PastmasterKille, 28 år. Bor i Linköping, Östergötlands län. Är offline

Ingen bild på Pastmaster

Event

Pastmaster har inte lagt till några event än.

Vänner (0)

Pastmaster har inga vänner än. Bli första?

Ett steg i rätt riktning.

Pastmasters musik

Pastmaster har inte lagt till några band än

Pastmasters bilder

Pastmaster har inte laddat upp några bilder än.

Pastmasters gästbok

Logga in för att skriva.


IsItMedicine Tjej, 28 år

Bra statistik! Är skitnervös verkligen. Speciellt eftersom jag kommer vara bortrest när man får resultatet på hp, vilket gör det mer nervöst!!!!

IsItMedicine Tjej, 28 år

Skön autocorrent med normerna, jag skrev förstås normering.

IsItMedicine Tjej, 28 år

Vad skulle du vilja jobba med?

IsItMedicine Tjej, 28 år

Dom läste båda här i Umeå. Den ena håller just nu på med sitt examensarbete i Lund, och den andra fick som sagt en doktorandtjänst i matte, också här i Umeå.

Jag skrev faktiskt inte ner mina poäng, just för att inte tro att jag fick något bra enligt förra årets normerna och sedan få det sänkt. Jag väntar helt enkelt tills man får veta. Våren 2015 var det faktiskt så långt som 1,5 för att ta sig in på psykolog här i Umeå, och det tror jag absolut inte det är omöjligt att jag fick.

IsItMedicine Tjej, 28 år

Teknisk fysik kanske? Har egentligen skitdålig koll på alla civilingenjörsutbildningar men har två kompisar som gått det och tyckt att det var skitroligt. Ena kompisen fick sedan doktorandtjänst i matte haha.

Ja men exakt, tiden är ju det största problemet. Tycker 55 min är lite smått kort för kvantitativa proven, så jag brukar gå baklänges för att för mig är DTK lättast, sen NOG och sen xyz och kva. Skulle jag då ha för lite tid så är det ju bättre att gissa på någon jag kanske ändå inte kunnat lösa. Verbproven tycker jag tiden är lagom på, hade tom några minuter över på varje så man kunde gå tillbaka och dubbelkolla.

Ja verkligen, jag vill ju dessutom in på psykolog så kvant är helt onödigt där. Har haft 1,3 tidigare utan att lägga ner någon tid på att plugga inför, till detta har jag pluggat rätt mycket, så att höja mig till 1,6 vore skönt iaf.

Visa alla inlägg