Ropebunnys bloggTjej, 26 år. Bor i Kronobergs län. Är offline och var senast aktiv: Idag 19:14

Ropebunny

Senaste inläggen

Klantarsel
23 maj kl. 21:26
Another update!
23 april kl. 17:23
Uppdatering
5 april kl. 19:58
Äntligen
18 mars kl. 14:38
Sluta trakassera andra.
11 mars kl. 23:35
Visa alla

Fakta

Civilstatus: Kär
Läggning: Bisexuell
Intresse: Spel
Bor: Själv
Politik: Anti-allt
Dricker: Te
Musikstil: Allt
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2024-02-09

Event

Ropebunny har inte lagt till några event än.

Klantarsel

Så, jag tappade precis min mobil på det dummaste stället, katternas jävla vattenskål!

Så tack och hej för mig. Ska gå och skämmas.Another update!

Pratat med mitt målsägandebiträde, haft ett videoinspelat förhör och nu väntar vi och ser vad som händer!

Ps. Samma ex som fuckat upp hela mitt liv, hans mamma har nu också gått bort i cancer... Gillade henne, kunde alltid ringa och gnälla över vad fan han håller på med till henne.

Uppdatering om något roligare, I helgen var jag i Kalmar på teaterfestival, fick kolla på 4 föreställningar, köra i en föreställning samt hade workshops + dance party i lördags kväll! Dansade tills det bara var vi 4 kvar på dansgolvet! Vi gjorde armband, hade stage fighting, improvisationsövningar och massor av annat kul!
Vi kom hem på söndagen och jag lovar att jag var så trött att jag knappt var levande!

Nu ska jag iväg och stå i vårt teatercafé i en timme och sedan blir det hem och spela med boysen!

Puss på er!Uppdatering

Ska träffa mitt målsägande biträde den 10:e och sedan ska vi ha videoförhör hos polisen efter det. Håller tummarna för att detta ska gå bra så att han faktiskt får ett straff och att jag faktiskt kan få leva mitt liv utan att han förstör för mig så fort han känner för det.

*Håller tummarna*Äntligen

Nu har jag mitt vanliga namn åtminstone, tyvärr så finns allt annat på min andra profil och jag väntar fortfarande på svar om det går att byta email + lösenord etc åt mig. Håller tummarna!Sluta trakassera andra.

Jag var tillsammans med min partner i 5 år, fick barn med honom, flyttade till hans hemstad etc. det var allt annat än lugnt. Konstant otrohet, misshandel etc. nu sitter han konstant och hackar mina konton, delar mina bilder som jag endast litat på honom med. Han använder nu mitt konto(Ropebunny, numera har han bytt namn till Repkanin) och vi försöker att få tillbaka det. Han har delat bilder på alla möjliga sidor och kommer nog aldrig hitta allt som han lagt ut eller vart han gjort det. Han har en flickvän som han bor med och ändå så är det mig han lägger mer energi på? Han lägger ingen energi på sitt eget barn men han kan trakassera mig 3 år efter att vi gjort slut. Hans nya partner har även varit inne på detta kontot och stalkat vilket också gör att jag inte längre vågar dela med mig av mitt liv. Jag är trött på detta och vill bara få ha mitt liv ifred, jag har gått vidare, varför kan inte de göra detsamma? (:


Ps. Hoppas att de läser detta