deadbodys bloggTjej, 28 år. Bor i Uppsala, Uppsala län. Är offline och var senast aktiv: Idag 01:03

deadbody

Senaste inläggen

Patetiska människor..
12 oktober 2016 kl. 14:10
Fitta...
4 oktober 2016 kl. 23:15
Mwaha!
30 september 2016 kl. 18:27
Dålig vecka...
30 september 2016 kl. 01:23
Trött!
19 september 2016 kl. 12:29
Längtar!!
29 juli 2016 kl. 01:27
Yeeeeey!
20 juli 2016 kl. 01:03
Usch!
12 juli 2016 kl. 04:20
Power meet!
8 juli 2016 kl. 20:08
Orkar inte..
10 februari 2016 kl. 21:20
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Mimow Civilstatus: Singel
Läggning: Straight
Intresse: Umgås
Bor: Med någon
Politik: Politik?
Dricker: Diverse
Musikstil: Inte valt
Klädstil: Svart
Medlem sedan: 2012-09-04

Event

deadbody har inte lagt till några event än.

Patetiska människor..

I helgen som varit va man uppe i rättvik å de va jävligt skönt å komma ifrån allt här hemma. Där uppe träffa jag dock en kompis här hemifrån å tog några cider på lördagskvälken å snacka skit. Sen blev de hemåt på söndagen å intog lite alkohol med min bästavän.
Så ja de va ju trevligt.
Men i måndags brakade allt igen å jag föll ner till botten med ett brak. Jävla äckliga människor som inte kan vara ärliga från början... 4 månader senare får man själv ta reda på hur de ligger till.. usch du äcklar mei! Å inte nog med de så började såklart den jag bor med å märka att man mådde dåligt å försökte göra en på bättre humör genom med att försöka ha sex med en... fan fatta när man säger ifrån elr ska man varje gång behöva gråta som en liten tjej å ta sei ur ditt grepp..
Nei de ska jag fan inte behöva..
Ni är patetiska människor som inte ser hur stor skadda ni gör på andra..
Men när jag är borta å inte finns kvar vem ska ni då gå på...


Usch trött på de här jävla livet.. men en sak är bra, ingen skulle sakna mei!
Byebye.Fitta...

Du är bara en jävla fitta finns inge annat å kalla dei för, elr jo typ massa mer elaka saker..
Usch!!

I mina ögon är du död just nu å kommer alltid vara...Mwaha!

Känner mei såååå snäll idag. Elr?
Tkr dynd om alla människor som får stå ut med mei idag x)Dålig vecka...

Asså den här veckan har bara varit jävligt dålig.. folk kan ju bara försvinna å hålla sei borta så enkelt är de..
Sååå på lördag blir de ut på krogen med mina brudar så man kan få komma iväg å göra nåt roligt å tänks på andra saker med dom bästa! Kan behövas efter denna vecka.

Hoppas på att nästa vecka blir bättre.Trött!

Gårdagen! Sluta med att jag kom i säng runt 9-10 på morgonen leta på en film å skulle kolla på men då börjar mobilen ringa (mamma) men de va kusinen på snart 4år som fråga om jag skulle va hemma för han skulle komma över å fika. Så de va ju inhen ide att börja kolla nån film eftersom dom skulle komma inom en timme så hann väl sova 20min iaf. Sen efter dom har åkt hem slutar mattias å jobba å börjar tjata om... ja ni lär nog fatta. Men nei jag gör de inte bara sådär så enkelt är de.. så går ut å röker å ringer en kompis iställe för å slippa tjatet å bestämmer mei för att åka in till stan å köpa cigg! Å de va nog fan dom billigaste 4paket cigg + en cola jag köpt, betala bara 126 tror nån räkna lite fel, men inte klagar jag inte x)
Fortsätter prata ett tag till med min kompis sen efter samtalet då tänkte jag äntligen lägga mei å vila men de gick ju inte så bra. Så blev ett samtal med en annan kompis i ca 5 timma. Sen börjar man känna av att tröttheten börjar smyga sei på så lägger mei å sängen å vilar efter 10min ringer de igen då äre min bästa kompis från skolan dom ska in till stan å käka med sin kille så då tänkte hon komma förbi å ta en cigg, som dock blev några till. Sen när dom åkte så hörde en annan kompis av dei å va lite nere så ringde upp å prata med henne ett tag å de slutade med att båda skratta, den tjejen asså! ? efter de samtalet bäddade jag iaf ner mei å försökte sova men de tog dock ett tag ändå. Men idag blir de nog sova hela dagen x)Längtar!!

Nei dax å sova kanske. Upp tidigt imorron för å dra till stan å handla. Sen hem å städa det sista å invänta nya familjemedlemen. Ska va på prov över helgen så funkar allt så blir de 3 hundar i familjen :DYeeeeey!

Nei ta en nattrunda med vovvarna sen hoppa in i duschen å efter de sova några timmar! Senare idag blir de till å röra sei mot östhammar för att låta fredde börja med tatueringen! :DUsch!

Ibland orkat jag inte med folk å deras beteende. Ibland borde visa kanske tänka på hur de skulle va om nån va så mot dom... Men visa har nog inte så mkt å tänka med verkar de som.. Men snart så kommer dom få känna på sitt eget beteende tro mei...

Nei nu ska jag stänga in mei i min egna lilla värld ett tag!Power meet!

Dra iväg med emma på power meet imorron då. Träffa älskade lilla amandapanda där sen blir de nog å träffa på Jonas med låter de som. Alltid trevligt å träffa dom ^_^Orkar inte..

Vart jag än är vad jag än gör så känns allt skit.. vet snart inte vad jag ska göra.
Kanske enklast att bara försvinna från allt, känns som den bästa lösningen just nu.