pomegranateTjej, 20 år. Bor i Lund, Skåne län. Är offline och var senast aktiv: Idag 14:01

pomegranate

Fakta

Riktigt namn: Juliette Civilstatus: Upptagen
Läggning: Straight
Intresse: Hästar
Bor: Med någon
Politik: Vänster
Dricker: Diverse
Musikstil: Allt
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2011-05-28

Event

pomegranate har inte lagt till några event än.

"Hallå :)

What to say...jag har mosaik på mitt skrivbord, det stjäl min uppmärksamhet. Mosaik är fint! Jag är en mestadels glad människa som tycker om att fika. Sen gillar jag musik (originellt nog), hattar- ska börja samla på hattar när jag får tråkigt-, listor av alla de slag (när jag var yngre brukade jag sitta och skriva av konversationer i böcker, hur många sidor som helst ), te och värme. Gillar värmen som skapas ur kyla med en filt och te bättre än värmen en sommardag.

Skriv små lappar, där ska det stå var du är och när du var där du var just då. Då kan du kika på den senaste lappen för att se var du var senast om du inte vet vad du har gjort av dig."

Det där skrevs för fyra år sedan. Det stämmer väl fortfarande hyfsat, men jag har ingen mosaik längre. Inget skrivbord heller för den delen, och jag gillar inte hattar. Musiken har fått ta lite mindre plats nu, och det blir mycket mer kaffe än te. Minns inte ens senaste gången jag drack te. Men det där med lapparna är ju fortfarande lite roligt.

pomegranates bilder

pomegranate har inte laddat upp några bilder än.

pomegranates gästbok

Logga in för att skriva.


Daddyissues Tjej, 21 år

Wooohh!

Angående ett inlägg