kentads bloggTjej, 28 år. Bor i Linköping, Östergötlands län. Är offline

kentad

Senaste inläggen

catlady
6 november 2013 kl. 00:53
bråvalla sög
5 juli 2013 kl. 00:18
bråvalla
23 juni 2013 kl. 13:47
hehehehheheheh
13 april 2013 kl. 00:01
ojdå
1 mars 2013 kl. 18:00
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: L Civilstatus: Player
Läggning: Straight
Intresse: Foto
Bor: I skogen
Politik: Anti-allt
Dricker: Sprit
Musikstil: Inte valt
Klädstil: Inte valt
Medlem sedan: 2008-10-17

catlady

Jag vet inte varför det blev så intressant med katter helt plötsligt men jag köpte en iallafall och hon är bland det bästa som finns, även fast att hon biter sönder mina händer och river sönder mina handleder.bråvalla sög

Inte helt men kanske nästan. Jobba inte där. Iallafall inte som gatevakt. Du blir bortglömd av de som har hand om hela volontärsskiten och får jobba över i två timmar för att dina avbytare inte dyker upp, vilket kommer kännas rätt pissigt med tanke på att du redan jobbat i åtta timmar utan paus i ösregn. Du får inte sitta ner för du måste stå upp och se "farlig" ut. Maten du får kommer vara en äcklig jävla macka som du istället ger till igelkotten som är den enda jäkla varelsen som besöker din gate under hela natten. Kändes inte riktigt helt ok. Vissa fick inte ens "mat" för att det inte räckte, västarna och radiogrejerna var x antal dagar försenade.

Men själva festivalen var ju bra. Om man inte tänkte på att leran var blandad med urin och öl, ignorerade stanken och alla jävlar som envisades med att gå in i en hela tiden. Ignorerar man det var det bra! Stod längst fram på BFMV, Stone Sour, Johnossi och under de tre första låtarna med Green Day. Rammstein var riktigt häftiga alltså. All time low & Paramore rockade. ADTR var inget vidare live tyvärr.

Var där med världens bästa Anna och en fd klasskompis, hennes lillebror och hans vänner. Vi kastade skräp och spottade på ett tält som var fult. Anna & jag blev upphånglade av två främlingar. Jag blev halvt antastad av ett fyllo från kalmar. Blev besviken på folk jag trodde var mina vänner. Var nära att dö av trycket under Green Day. Grät som ett as när vi väl köttat oss ut ur folkmassan. Åt kanske två gånger under loppet av fem dagar. Drack en jävla massa cid och rökte en jävla massa LM. Hade jävla kul åt scenvakterna som jobbade under bla Johnossi, Stone Sour. Speciellt åt någon Mattias som verkade tycka det var lite väl roligt att spruta vatten i 14 åringars munnar............ JAJAJAJAJA DET VAR KUL HEJHEJ. Har inte återställt mig än. Vad är det för dag ens? Vet inte. Vet ingenting. Behöver inte veta någonting heller är arbetslös och kommer snart behöva flytta in under en sten.

en bild:bråvalla

Hej emocore.
Imorgon checkar jag & Anna in på Bråvalla.
Det ska blihehehehheheheh


Gjord idag. Fett nöjd. Henke är bäst.ojdå

Det var inte igår inte. Förvånad över att ec fortfarande finns liksom. Men det är väl kul. Sedan jag var inloggad här sist har jag:
- skaffat tre tatueringar
- låtit en vän pierca smiley på mig till toner av Jedward, för att sedan behöva ta ut den då den blev åt helvete irriterad för att jag lekte för mycket med den när jag skaffade den tredje tatueringen
- supit galet
- blivit medlem på badoo och har för tillfället 85 meddelanden som jag inte orkar kolla
- sett coldplay
- sett kent två gånger till
osvosvosvosv x 274834

och så två bilder på det