Narcissus bloggTjej, 24 år. Bor i Stockholms län. Är offline

Narcissus

Senaste inläggen

010
7 mars 2015 kl. 00:27
009
3 mars 2015 kl. 22:22
008
1 mars 2015 kl. 16:47
007
1 mars 2015 kl. 02:04
006
28 februari 2015 kl. 17:28
005
28 februari 2015 kl. 01:05
004
27 februari 2015 kl. 18:06
003
27 februari 2015 kl. 16:48
002
26 februari 2015 kl. 19:22
001
26 februari 2015 kl. 00:49
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Boy Tough Civilstatus: Upptagen
Läggning: Inte valt
Intresse: Hemligt
Bor: Med någon
Politik: Inte valt
Dricker: Vatten
Musikstil: Inte valt
Klädstil: Svart
Medlem sedan: 2011-08-19

010

Tjoho tvåsiffrigt (-:

Ni vet när man bara har en riktigt bra dag? Man må vakna sent, knappt hitta några rena kläder men bannemig så hade man rester från igår som man kunde värma fort och dessutom så hann man med den tidigare bussen idag. Sedan gick provet man var oförberedd på bra och man spenderar kvällen med att åka runt med syrran i bilen och kedjeröka och bara ha a good time? Det hände mig, och det var lovely.

Har också återfunnit ett utav mina favoritband som jag hade ett break med, och nu har jag bara lagt till alla deras låtar på min spellista och bara sitter här och bara mmmm. Surfact heter de förresten, skitbra asbra ja yes. De är danska, och har tydligen lagt av nu så är måttligt ledsen när jag google translateade deras sista facebook-post.And countless sheep redirected on a leash
And I can't sleep when there's a ceiling over me009

Jag klarade provet, inte bara klarade det utan fick ett A också (-:
(-: (-: (-: (-:

Iallafall, gick hem och sen till Skanstull för att fixa mina fransar pga jag vill unna mig själv någonting för en gång skull. Solarium blev det också, samt lite läsning om skadeståndslagar i min lagbok (ja jag har en), sammanfattningsvis en väldigt bra dag! Min medicin fungerar bättre och bättre för varje dag, eller så är jag påväg att bli hypomanisk. Vet ej, hoppas på det förstnämnda.
Åker till Egypten om en dryg vecka och får pusta ut. Kom till insikt att jag denna termin inte fått ett endaste skitet litet betyg lägre än A, visserligen är det lägsta jag fått under min gymnasietid C+ och det var på det allra första provet, vilket jag sedan kompletterade till ett A (-:

I helgen ska jag hem till mamma och kolla om mina shorts från sommaren fortfarande passar eller om jag behöver skrapa ihop (lol nej) några ören till att dra en shoppingrunda och börja köpa nya, nu nalkas vår och då måste jag vara redo för plusgraderna. 18 år blir jag också om två månader, så ska väl börja sätta ihop en framtida krogbudget. Det blir ju lite tight utan CSN i sommar... Men får pressa farsgubben på pengar, minsta han kan göra efter att han leavade sin familj. (-:

(-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-:En kan skåda mitt döda olivträd i bakgrunden som jag försöker heala.008

Ingen bra dag idag.
Ingen bra dag alls.
I just got lost and slept right through the dawn
And the world spins madly on
I let the day go by
I always say goodbye
I watch the stars from my window sill
The whole world is moving and I'm standing still007

^ (-:

Förövrigt, har kommit till insikt att alla mina impulsköp på diverse hudvårdsprodukter/parfymer/kläder och liknande sker runt 02.00 och när jag inte är helt nykter, alltså nu. Visserligen så har jag pengar, jag sparar ju som ett jävla freak och har för tillfället 5-siffrigt på mitt konto men det känns ändå så onödigt, ni vet? Visserligen tycker jag att det är onödigt att köpa mat till mig själv också, till andra kan jag make it rain riksdaler, men till mig själv så går det inte? Jag hittar alltid anledningar till varför inte mat/el/vatten behövs. Telefonräkning och internet går dock bra att spendera kopiösa mängder på, antagligen pga att det är my calling in life, att slösurfa, lol.

