt plötsligt ser det ju inte ut som mat utan spya :////
Citat från RedShirtGuy
Helt plötsligt ser det ju inte ut som mat utan spya :////
guggis fattar!!!
Klart som fan jag jobbar i en resturang som är med i The White Guide!
Citat från unsterblich
Citat från RedShirtGuy
Helt plötsligt ser det ju inte ut som mat utan spya :////
guggis fattar!!!
Haha, då äter jag väl spya då! DIY, inte prestationsångest.
Jag som satt och tänkte på hur gott det såg ut och hur mycket jag älskar geggig mat.
Har nog aldrig stuvat potatis/grönsaker i allmänhet för den delen. Är det värt att testa?
Kan tillägga att jag inte alls är ett fan av stuvade makaroner.
Ska börja fota den maten vi serverar så kommer ni skita på er av hunger
Citat från Becky
Jag som satt och tänkte på hur gott det såg ut och hur mycket jag älskar geggig mat.
Har nog aldrig stuvat potatis/grönsaker i allmänhet för den delen. Är det värt att testa?
Kan tillägga att jag inte alls är ett fan av stuvade makaroner.
Asså det är väldigt enkel mat liksom, men det är snorigt gott! Jag kan ge dig exakt recept om du vill? Du får det ändå.
Tärna potatis, i hur stora eller små bitar du vill. Men helst typ 3 x 3 cm. Jag brukar dela potatisen på hälsften, lägga halvorna bredvid varandra, skära ett snitt igenom potatisen, och sen tre över. Perfekta tärnor.
Sen steker du dem i olja eller smör rätt länge, stekt potatis är bäst. Medelhög värme. (Jag körde på 4 och min spis går upp till 6.) Salta ganska mycket, och ha på salt och paprikapulver, eventuellt lite vitlökspulver om du älskar vitlök. När potatisen nästan är genomstekt men ändå lite hårda häller du på en hackad gullök, och hur många vitlöksklyftor, hackade, du vill. Jag körde på 3. Och dessutom blomkålen. Låt det steka någon eller några få minuter. Sen häller du på iMat havregrädde, och har i salt, och mer paprikapulver. Sen lägger du på lock och låter koka rätt länge. Beroende på hur geggigt du vill ha det liksom. Min puttrade nog på 4:an i iallafall 20 minuter. Ha i lite peppar på slutet. Klart! Det är liksom, en ganska enkel men otroligt god och genomträngande smak.
Åhå! Ska nog testa någon gång! Speciellt om man kan slänga i lite vilka kryddor man vill. (Allt blir lite bättre med kumin eller muskot)
Citat från Becky
Åhå! Ska nog testa någon gång! Speciellt om man kan slänga i lite vilka kryddor man vill. (Allt blir lite bättre med kumin eller muskot)
Kör! Tror det blir helt fantastiskt med både kummin och muskot! (Vilken krydda står vid dörren? Kummin. Höhö)
iMat-grädden är så jävla lättformlig liksom. Hatar soyagrädde i mat, spelar ingen roll vad en gör med den. Det blir så sött. Blask.
Citat från DaDooRonRon
Malmöfestivalen gjorde mig lycklig i år igen med sin veganlangos.

Vem har veganlangos?
Citat från detaerforvildt
Citat från DaDooRonRon
Malmöfestivalen gjorde mig lycklig i år igen med sin veganlangos.

Vem har veganlangos?
Undrar samma sak! hur fan kunde man missa det?
P.A. Langos enligt en på facebook. Är inte själv där såååååå
P.A Langos är korrekt, 65 leksakspengar för den krabaten.
Gaffel+sked overlord
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet