vi som vill ha ec som app <3

skulle varit så mycket roligare om de fanns en app. tror även fler skulle bli medlemmar då eller vad tror du ?

Diskutera vi som vill ha ec som app <3


Relapsing Kille, 23 år

De har väl redan bekräftat att det INTE blir någon app om inte någon själv vill göra en och kanske presentera den för EC-crew eller whatever... Hemsidan är optimerad för att använda via webbläsare i mobilen så det är nog det som gäller faktiskt.

Scrooge Kille, 23 år

Koda en app är gratis och att få en app på Play Store är gratis så vitt jag vet. Att få en på App på iPhones motsvarighet av Play Store är dock inte lika lätt, de är mycket mer kräsna om vad som får godkännas som en app där eller inte. Och om de inte accepterar den appen så får inte iPhone-användare som inte jailbreakat sin mobil någon app för då får man ju inte installera den (Apple<3)
Vet inte ifall EC kör på egna servrar eller hyr men tar inte alls mycket mer kraft att ha en app i vilket fall. Servern kommer ju inte belastas mer bara för folk är inne på sidan på ett annat sätt

Scrooge Kille, 23 år

Titan: Nah, att ha en mobilapp skulle inte direkt bli alls dyrare

Titan 22 år

kostar dooock redigt med pengar att ha både app och hemsida OCH mobilversion :O

ThisIsDavid Kille, 24 år

Titan: Fast det skulle dock vara bättre med en app, drar mindre mobildata än att vara inne på webben och ec kan probably lägga in mer reklamer osv om de skulle göra en app och på så sätt få in mer pengar!

Titan 22 år

Att surfa på webben i mobilen ja, mobilversionen är ju redan såpass bra så varför ha en app :o Samt så kan man spara hemsidan som en app i mobilen!

Liyue_universal 26 år

Titan: Nötter som i att surfa in på EC via mobilen eller menar du faktiskt att där redan finns en ( EC APP ) att ladda ner från Google Play eller App Store? :)

Titan 22 år

finns redan en mobilversion era nötter