Bilder på vegansk mat.
Dagens middag!
Fler matbilder, för att jag vet att alla älskar dem. Seitanankfilé, tomat, rödlök, gullök, purjolök, vitlök, iMat havregrädde, kryddor, och couscous. "The food so nice they named it twice."
Lökigt, Wille.
Spenatsoppa med soltorkade tomater och hummus. Mycket godare än vad jag trodde!
Vad använder ni för spenat? Har testat sån fryst hackad, men tycker inte det finns någon spenatsmak kvar.
Vill helst göra stuvad spenat, ifall någon har ett sånt läckert veganskt recept att dela med sig om (fast det kanske vi kan ta i den andra tråden. Håll ämnet, framför all!)
dagenzzZ
cajunkryddade kikärtsbiffar, sweet chili-bakad blomkål, och någon lurig soja/citrondip
Seitanskinka.
Torra Ingredienser:
5 dl. Rent glutenmjöl (vetegluten)
0,5 dl. Vetemjöl
2 msk Jästflingor (bjäst)
Höfta i kryddor efter smak
Blöta Ingredienser:
2 msk. Olja
2 msk Sojasås
2 msk. Chilisås eller ketchup
4 dl. Varmt vatten
Buljong:
1 msk. Chilisås eller ketchup
1 msk. Sojasås
5 dl. Buljong (Eller bara gör den med de kryddor du själv vill såklart)
Blanda alla torra ing. i en bunke.
Blanda sedan till de blöta och häll över och knåda runt en stund tills det känns rätt. (Ca 10 min)
Låt jäsa (i en ugnsform, oljad så den inte fastnar.) medans du blandar till en buljong och värmer till den.
In i ugn på 175 grader i en timme. Sedan 145 grader i 30 min. Ös den med buljongen med jämna mellanrum.
Ät!
Citat från TjackSnabbath
Seitanskinka.
Torra Ingredienser:
• 5 dl. Rent glutenmjöl (vetegluten)
• 0,5 dl. Vetemjöl
• 2 msk Jästflingor (bjäst)
• Höfta i kryddor efter smak
Blöta Ingredienser:
• 2 msk. Olja
• 2 msk Sojasås
• 2 msk. Chilisås eller ketchup
• 4 dl. Varmt vatten
Buljong:
• 1 msk. Chilisås eller ketchup
• 1 msk. Sojasås
• 5 dl. Buljong (Eller bara gör den med de kryddor du själv vill såklart)
Blanda alla torra ing. i en bunke.
Blanda sedan till de blöta och häll över och knåda runt en stund tills det känns rätt. (Ca 10 min)
Låt jäsa (i en ugnsform, oljad så den inte fastnar.) medans du blandar till en buljong och värmer till den.
In i ugn på 175 grader i en timme. Sedan 145 grader i 30 min. Ös den med buljongen med jämna mellanrum.
Ät![/i]
ooj, vad spännande! tack för receptet, måste prövas snarast
Asså, vegansk bläckfiskringsrulle. Helt absurt. Gott.
Och Hawaii sChicken Burger. Så jääävla gott.
Grillad bruschetta med tomat, rödlök, vitlök, färsk basilka och olivolja.
Grillad tofu med en smokey hickory marinad, tzatziki gjord på sour supreme (<3), majskolv osv. samt hasselbackspotatis
^
naisubsfabseipfbWEBFPÅabnrgåbWBNFGab
bruschetta är så satans gott
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet