Sannies blogg



Tjej, 34 år. Bor i Falkenberg, Hallands län. Är offline

Sannie

Senaste inläggen

- DAMIEN RICE // 9 CRIMES
21 december 2011 kl. 16:02
- GOOD BYE USA ( wall of text )
18 november 2011 kl. 04:17
- Besvikelse .
13 november 2011 kl. 00:47
- På Förstasidan med Jensen A och Jared P !! :D
12 november 2011 kl. 16:37
- Americans can not drive .
11 november 2011 kl. 21:31
- I'LL GIVE YOU THE WORLDS OREO'S!
11 november 2011 kl. 03:52
PARANOMAL ACTIVITY 3
8 november 2011 kl. 13:11
- TROLOLOL, Walking for 5 hours
7 november 2011 kl. 00:18
- Vandring i 3 timmar
6 november 2011 kl. 16:26
- KAYLEE // BABY DRAWING .
5 november 2011 kl. 19:43
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Tant Blomma Civilstatus: Upptagen
Läggning: Straight
Intresse: Kreativitet
Bor: Med någon
Politik: Grön
Dricker: Te
Musikstil: Allt
Klädstil: Inte valt
Medlem sedan: 2008-09-13

Event

Sannie har inte lagt till några event än.

RECEPTS Choklad Cupcakes

På mina cupcakes garnerade jag de med riven vit choklad och pärlkulor.
-8 stora eller 13 små.

Länk för att se hur resultatet blev:
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.3086979


INGREDIENSER

150g Smör

2st ägg

1.5 dl strösocker

1tsk vaniljsocker

2dl gräddfil

1st citron, skalet

3dl vetemjöl

2tsk bakpulver

1dl kakao

1 nypa salt

GÖR SÅHÄR:

Sätt på ugnen 175 grader om du vill göra stora, och 200 grader om du vill göra små.

Vispa ägg, strösocker och vanlijsocker poröst.
Rör ner smält smör, gräddfil och rivet citronskal. Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver och salt, och rör ner i smeten.

Placera ut pappersformar på en plåt, fyll muffinsformarna till 2/3 med smet.

Grädda i ca 20 minuter om du göra stora muffins, 12-15 min om du gör små.

FROSTING

100g philadelphiaost

3 msk mjukt smör

300g (1 pkt) florsocker med chokladsmak

0.5st citron, saften

GÖR SÅHÄR:
Vispa smör, florsocker och citronsaft krämigt.
Vispa i philadelphiaosften.
Färga glasyren i olika färger med karamellfärg eller behåll den vit.
Bred den på cupcakesen och franera med strössel eller blommor.


Logga in för att kommentera