kapitalistfasoners bloggTjej, 24 år. Bor i Jönköpings län. Är offline

kapitalistfasoner

Senaste inläggen

PRAO
27 oktober 2011 kl. 09:56
Heeeeej,
19 oktober 2011 kl. 10:39
HEJ
17 oktober 2011 kl. 09:53
eh strunt
1 oktober 2011 kl. 22:26
fint
1 oktober 2011 kl. 19:13
baby
22 september 2011 kl. 17:18
Ont i magen
20 september 2011 kl. 22:27
fysik
19 september 2011 kl. 19:00
Aktiv @ EC
27 augusti 2011 kl. 17:13
ullared
19 november 2010 kl. 19:17
Visa alla

Fakta

Civilstatus: Upptagen
Läggning: Osäker
Intresse: Poesi
Bor: Med föräldrarna
Politik: Vänster
Dricker: Vatten
Musikstil: Allt
Klädstil: Indie
Medlem sedan: 2010-03-09

PRAO

Jag sitter vid datorn, har PRAO ännu. Idag har jag fått rensa upp i någon låda och sisådär. Min sista dag här. Imorgon ska jag vara ledig för att fara till Karlstad över helgen, wihooo! Party party.

Äh, jag är uttråkad. Har inget att göra heeere.Heeeeej,

vad gör ni?HEJ

Jag har prao, sitter vid en datorn. Trevligt. Ska typ luncha vid 12 <3<3<3eh strunt

Ska sitta barnvakt åt mn brorson på 1,5 år imorgon. Min bror mår fortfarande inte bra osvosvosv, så kan bli skönt för honom att vila ett tag. Blir att gå upp tidigt, äta frukost och åka iväg och hämta ungen.
Jag tror att jag skulle passa bra som mamma, förresten. En sådan där cool hippie-mamma som klär sig mycket coolare än alla andra mammor och som lär sina barn att lyssna på Asta Kask. Haha, nejmen. Kram.fint

Jag känner mig kreativ och sitter och skriver poesi om vindkraft, politik och gator som jag inte tycker om. Fin kombination. För övrigt ska jag nog gå och fixa käk snart, och om ni vill ha bilder och sådär så finns det på min glittriga och tramsiga blogg; http://glittertrams.blogg.sebaby

Denna dagen har varit fin. Jag har haft studiedag, ätit god lunch, chattat och spelat Wordfeud. En vanlig dag för min del, alltså! Förutom att jag inte har varit i skolan.
Nu kommer snart mor min hem och då ska vi fika, sedan tror jag att jag ska kolla på SO:n lite. Måste komma på fyra frågor att arbeta med tills imorgon, men det ska nog gå fint. Ska även duscha, behöver nog det. Känner mig som ett stort monster, helt äcklig och ofräsch osvosvosv. Har gått runt i ett par gröna mysbyxor och en leopardmönstrad hoodie idag, så ja. Mysigt.

Nu sitter jag och skriver poesi. Det är mysigt. Handskriven poesi... Finns det något finare?Ont i magen

Hej, jag är trött och har ont i magen och borde nog sova inom en snar framtid. Fysikprov imorgon, härligt!fysik

Jag känner mig duktig som pluggar fysik, typ Isaac Newton och krafter och sådant. Fast måste uppfylla min deal mellan mig och mina föräldrar, ehehe. I slutändan vinner jag ju ändå på den så ja. Så farligt är det inte att plugga lite.
öh randomnessAktiv @ EC

Fick precis något ryck och typ "jag ska bli aktiv på EC igen". Jag har bytt visningsbild, tror jag ska byta användarnamn också. Planen är alltså att bli aktiv här igen. Hm.ullared

Var på Ullared idag, awesome!