Andas in choklad?
Tjoo folks! :)
Eftersom man kan smälta allting och göra om det till gasform,
Borde man inte då kunna andas in chokladmolekyler?
Eller guldmolekyler?
Men vad händer om chokladen eller guldet stelnar och övergår till fast form igen,
Får man choklad respektive bladguld i näsborren?
Ja, Jag är seriös.
Nu ska jag handla choklad.
SMOOOCHES :*
Chokladmolekyler .. *suck*
Läs på din kemi/fysik, lilla vän!
STAY IN SCHOOL
Men sluta vara så oseriösa :(
Jag har faktiskt funderat länge.
ohhfan, Vid rätt värme måste ju chokladen avdunsta xD
Citat från Mattias_skate
ohhfan, Vid rätt värme måste ju chokladen avdunsta xD
Jag menar't.
man kan nog inte få allt till gasform :S
Citat från Mattias_skate
ohhfan, Vid rätt värme måste ju chokladen avdunsta xD
nää den brukar brännas ju
Klart man kan! :(
Ingenting försvinner, Allting sprids.
Just därför kan det avdunsta.
Citat från Mattias_skate
ohhfan, Vid rätt värme måste ju chokladen avdunsta xD
Om inte så dunstar först t.ex. vattnet i chokladen, och kakaon kanske stannar o brinner upp? Det flyger fan inte omkring ihop som chokladmolekyler. Alla de olika molekylerna i själva chokladen sitter ju inte ihop till en enda stor molekyl, utan det är ju något av en blandning.
för det första så finns det inget som heter chokladmolekyler :)
Men jo, man borde nog kunna fylla en vattenpipa/pipa W/E med choklad, ja.
Men då kan man andas in lite av chokladen.
Några molekyler samtidigt.
Allt har ju inte samma kokpunkt/avdunstningspunkt därför så får man stå där en stund och vänta.
Tänk om man hade andats in det och det sedan plötsligt fick fast form och man kvävdes av det :o
Så vill jag dö :D
Chokladmolekyler....
Men suck..
Kan den här tråden bli mera korkad? :/ Lås?
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet