Simpans blogg



Kille, 27 år. Bor i Norrköping, Östergötlands län. Är offline

Simpan

Senaste inläggen

VARFÖR SNAP
11 juli 2018 kl. 23:40
FRIHET!
31 maj 2018 kl. 16:14
Bitter
27 mars 2018 kl. 14:48
Jävlarns i berget va bakis jag är.
11 februari 2018 kl. 13:40
FUCK.
5 februari 2018 kl. 15:49
Arbetsprövning
24 januari 2018 kl. 15:50
Tjugotre på den tjugotredje
23 januari 2018 kl. 14:49
Nya album
15 januari 2018 kl. 16:57
Arg
15 januari 2018 kl. 02:38
Spotify 2017
12 december 2017 kl. 21:09
Visa alla

VARFÖR SNAP

AAAH, snap har fuckat ur i flera timmar, stänger bara ner sig själv ögonblickligen om jag öppnar det, inget felmeddelande eller något alls...
Håller på o blir galen. Någon mer som har problem?? Som hittat en lösning??
..eller kanske bara vänta tills snapchat-teamet fixar det. Suck.



FRIHET!

Utskriven från AF ÄNTLIGEN. Jobbade första dagen igår, vart inget idag men jobbar 9:30 till 15 imorgon.
Var ganska kul ändå, tiden går ganska snabbt när man faktiskt har saker o göra hela tiden, jämfört med o stå o stirra i taket på apoteket (:
Vet fortfarande inte vad jag har för lön lul, men det märker jag vart efter.

Bara glad o slippa all den här krångel skiten. Nu har jag nya utmaningar, i form av att hitta till stället jag jobbar på, i o med att det är upp till 60 olika ställen i Norrköping.
O mitt lokalsinne är inte suveränt, kan inte namn på gator o skit. Google streetview varje morgon haha.

PS. Måste vakna klockan 7 varje morgon nu just incase om jag skulle bli bokad på morgonen. Om jag redan är bokad sen dagen innan så kan jag sova längre beroende på.
Btw, är SÅ varmt. Svettas till döds.



Bitter

Har känt mig så jävla bitter, trött och allmänt bleugh idag hittills.
Behöver en pick me up av någe slag. Ett stort kramkalas helst. O.K det var allt för mig, herrå.



Jävlarns i berget va bakis jag är.

Stolt att jag tog mig hem helt själv igår kväll dock, var så jävla full o så galet trött. Fuck.

Vi var ute o fira Gurra, han vart 23 i torsdags, så vi förfirade väldigt snabbt hemma hos mig o käkade thaimat, så åkte vi till stan.
Tänkte sätta oss på munken men det var tydligen ''wheres the music'' bullshit på g, så fick inte komma in utan festival-armband där. Så det sket sig, vi gick till Världens istället, där vi satt ett par timmar, tills vi träffa ett par britter som var på lite siesta i Sverige. Trevliga grabbar, mycket vettiga! Så när Världens stängde vid 1 pep vi allihop vidare till brooklyn,
sänkte mer där o snacka skit med britterna, om allt möjligt. Sen slog det till så jävlarns hårt. Satt på toa ett tag, sen bestämde jag mig för att det var dags o pipa hemåt.
Kollade spårvagnstider, satt ute på bänken vid spårvagnen i 25 minuter o sov typ lul, även om det var skitkallt, det verkade jag inte bry mig om.

Så idag blir det bara sitta still hemma, dricka massa läsk med ett ton is i, äta rester från thaimat och chips <33 Kanske glor lite film, och om jag orkar så spelar jag väl kanske lite, hehe.

Ha en mysig söndag peeps, cy@



FUCK.

Skulle haft ett avstämmingsmöte idag på ungdomskontoret, hade helt glömt av det så jag missade det, sov till 2 när det var klockan 9..
Nu har jag sjuk ångest över att jag tydligen fått en avvikelse, men jag vet inte vad det innebär ännu. Frågade min handläggare på Work for you vad det innebär, men inte fått svar ännu. Om jag får avdrag på mitt bidrag i 45 dagar igen.. Då går jag fan o hoppar av en bro. Fuck that. Jag blir fan av med min lägenhet då. Cy@ in the next life (^:



Arbetsprövning

Fick en plats för arbetsprövning hos lager 157!! Börjar nästa vecka på torsdag..
Wooh!



Tjugotre på den tjugotredje

Lite trippy att något sånt aldrig kommer hända en själv i livet igen, bara på något vänster.

Firade det i helgen, i två omgångar. Ett party hos mig på lördagen, med dem flesta jag brukar umgås med, alla som dök upp o hade tid osv, iaf!
Lyckades undvika att bli helt stupfull och crasha som jag brukar när jag har födelsedagar haha, stolt ((:

Hade ett gemensamt firande med evelina som vi brukar också, på söndagen. Då vart det bara Jag , Eve och Gurra, men det var fint ändååå ~ Kollade film åt pizza o grejer. Var grovt kallt och dimmigt när jag följde Eve hem sen dock. USCH.

Så idag när det faktiskt är på riktigt så kommer familjen ikväll, mamma har gjort smörgåstårta <333
Så vi ska fika lite o syns ett tag här. Konstigt nog är det typ 3:e gången farsan är i min lägenhet, även om jag bor typ 300 meter från mina föräldrars lägenhet lul. Mamma har vart här 4-5 ggr kanske. O syrran massa gånger, då hon är med o festar ibland.

Så nu har jag nyss kommit hem från möte, satt lite käk i ugnen. Ska äta och snygga till mig, sen bara chilla vid datorn tills senare..
aah :)



Nya album

Både Avatar och Black veil brides släppte nya album förra veckan, och lyssnat igenom både skivorna ett par gånger var nu..
I like it!

Solid plattor, though det kändes som Avatars skiva var lite kort av någon anledning. Kändes som det saknas tracks, då det är 10 totalt och två av dem är intro/ett tal. Undrar om det släpps en ''lyx'' variant i framtiden, med 3-4 extra låtar. Känns som det saknas. ''The king welcomes you to avatar country'' är helt jävla fantastisk dock, vart så jävla slagen av den när jag lyssna på den första gången, lyssnat på den massa gånger nu, sjukt bra!!

Och BvB's album, en hel del catchy grejer som vanligt, inget som kändes som det stack speciellt mycket dock.
Fast, jag har en favorit - Our destiny. Den var najs fan. Allthough, ''Wake up'' är close second. Väldigt energiska grejer.

Kommer nog fortsätta lyssna igenom båda skivorna ett par gånger till. Hoppas på att Lost society ska annonsera något om nytt material också, längtar så mycket till o lyssna på vad dem skapar härnäst.



Arg

Har vart så jävla upprörd i flera timmar nu och jag vet inte varför eller över vad. Känner mig förbannad, stressad och det finns inget utlopp. Det gnager liksom. Sitter bara här i min tysta lilla lägenhet.



Spotify 2017

Well there it is, mitt spotify år, 2017. Inte allt för oväntat precis heh, bortsett från att min nr1 låt tydligen blev ''night on fire'' HAHA.
Det är bara en väldigt catchy låt även om den inte är speciellt bra egentligen. Fair enough.
O känns inte som jag lyssnat SÅ mycket på MIW?? men eh, det msåte vart mer än vad jag trodde haha.