Fredriks

 Premium

Kille, 40 år. Bor i Bromma, Stockholms län. Är offline och var senast aktiv: 23 mars kl. 13:37


Jag jobbar med bolaget bakom Emocore, men är inte aktiv via detta konto på sajten då jag jobbar mer bakom kulisserna.

- Om någon har blivit avstängd, blivit av med sitt konto eller liknande så ska denne maila oss på mail@emocore.se.


Fredriks gästbok

Logga in för att skriva.


onykter 23 år

hej tycker du jag är speciell

Solnyshka Tjej, 22 år

<3

Angående ett inlägg
Godling 27 år

Hejhej. Nytt svar till Horskaft som slingrar sig undan från sina misstag. (hon raderar ju allt så en får dokumentera istället). Hennes svar finns i min GB.

"Så var tog min anmälning vägen? Det låter ju orimligt att den bara försvann. Och ja, det är klart att jag får flera anmälningar mot mig för att Gaming-tråden består av en dominant, samarbetande klick som inte kan hantera motstridande åsikter.

Om du verkligen har _haft koll_ på den tråden i månader så _borde_ du ha sett jag aldrig någonsin flamebaitar som första steget i kedjan. Jag skriver inlägg om sådant jag tycker om/intresserar mig och försvarar dessa topics när andra ifrågasätter vad jag tycker. Påstår du att jag flamebaitar som ett första steg i kedjan så förväntar jag mig att du backar upp det med inläggen det rör sig om. Jag vet mycket väl att jag sköter mig som ett helgon i trådarna jämfört med vissa och dina påståenden om min "misskötsel" ändrar inte det.

"Hans meddelanden till mig gäller inte det som hände i tråden"
Klockslaget säger något helt annat.

Och jag måste säga att det låter helt absurt att du inte ser hur vissa i den tråden inleder tjafset genom att inte acceptera andras åsikter. Man får bokstavligen inte tycka vissa saker i den tråden och ni ställer er på sidan av de medlemmar som kör på den förtryckande jargongen. Hur försvarar ni det från ett demokratiskt och etiskt perspektiv som moderatorer? Hur försvarar du att du raderar mina ontopic-inlägg och sedan påstår att jag misskött mig i tråden? Det är rena rama Hitchcockmysteriet."

Godling 27 år

Hej! Skickade just detta till er moderator Horskaft som inte verkar sköta sitt modererande enligt regelboken riktigt. Texten är självförklarande.

"Nix, jag har försökt avvärja bråk och offtopic, det har jag också framhävt i specifika inlägg där jag satt ner foten och vägrat fortsätta med tjafs (inlägg som du lustigt nog tagit bort). Är inte det idealt av mig? Och när jag anmäler andra för offtopic så är det jag som blir fryst. Hmmm?

Du verkar inte ha någon vidare koll på tråden. Så här fungerar det: Någon uttrycker en saklig åsikt eller en tanke om spel som en viss klick inte kan acceptera och därför måste hugga ner genom olika slags ifrågasättanden eller provokationer. Hos vem ligger felet - åsiktsgivaren eller de som går på åsiktsgivaren?

I det här fallet har du fryst åsiktsgivaren. Sedan får du stöttning och "hähähä ;)" av just en av dem som aktivt bedrivit offtopic i tråden. Gratulerar, bra moddning. Inte för att det är hela världen men det vore ju toppen om forumet hade moderatorer som visste vad de sysslade med."

DanneVafan Kille, 29 år

Fan vad najs med nya ägare! Vad har ni för framtidsvisioner?
Personligen gillar jag konceptet av nya förändringar!
//EC Veteran

Visa alla inlägg