MANSHATs bloggTjej, 25 år. Bor i Västra Götalands län. Är offline och var senast aktiv: Igår 20:33

MANSHAT

Senaste inläggen

10 år som vegan
11 maj kl. 20:44
You're next, EC-peddo TW: Sexuella övergrepp på barn
3 maj kl. 12:46
Nån kände sig visst lite träffad
2 maj kl. 22:11
Den där gången du begick våldtäkt mot barn
29 april kl. 13:03
Peddos på EC - del 2
29 april kl. 09:06
Peddos på EC
19 april kl. 13:41
Lol
19 april kl. 11:14
Finns det något sätt
4 juni 2016 kl. 02:33
Nu jävlar
3 juni 2016 kl. 10:44
Män som köper sex
3 juni 2016 kl. 08:57
Visa alla

Fakta

Civilstatus: Gift
Läggning: Inte valt
Intresse: Äta
Bor: Med någon
Politik: Feminist
Dricker: Saft
Musikstil: Inte valt
Klädstil: Inte valt
Medlem sedan: 2016-05-12

You're next, EC-peddo TW: Sexuella övergrepp på barn

Det här kändes lite terapeutiskt, så jag fortsätter med en annan upplevelse jag hade när jag gick i åttan och var fjorton år. Det här tror jag inte att du kommer läsa, för jag kan inte hitta något aktivt konto. Och det enda jag vet om dig är egentligen att du heter Simon och bor (bodde) i Göteborg. Om någon känner igen beskrivningen av dig, så får den personen gärna kontakta mig. Jag tror att ditt användarnamn var Chex eller checx eller något i den stilen.

Jag i mina självdestruktiva tonår bjöd dig till min hemstad. Jag minns inte din ålder, du kan ha varit allt mellan 19 och 25. Du var vuxen, jag var ett barn. Och det sjuka i det här slutar inte i våra respektive åldrar. Du kom till min högstadieskola en vanlig vardag, efter att skolan slutat. Mina vänner visste att du skulle komma och vi var väl alla lite fnittriga sådär som tonåringar är när en äldre kille träder in i bilden. Jag var blyg. Du var lång, hade långt hår och skinnrock. Jag minns inte ditt ansikte. Ganska omedelbart tog du in mig på närmaste skoltoalett och hade sex med mig. Jag skrev i min dagbok att du inte ville kyssas, du tyckte att det var för intimt. Men att komma i en fjortonårings mun på en skoltoalett var tydligen inte särskilt intimt för dig.

Jag följde dig till tåget efteråt, och någon måste ha tipsat mina föräldrar om vad jag sysslade med, för pappa kom och hämtade upp mig argt på tågstationen. De anmälde dig, problemet var väl att de inte visste vad du hette och jag vägrade berätta. Gud vad jag idag önskar att jag gjort annorlunda idag, men jag tyckte att jag var så vuxen. Det visste du att jag inte var, och det verkar som att du gillade det, annars kanske du hade valt en annan plats än en högstadieskola att knulla ett barn. Jag varnade dig till och med efteråt, jag ville inte att du skulle hamna i trubbel för vad du hade gjort. Patriarkatet works in mysterious ways.


Logga in för att kommentera
pplthatsucks Tjej, 26 år

Först och främst vill jag säga att jag är så ledsen över vad du gått igenom! Och sekundärt att du verkar ha haft stöd av dina föräldrar i alla inlägg du skrivit senast <3

MANSHAT Tjej, 25 år

Åh, tack. Jag är okej nu, bara ganska arg över de som utsatte mig för det här.
Såhär I efterhand tycker jag att mina föräldrar gjorde alla rätt, utifrån hur jag betedde mig. Då tyckte jag att de var helt dumma i huvudet som inte förstod att "ålder spelar ingen roll". Om jag vore tonårsförälder skulle jag göra precis som dem.