madnessonbottleTjej, 26 år. Bor i Visby, Gotlands län. Är offline

madnessonbottle

Fakta

Civilstatus: Singel
Läggning: Bisexuell
Intresse: Kreativitet
Bor: Inte valt
Politik: Feminist
Dricker: Milkshake
Musikstil: Allt
Klädstil: Galen
Medlem sedan: 2010-07-12

Event

madnessonbottle har inte lagt till några event än.

Vänner (0)

madnessonbottle har inga vänner än. Bli första?

imillusion

Du får vara som du är, när du inte blev som du skulle!

//Herman

mitt hetaste musik tips:

http://www.youtube.com/watch?v=OYwMnP0FvVk

madnessonbottles musik

madnessonbottles gästbok

Logga in för att skriva.


The_Tarrasque Kille, 26 år

TRÄL!

Ninjafly Tjej, 26 år

:D

Angående en bild
RaNdOMNaiZER Tjej, 27 år

Oh tack, den var ny :3 <3

Angående en bild
exit_ Kille, 36 år

Jag trodde inte att de fanns förut heller, men jag är ganska vetenskapligt intresserad (speciellt sådant som rör människan, psyket och hjärnan) och sedan jag fick två underbara småbröder är jag övertygad om att könet har en viss påverkan på beteendet. Det vore ju inte konstigt om det vore så, vi är ju styrda av hormoner och våra kroppar är ju olika till både storlek och hormonsystem (vilket är varför jag tycker nya mediciner måste testas både på män och kvinnor). Men jag tror att det utgör kanske 5-10% medan resten är samhällets normer.

Jag vill inte låta kritiskt men magnus betnér är ju ingen stor tänkare direkt. Förstår att du inte menade så, men jag passar på att kritisera honom eftersom alla verkar älska honom så mycket. Jag tycker han är halvrolig, men han skulle behövt vässas lite i ett politiskt ungdomsförbund för att få "analysen" rätt. :)

exit_ Kille, 36 år

Jag tror att samhället tar de små skillnader som ändå finns mellan pojkar och flickor, typ pojkarna är generellt sett mer benägna att brottas och slåss med pinnar medan tjejbebisar (generellt sett) söker ansikten mer, och sedan förstärker man dem i de av samhället konstruerade könsrollerna och "det sociala könet". Man talas om vilka intressen man ska ha och inte ha, hur man ska bete sig, vilka förväntningar man ska ha på sig själv och andra, och det bestäms ungefär vilka möjligheter man kommer att ha.

Jag tror att när man blir medveten om det sociala könet så kan man också lämna det bakom sig. Gamla föreställningar om att man är på olika sätt, och skall spela olika roller, beroende på om man föds med snopp eller snippa. Då blir man mer öppen för att se att alla föds olika och att det gynnar alla om man får välja den väg som känns bäst.

Visa alla inlägg