Jag fick tillslut min alkohol och det var skönt. Hittade också en TMNT-mask och fastnade i en hiss i 40 minuter. Vi var 10 pers som gick in i en hiss för 5 pers (vilket förövrigt var konstigt eftersom hissen var SKITSTOR), och precis när vi har stängt dörren så hör vi ett knäpp och hissen bara rasar ner typ en halv våning innan den dunkar i någon spärr under. Läskigast var ju dock att det var 2 våningar till att falla så vi fick sitta ett gäng brudar och hyperventilera innan någon lirare från larmcentralen kunde komma och släppa ut oss. Dokumentation på denna fasansfulla händelse;Borde gå och lägga mig men jag får inte ta los sömnmediciner om jag har alkohol i kroppen pga kan bli konstig då, är liksom hellre vaken än att flöddra runt i lägenheten, lol.
Nattinatt, om vi inte hörs innan dess (-::006

Jag älskar mitt jobb, jag älskar verkligen att jobba som barnvakt. Det känns lite ovanligt att vara så barnkär som jag är, alla i min ålder + - några år tycks avsky barn, lol. Det finns ju inget så bra som när en liten unge gillar en vilkorslöst, sålänge man spelar fotboll med honom. Läsa sagor, bygga lego, kolla på barnkanalen, förbereda mellanmål och att hjälpa till att knyta skorna, HUR KAN MAN INTE GILLA DET? Dessutom få betalt 100 kr/h för det, kom igen, det är en jävligt schysst deal.

Ska iväg på en middag ikväll, vilket innebär gratis mat och dricka och jag är superpeppad för har inte fått förtära alkoholhaltiga drycker på 4-ever och jag är sugen ikväll. Annars är jag rätt konservativ och har "på senare år" (lol) inte varit särskilt mycket av en partyperson. Ibland saknar jag mitt 14-åriga jag som kunde live lyf3 med diverse substanser i kroppen utan någon slags oro för otaliga konsekvenser utav det, jag var mer rolig då. Dock ett svin, men rolig. Skönt att växa upp också. Alla vet dessutom att bipolär + droger av olika slags don't mix well at all ((-:

saknar inte those eyebrows tho005

Återigen det här med skolångest, inget ovanligt i sig, men fortfarande lika jobbigt. Satte mig med boken och pluggade en god 30 minuter men det känns som mitt huvud redan svämmar över av not-so-important knowledge? Får inte plats, lixxom. Provet ifråga är på tisdag och jag bara FEELAR inte det. Jag brukar oftast, tro det eller ej, vara taggad på prov. Mest för att jag gillar att få saker gjorda så jag kan komma vidare med livet, typ. Men detta, detta, är jag inte taggad på. Har gjort ca. allt de senaste dagarna för att slippa plugga, diskat, lagat mat, dragit runt på stan, möblerat om lägenheten, borstat tänderna onödigt mycket (fräscht dock (-:), storhandlat mat och saker som egentligen inte är nödvändiga.
Det värsta?
Det är ett idrottsprov, med andra ord inte alls svårt, men jag hatar idrott/träning/all the science behind it. Jag har absolut 0 nytta utav det med tanke på att jag motionerar på sätt som jag tycker är roligt, och att börja mäta olika saker sätter så jävla mycket prestation på det hela för mig. Har förbjudit mig själv att mäta sträckor, tid och framförallt kalorier. Annars blir det bara en tävling, och dessutom en jag aldrig kan vinna eftersom tanken att "jag kunde ha gjort bättre" spökar i bakhuvudet.

Har fått tillbaka lite tvångstankar på senaste, att väga och räkna ut allt jag äter. Försöker att inte tänka på det, precis som det där jävla idrottshäftet på köksbordet.

