Samplers bloggKille, 29 år. Bor i Västerås, Västmanlands län. Är offline

Sampler

Senaste inläggen

wow...
10 september 2016 kl. 15:22
Copperfields
27 augusti 2016 kl. 03:51
Sleep is for the weak!
19 augusti 2016 kl. 04:32
Ledigt!
13 augusti 2016 kl. 04:27
Folk
5 augusti 2016 kl. 14:40
Tankar
31 juli 2016 kl. 06:58
SÅLD!
23 juli 2016 kl. 05:00
GMF 2016
17 juli 2016 kl. 17:04
Kraftmöte osv
9 juli 2016 kl. 03:08
Vardagen
5 juli 2016 kl. 04:30
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Fredde Civilstatus: Upptagen
Läggning: Straight
Intresse: Musik
Bor: Själv
Politik: Inte valt
Dricker: Öl
Musikstil: Metal
Klädstil: Band-kläder
Medlem sedan: 2008-08-31

Event

Sampler har inte lagt till några event än.

wow...

Jag avlider, långsamt men lyckligt!!Copperfields

Lystring ni i Stockholmsområdet! (Självklart ni andra också)
Nu imorgon/idag 27/8 spelar mitt band på Copperfields i Stockholm tillsammans med Dead Awaken och Xenofanes. Kom och ös med oss och hjälp till att göra det här till en sjukt awesome kväll!Sleep is for the weak!

Let me tell you a story. Det här med sömn är överskattat (hör sarkasmen).

Jobbpasset sträckte sig från 20.30-05.00 Hem, käka och försöka sova. Upp 09 för att åka på möte vid 10. Möte slut ca 12, hem, käka och sen försöka sova igen. Upp 14.55 för att fixa tvätten 15-18. Käka, somna till i soffan ca 40 min innan det är dags att dra till jobbet igen 21-03.30. Något borta i skallen just nu :DLedigt!

Det sämsta med mitt jobb är att jag bara har ledigt EN FUCKING DAG i veckan. Missar tyvärr massor av fredagkvällar som verkar helt awesome.
Men nu taggar vi för en ledig dag med the crew och nya äventyr väntar!
Enter Riot, Hordes of Chaos!!!Folk

När man upptäckte att man somnade till det här igår. Helt sjukt underbart!Tankar

Vill först påpeka att detta är inget jag skriver för att få uppmärksamhet, utan mer för att skriva av mig själv. Det finns människor med värre problem än mig.

Vi kan börja med min morfar som gick bort december 2014. En man som betytt mycket för mig under min uppväxt. När mamma som ensamstående var tvungen att jobba var båda mina morföräldrar där, alltid. Han var den som lärde mig allt om snickeri, hantverk, bygga saker själv och våga ge sig ut och testa sig själv. Han jobbade som präst hela sitt liv, men jag blev aldrig tvingad in i en religion jag inte tror på. Han såg inte heller ner på mig när jag gjorde mitt val att lämna svenska kyrkan, eller nått av mina andra val, dåliga som bra. Han var den man kunde komma till och få positivt bemötande, beröm, styrka och råd av när man ville. Spelade ingen roll om han hade tid eller inte, han fanns alltid där.
Vi går vidare till mormor, som gick bort mars 2016. Den envisa, "take no shit", naturälskande damen som jag trodde skulle finnas med oss längre än vad hon var. Tack vare henne kan jag nu laga mat, laga mina kläder, se världen med öppna ögon och välkomna allt utan att döma någon för dess ursprung, religion eller vad det nu kan vara. Hon som alltid funnits runt hörnet, den man kunnat prata med om allt och inget. Hon som hittade på bus när ingen annan vuxen ville eller vågade. Glimten i ögat, det var så hon var, och jag kommer alltid komma ihåg det.
Jag skrev detta nu för jag ångrar många saker jag gjort mot dem, kanske inte stora, men kanske inte heller så små. Som jag nu aldrig kommer kunna prata med dem om, få förlåtelse för eller kunna få förklara. Jag vet att jag gjort dem ledsna många gånger i mitt liv, men har alltid kunnat lösa allt med dem. Men det finns saker kvar jag inte hunnit prata om.
Dessa två personer har betytt väldigt mycket för mig och har funnits väldigt nära under hela mitt liv. De har under stora delar av min barndom även tagit hand om och uppfostrat mig. Tack vare dem är jag den jag är idag. Nu är båda borta.
Jag tror inte att det går en dag utan att jag tänker på något som jag skulle vilja rätta till, men som inte går. Det skär djupare i en än vad man tror och hjärnan låter mig inte glömma.
En sak ska jag däremot komma ihåg. Mormors sista ord till mig innan hon gick bort. "Jag vet att vi ses igen". Jag får tro på dig mormor, då du sällan haft fel förr. Tack båda, för allt, för alltid.SÅLD!

Lite lagom såld på de här låtarna för tillfället!

GMF 2016

Fyfan vad gött! Hemkommen från Gävle och en oförglömlig festival! Fick se band som Kreator, Behemoth, Vallenfyre, Destruction, At The Gates och fucking Sportlov för första gången! Sen fick man återigen se Obituary och Anthrax som alltid levererar. Kan knappt tro det när jag tänker tillbaka på allt jag har fått uppleva. Lite kul är det också att ha fått träffa gubbarna i Obituary samt Abbath och fått lite saker signerade :') kan nästan dö lycklig nu! Vill tacka alla som jag fick dela den här helgen med, vi satsar väl på nästa år också va? ;)Kraftmöte osv

Börjar semester pt.2 med Powermeet. Ganska nice start på en GARANTERAT epic vecka. En snabbvisit till Sandviken på måndag - tisdag för att på onsdagen rodda om inför Gefle Metal Festival! Vem säger inte nej till band som Kreator, Behemoth, Sportlov, Abbath, Candlemass, At The Gates, Gadget m.fl? Fullt ös, no looking back, no regrets!
Ingen Vite Krist i vår svarta pist!Vardagen

Transmissive in every step that I take
Head for a destination. Wake up, think ahead
Dissmissive. You destroy, I create
Why build it up to tear it down?

Inte för att vara sån, men varför kaosar saker ut hela tiden när det bara är skitsaker som ligger bakom? Varför lägga ner tid på onödig skit istället för att leva ett liv? We share the same destination...Death