pellefoxs bloggTjej, 21 år. Bor i Stockholm, Stockholms län. Är offline

pellefox

Senaste inläggen

(a femcel diaries) boys suck but oh they sure are cute
26 maj 2019 kl. 04:32
Anti-NPC-NPCs
13 maj 2019 kl. 18:28
Taking a dip in the pool
12 maj 2019 kl. 15:50
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: froggy Civilstatus: Singel
Läggning: Straight
Intresse: TV/Film
Bor: I skogen
Politik: Pirat
Dricker: Milkshake
Musikstil: Inte valt
Klädstil: Inte valt
Medlem sedan: 2013-05-28

Event

pellefox har inte lagt till några event än.

Anti-NPC-NPCs

Kom att tänka på detta när jag hade en konversation med en person som först verkade klok och relativt intressant. Egentligen var personen kanske bara över förväntan då jag la till den från Jodel. Vi hade exakt samma smak gällande serier, film, komedi osv. Jag nämnde Doctor Who och såklart var det en sån "trigger" för personen, som började snacka skit om Jodie Whittaker. Personen började sen ranta om feminism, abort och identitetspolitik.
Jag är så trött på såna personer som själva tycker att dom är så satans edgy och "vågar säga vad jag tycker"-attityden. Helt utan att ha forskat, läst eller självupplevt något av betydelse. Dom gillar bara att känna sig som snowflakes och vara anti. Men är inte kapabla att tänka överhuvudtaget. Och det är dessa personer som kallar andra för "npc" för att dom bara upprepar vad dom hört av influensers eller läst på twitter. Men jag kan lova att dessa edgelords fått alla sina åsikter från Jordan Peterson, Elon Musk och diverse YouTubekanaler.
Det är inget fel på att ha andra åsikter än mig, men det är så tröttsamt att se samma copy-paste-åsikter som "abort bör regleras, man ska inte kastrera transsexuella barn, feminismen har gått för långt" OSVOSVOSOSHSCKHGC.
Det är omöjligt att diskutera det dem "står" när dom inte ens kan tänka för sig själva. Jag frågar något minsta abstrakt och kan se hur dem letar i sin hjärnas databas efter citat från Ben Shaperio och när dom inte kommer på något börjar dom "öh öh, asså jag e inte så insatt". Vad påminner detta om?
>NPCs.
Komiskt nog.
-"Öh lol e du triggered eller?"
-*filosoferar om binära könssystemet*
-"REEEEEEEEEEEEEEEEE ASSÅFEMINSIMHARGÅTTFÖRLÅNGTJAGÄRENATTACKHELIKOPTERVETDUATT50BARNGÅRIGENOMENSEXCHANGEPERVECKAISTORBRITTANIEN"

Så. Förutsägbara.

Det är extra kul när typ en transperson säger "aa, vissa lgbtq-personer e lite jobbiga", för då är det något som klickar hos en anti-npc-npc och plötsligt går det bra att vara trans, för "asså du e inte som dom andra..".
Eller när en invandrare snackar skit om andra invandrare. "Wow asså du e ju based för o va muslim. Du e inte som dom andra!!!"

Liksom, vart tog din s.k. ideologi vägen?oc npc btw B-)


Logga in för att kommentera
chaiblatte Kille, 21 år

echo chamber niggas be like

kines 28 år

lel här, copypaste
https://www.youtube.com/watch?v=1zoomb3qptg

pellefox Tjej, 21 år

tack, ska länka den när jag har slut på insults när jag e-debatterar