Detta är förövrigt accurate till min situation;004

Denna är fin.003

Utredningen fortsätter, andra tillfället idag. Har dock redan fått Seroquel för ett tag sedan då jag vart hypomanisk. Har inte fått så bra sömn på senaste, vilket gör mig smått oroad då det brukar trigga igång "uppvarvningen", om man nu kan beskriva det som så. Har diskat/sovit/gjort mat/fixat med lite olika räkningarna med hjälp av mamma. Trodde det skulle vara svårare att bo själv, men det går ju bra, 6 månader nu utan nervöst sammanbrott. (-:
Sportlovet är slut om några dagar och jag känner mig inte ett dugg redo för att börja skolan igen. Dock så hittade jag billiga biljetter till Egypten v. 12, alltså om drygt två veckor, så ska ta en vecka off från skolan där. Har ändå pluggat före pga uttråkan, så kommer inte komma efter, hihi.

Vill göra ingefärsté men är osäker på om ingefäran i min kyl har blivit dålig, orkar inte kolla. (-:
002

Solna, bby, änligen. Diverse saker avklarade + köpte internet? Superbra ju? Att jag kom ihåg/orkade? Nåväl.

Jag vill faktiskt ta och ge mig själv en eloge pga att jag gick och källsorterade idag och det är inte alla som gör det!(!!) Det var helt ärligt en utav höjdpunkterna att flytta hemifrån, att jag fick skapa mitt eget sorteringssystem med olika lådor/påsar/färger/placeringar, istället för att anpassa mig till mina föräldrars. inDepEndEnce.
Förutom det har jag hunnit sortera all skit som jag har tryckt in i diverse skåp utan vidare sortering sen jag flyttade in här samt begärt ut mina journaler från diverse ställen som har dem, i och med att det utreds en viss sak just nu kring ett utav mina tidigare boenden och de har ljugit/förvridit/whatever mina journalanteckningar, vilket är måttligt frustrerande.

Annars så funderar jag på att slänga in en knippe (säger man så?) sparris i ugnen och sedan äta det med parmesan. (-: Har inte orkat eller haft möjlighet att kunna köpa mat de senaste veckorna så jag improviserar de flesta av mina måltider, alternativt åker hem till mamma eller äter ute. Dock börjar min moneystash bli lite tunn, så måste spara. Har förövrigt hört av mig till min socialsekreterare angående att kräva mer underhåll från min biologiska far.
Jag jobbar liksom 1-2 jobb (beroende på månad/vecka), pluggar heltid och vill gärna kunna ha råd med mediciner + busskort + mat + något klädesplagg + tandkräm. Han åker ju på spa&vin-resor till Budapest och liknande några gånger om året, så det ska väl inte vara så svårt att skaka fram. (-:001

Once upon a time så raderade jag alla mina blogginlägg, så man får börja om fre$hly.
Är hemma hos mami för att hon kände sig lonely men ska tillbaka till Solna imorgon, men behöver bada hunden + samtalsterapi innan dess. Sen på fredag har jag möte på bipolära/psykosenheten och skall fortsätta min utredning där trots ett argt meddelande på min terapeuts telefonsvarare 01.37 där jag klart och tydligt declareade min independence från psykiatrin. Sedan att det ifråga inte var en sådan bra idé är ju en annan sak, gillar ju att få sitta i fotöljer och prata om mina problem (-:

Har inte fixat med internet till lägenheten ännu vilket självklart suger eftersom;

1. Kan inte streama Netflix på tv'n.
2. Kan inte göra någonting förutom att spela Sims.
3. Behöver underhålla mig på annat sätt vilket är svårt eftersom jag inte gillar att, ja, göra något annat än att slösurfa.

Annars var jag i simhallen idag och motionssimmade tills det kom in grupp på 5+ tonårspojkar som började plaska i "lugn-motions-sim-delen", så jag gav dem onda ögat och gick upp ur bassängen och bytte om och gick hem och ringde till mamma och klagade.

Nu ska jag lyssna på Taylor Swift ((-: pepp pepp