MANSHATs bloggTjej, 25 år. Bor i Västra Götalands län. Är offline och var senast aktiv: Igår 20:33

MANSHAT

Senaste inläggen

10 år som vegan
11 maj kl. 20:44
You're next, EC-peddo TW: Sexuella övergrepp på barn
3 maj kl. 12:46
Nån kände sig visst lite träffad
2 maj kl. 22:11
Den där gången du begick våldtäkt mot barn
29 april kl. 13:03
Peddos på EC - del 2
29 april kl. 09:06
Peddos på EC
19 april kl. 13:41
Lol
19 april kl. 11:14
Finns det något sätt
4 juni 2016 kl. 02:33
Nu jävlar
3 juni 2016 kl. 10:44
Män som köper sex
3 juni 2016 kl. 08:57
Visa alla

Fakta

Civilstatus: Gift
Läggning: Inte valt
Intresse: Äta
Bor: Med någon
Politik: Feminist
Dricker: Saft
Musikstil: Inte valt
Klädstil: Inte valt
Medlem sedan: 2016-05-12

Den där gången du begick våldtäkt mot barn

Eftersom jag vet att du hänger här i krokarna, så tänkte jag att jag skulle hjälpa dig att komma ihåg den där gången du hade sex med ett barn, när du själv var 19 och jag var 14. Eftersom det är elakt med förtal och sådär så förblir du anonym, men här är ditt övergrepp i offentligheten.

Jag bjöd dig att komma till min hemstad. Jag tyckte att du såg söt ut på dina bilder, och tänkte att vi kanske skulle bli något. Du var helt medveten om min ålder redan från start, och precis där är när du borde ha sagt nejtack. För man har ju inte sex med barn, liksom. Åtminstone har jag aldrig haft den impulsen.

Du kom hem till mitt föräldrahem, och allt kändes kasst från första stund. Du luktade AS. En blandning av svett, rutten fisk och död. Jag har aldrig träffat en människa med en sådan stank varken förr eller senare. Du var ful som stryk, och jag ångrade från första stund att jag bjudit hem dig. Tack mina älskade föräldrar för att ni inte lät honom sova över hos mig. Du hade flottigt, äckligt hår, och ravebyxor. Om jag varit lite äldre och haft lite mer kurage hade jag knuffat ut dig och bett dig dra åt helvete.

Du hade sex med den här fjortonåringen till industriell techno. Jag har sorterat bort detaljerna ur mitt minne för att det äcklar mig så fruktansvärt mycket.

Du sov över på ett vandrarhem som mina föräldrar betalade för, och de bad vandrarhemmet att slänga sängkläderna eftersom vi fick vädra huset i timmar efter att du hade varit där. När du skulle åka hem sa du att du älskade mig. Jag sa att jag älskade dig också, för vad fan säger man när man är 14 och fast i en obekväm situation. När du sedan gått på tåget skrev jag till dig att jag aldrig ville träffa dig igen.

Du kanske tänker att det var samtyckt. Ett barn kan inte samtycka, och redan då klassades ditt handlande som våldtäkt mot barn. Du var den vuxna personen som hade ansvaret att säga nej. Så, jag hoppas att du varken haft sex med barn före eller efter mig. Fuck you.


Logga in för att kommentera