mother_natures bloggTjej, 27 år. Bor i Örebro, Örebro län. Är offline

mother_nature

Senaste inläggen

Att bli smal
24 november 2013 kl. 14:59
Livet
13 november 2013 kl. 21:40
Metallsvenskan dag 1
25 maj 2013 kl. 00:36
SuCK
24 maj 2013 kl. 09:04
Byta skola
3 maj 2013 kl. 08:51
Flytta
13 april 2013 kl. 10:59
starmountain
9 mars 2013 kl. 22:52
Blandade känslor.
7 mars 2013 kl. 07:41
Vad mer kommer hända?! Åt helvete med allt
6 mars 2013 kl. 22:21
Can you tell from the look in our eyes?
20 februari 2013 kl. 22:44
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Elinore Brännström Gunnarsson Civilstatus: Upptagen
Läggning: Straight
Intresse: Foto
Bor: I skogen
Politik: Anti-allt
Dricker: Allt flytande
Musikstil: Allt
Klädstil: Vanlig
Medlem sedan: 2008-02-23

Event

mother_nature har inte lagt till några event än.

Att bli smal

Snart ska jag göra min gastric bypass operation och det ska bli så skönt att få göra den.
Att få bli smal är den bästa gåvan jag någonsin har gett mig. Att få kunna köpa precis vilka kläder jag vill och att jag kommer passa i det gör mig gråtfärdig. Att vara tjock är en förbannelse.


Pengar för tatueringar finns men jag väntar tills jag har gjort min operation och har gått ner runt 20kg, om inte mer, så då ska jag tatueras som ett as!

Förövrigt saknar jag mina pluttvänner och min bonde men det ska bli skönt att det är måndag imorgon och att jag får åka hem till mig!
Livet

Idag så målade vi, jag startade ett färgkrig så mina arbetsbyxor är vita nu istället för svarta!
När jag tänker på det så har jag kommit vissa människor här på Kvinnersta otroligt nära på sådan kort tid!
Allt går bra just nu, har underbara vänner som alltid får mig på bra humör!


Månaden har ju varit sådär hittills, har legat (lol) med en här på internatet och nu blir jag ju uttittad av varenda jävel här...
Men fick reda på i Tisdags att jag fått jobb på Metallsvenskan och snygg-Viktor vill va med mig då! Skrev till dom som håller i metallsvenskan att jag ville fota åt dom igen och fick svaret "Du får mer än gärna jobba åt oss nästa år, vi blev mer än nöjda med dina toppen bilder från i våras!"

Förövrigt är jag sjuk, min hals är helt jävla sönder! Känns inte kul för fem öre!Metallsvenskan dag 1

Har spenderat dagen som anlitad fotograf på Metallsvenskan! Det är SÅ JÄVLA KUUUUUL!
Dock hände det en grej vid 11 tiden..

Två killar runt 25 kommer efter mig på en stor bro (den vid västhaga (mcdonalds)) och skriker och ojar på mg. Ignorerar såklart men då går dom ikapp mig. Tillslut börjar jag småspringa och en av killarna tar tag i min arm och drar tillbaka mig. Han var allmänt otrevlig och hotade mig med diverse saker. Han knuffade mig våldsamt ett antal gånger också. Den andra var lite snällare som tur var.

bläh!SuCK

Blir bara så less ibland. Men vad ska man göra?
Förstår inte hur folk tänker.

suck.Byta skola

Satt ner med mamma igår och pratade. Kom fram till att jag ska söka ny skola. Ska söka till Himmelstalundgymasiet i Norrköping och börja på natur där. Ska bli djurskötare på zoo! hohoho

Kommer få jobba på Kolmården och sånt! Ska bli såååå kul! Ska antingen specialisera mig på vargar eller lejon.

Flytta

Mina föräldrar berättade att dom hade kollat på ett hus igår. Och det blir nog så att vi ska flytta dit i slutet av sommaren. Dock ligger detta hus i Östersund, 54 mil ifrån Örebro. Så jag kommer gå 3:e året uppe i Östersund. Blir kanske så att jag börjar om och går en annan linje. Ska bli skönt att få börja om på nytt.starmountain

Yes, Robin vann!

Nej han sjöng inte falskt i sitt första uppträdande, han gjorde det i de sista, men vem hade inte efter en sådan chock? Förstår inte varför alla fuckar ur för att han vann?! Robin var mer omtyckt än vad Yohio var, deal with it. Bättre var han också.

puss å hejBlandade känslor.

Sitter i bilen på väg ner till sjukhuset i Örebro. Ska hälsa på mamma fram tills halv 1.
Jag är så lättad och glad över att hon lever men det gör mig sorgsen att se mamma så svag och hjälplös med alla sladdar och infarter i kroppen.

Har bara 1 lektion idag och det är musikproduktion. Ska försöka att inte tänka för mycket och fokusera på det vi ska göra vilket är att micka upp ett trumset.Vad mer kommer hända?! Åt helvete med allt

Allt börjar den 8 januari 2013.

På kvällen så går jag och lägger mig och då kommer min syster in och frågar "har du kollat på aftonbladet?! Det brinner i hällefors, en 18årig kille har dött". Jag slänger fram mobilen och kollar. Huset på bilden är min bästa väns hus, jag kunde direkt konstatera att min bästa vän hade dött. Jag grips av panik, börjar skrika och gråta.

Jag kan fortfarande inte förstå detta, min bästa vän är död. borta, han existerar inte längre. Han kommer aldrig tillbaka.

Den dagen han skulle begravas blir även min katt, min lilla bebis överkörd. Nu är han också död, han existerar inte längre. Han kommer aldrig tillbaka.


Igår åkte jag till skolan i frid och fröjd, trött som jag var får jag ett samtal av min syster, hon säger "Mamma har åkt ambulans in till akuten, hon fick ett tryck över bröstet och hon fick ont i armarna". När hon kommer fram till akuten i karlskoga så kan dom konstatera att det inte var hjärtinfarkt. Hon mådde bra överlag och så. Men när dom gör en magnetröntgen så har hon en utbucktning på kroppspulsådern vid hjärtat. Spricker kroppspulsådern så dör hon.

Det var på hårstråt att min mamma klarade sig, hade färden ner till USÖ (universitetssjukhuset i örebro) tagit 5 minuter längre så hade jag även förlorat min mamma.


Vad har 2013 mer för skit att erbjuda?!Can you tell from the look in our eyes?

Har åkt på en jävla förkylning, är så jävulskt sjuk just nu haha. Har även sportlov så det är ju ännu roligare!

Jag borde plugga men jag bara orkar inte :-( Det är så mycket nu så man orkar liksom inte ta tag i det. Ibland önskar jag att jag inte hade bytt från rockgymnasiet till karro, var så jävla chill på rockgymnasiet, man hade inga läxor eller något. På karro tycker lärarna att man ska ha 1349 uppsatser och skit på en och samma gång. Bajs! haha :-(

Nej nu ska jag ta tag i en grej på engelskan, ciao!