lntrovertKille, 24 år. Bor i Göteborg, Västra Götalands län. Är online nu.

Hänger här för att jag har svårt att träffa folk i verkligheten...Introvert (INTJ)
Hardcore gamer
Sk8rboi
Random
Sarkastisk
Överdrivet energisk
Hopplös, romantiker (notera kommatecknet)
Gillar färger och att dansa
PS: Jag har pusheen tatuerad på min fot

Skriv eller dö!
Ditt val...
lntroverts gästbok

Logga in för att skriva.


Sammetskatt Tjej, 22 år

P. adspersus är maffiga grodor. De har mycket plats i magen :) Merparten av alla grodor har tänder, men många afrikanska och sydamerikanska grodor som är står Rana-släktet har riktiga gaddar som kan skapa blödande sår. Jag föder upp vissa arter sporadiskt. Jag har fött upp många pygmémöss och säljt på sista tiden, eftersom ingen annan i Sverige gjort det på ett tag. Annars är det mest ryggradslösa djur som jag föder upp, och då behåller jag avkomman själv för att hålla igång generationerna.

Sammetskatt Tjej, 22 år

En av mina favoritarter är Leptopelis uluguruensis, som är en liten grodart med väldigt stora klotrunda ögon. Man får vara lite insatt och ha kontakter för att få tag på många ovanliga arter. Jag köper mest av uppfödare eller importörer, och ibland importerar jag själv genom att åka till ursprungslandet. Det finns en ganska stor handel med dessa djur, så om man bara vet var man ska leta och vem man ska prata med så går det mesta att få tag på.

Sammetskatt Tjej, 22 år

De är väldigt intressanta djur, ja. Absolut, jag har haft hundratals arter med exotiska djur. Just nu har jag 17 djurburar hemma med lite allt möjligt.

Sammetskatt Tjej, 22 år

Blodiglar kan leva upp till 18 år. Jag brukar mata mina en gång om året ungefär, ibland lite oftare. Det beror mycket på vilken temperatur man har, eftersom det påverkar deras metabolism.

Sammetskatt Tjej, 22 år

Tack, så trevligt att de uppskattas! Igeln hälsar :)

Visa alla inlägg