Michiis bloggTjej, 29 år. Bor i Nyköping, Södermanlands län. Är offline

Michii

Senaste inläggen

Trodde aldrig det skulle hända mig
30 januari 2012 kl. 21:12
Vinterpromenad
28 januari 2012 kl. 15:13
Visa alla

Fakta

Civilstatus: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Intresse: Nörda
Bor: Med föräldrarna
Politik: Politik?
Dricker: Saft
Musikstil: J-rock
Klädstil: Inte valt
Medlem sedan: 2012-01-24

Event

Michii har inte lagt till några event än.

Trodde aldrig det skulle hända mig

Idag var nog otursdag D: Först så hade jag gympa kläder när vi inte behövde, sedan så skulle jag stressa hem med bussen och sedan åka med mamma till gymmet, hittar ingen parkering kommer 15 minuter försent till passet D: Måste stressa hem och sedan kom krocken....POW! sa det och svinet styckades i bitar och flög i luften. Vi undrade först vad det var för något, för krocken var hård och jag har lite ont i huvudet D:. Sedan kom det massa människor och stannade och hjälpte oss och det låg typ rykande bitar överallt... Det var ganska läskigt och bilen är totalkvaddad. Aldrig trodde jag att detta skulle hända mig. Den jag tycker mest synd om är svinet D: Jag vill inte skaffa körkort för jag kommer bli fett sad om jag kör på ett vildsvin! ;__;Vinterpromenad

Har varit en fett mysig dag idag :) Min kompis och jag har tyyyp varit ute och tagit en massa fina bilder, förklarar bilden jag ladda upp idag! Vi har tagit fett många skumma och fina bilder.
Elin! Jag testa teaorin med att hoppa ut i bikini i snön (har bild bevis, hehe) Var rädd att gannen skulle se mig eller någon som skulle gå precis i närheten och se D: Fett sköj, men nu är jag helt nerkyld....Hoppas inte jag blir sjuk... D: