hildTjej, 31 år. Bor i Linköping, Östergötlands län. Är offline

hild

Fakta

Riktigt namn: Hilda Civilstatus: Ensam
Läggning: Straight
Intresse: Kreativitet
Bor: Själv
Politik: Inte valt
Dricker: Te
Musikstil: Pop
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2019-05-02

Jag är en tjej med högfungerande autism som bor på ett gruppboende(ungefär som ett studentboende, men att det är som att bo hemma själv). Jag älskar att sjunga och skapa bildstöd som jag tar med mig till jobbet där jag föreläser och uppträder:)
Är engagerad i allt som har med lss osv att göra.
Är väldigt lugn som person idag, men även väldigt barnbusig ibland:)

Sen har jag svårigheter inom i autism, som är dels att hitta vänner, men också att kunna vara social utan att det dränerar min energi som gör att jag blir utmattad.
Mina kunskaper är att tänka utanför boxen, förstå, hantera andras mående, vara omtänksam, lyhörd. Även så kan jag sjunga och spela in låtar

hilds musik

hilds gästbok

Logga in för att skriva.


Lindsmysher Kille, 33 år

addar dig på snap från gruppen så du vet :)

Bepmup Kille, 39 år

Hej hej :) Känner otroligt mycket igen mig antagligen för att jag med är en högfungerande autism, bara något som att gå ut och handla kräver att när jag kommer hem antingen behöver sova eller göra något som stänger av omvärlden.
Speciellt när jag var yngre så gick andras mående före mitt eget vilket har delvis försvunnit med tiden, nu blir det mer riktat mot dom jag bryr mig om och inte alla.
Är det för mycket ljud omkring mig så hör jag allt men kan inte fokusera på ett specifikt ljud och jag kan känna panik ångesten komma fram.
Jag blev diagnostiserad när jag var 26 och innan dess kände jag mig bara annorlunda, så jag försöker fortfarande lära mig att använda det till en styrka^^

hild Tjej, 31 år

haha:) varse:)

TeddyBonBon Kille, 30 år

Såg det :D

Tack! :)

TeddyBonBon Kille, 30 år

Bläddra lite i min blogg om du är lite nyfiken, om du är jätte nyfiken så har jag en nya instagram just för pole/luftakrobatik, skateboard och sånt :)

BonBonisOnFire

Visa alla inlägg